Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
28.05.2024, 22:35
Sanjica26 RR
27076
Meni one deluje sasvim ok. I puno dosta njihovih modela mi se dopada.
01.06.2024, 12:46
dunja RR
30522
Juče stigle iz Afrike palaco pantalone i majica, kaiš ipak nisu imali na stanju. Žeeneee ja ne mogu da opišem koliko su pantalone lepe i lako stoje. Svilene su, mislim da nisam nikad imala ovako kvalitetnu stvar, oduševljena sam.
IZVORNA PORUKA: dunja RR
Srećko, tu radnju Afrička radionica drži jedna divna žena iz Srbije koja živi sa mužem i decom u Keniji, i tamo drži hotel a bavi se i izradom odeće, prOdajom afričkog nakita, obuće, stvari za kuću. Sve stvari su izuzetnog kvaliteta, i prilično jeftinije kada gledamo cena-kvalitet, u odnosu na bofl koji se Kod nas prodaje. Prošle nedelje sam je i upoznala, jer dolazi jednom godišnje, i organizuje šou rum u Beogradu. Tamo sam isprobala svašta (bila je velika gužva, svih 5-6 dana), kupila sam jedne divne papuče i šorc za plažu, moja najbolja drugarica je uzela predivnu svilenu haljinu, a ono što nije bilo u mom broju ili nije bilo na stanju (palaco pantalone, kaiš, majica) , naručila sam pre par dana, pa će mi poslati iz Kenije. Tašna mi je jutros stigla, nju je imala na stanju u Srbiji, bila je poslednja pa sam dobila veliki popust.
Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.
Šekspir
01.06.2024, 16:33
Ivanka 75
19093
Sako, puder roze 💗
02.06.2024, 20:48
Ana RR
34440
Tri kuglofa, beli i crni bermet.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!
02.06.2024, 21:58
Ivanka 75
19093
IZVORNA PORUKA: Ana RR
Tri kuglofa, beli i crni bermet.
Koja vinarija?
02.06.2024, 22:03
Ana RR
34440
Hmm Radivojević čini mi se. Nije ih bilo mnogo, dva ili tri izlagača, ovo nam se dopalo.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
02.06.2024, 22:24
Ivanka 75
19093
Pitko je. Slatko? Ja sam probala crveni bermet vinarije Kiš, sladak, lep je. Volim slatka vina. Sad mi mm kaze da smo dobili beli iz Kovačevića. On pamti 😊 Nešto se ne sećam kakav je bio 😂
03.06.2024, 16:42
Ana RR
34440
Jeste, lepo je, pitko. Standardno ima notu cimeta. Meni se belo više dopada, uzeli smo oba.
19.06.2024, 15:24
flamingos
25628
Anđela je izabrala novi okvir za naočare,da malo promeni.Biće sutra gotove.
19.06.2024, 15:36
Ivanka 75
19093
Dete dobilo novu biciklu, XL veličina 😊
27.08.2024, 15:35
Ana RR
34440
Sinoć sam kupila haljinu u P.S.-u, koooonačno je stigla u mojoj veličini. Jurim je celo leto. Moraću samo malo da je skratim ali jedva čekam da je nosim
27.08.2024, 15:44
flamingos
25628
Kupih Nike patike.Konačno nađoh kakve volim.Dete kupilo garderobu(od glave do pete),sveske i sav školski pribor.Spremni smo za školu.
16.09.2024, 15:03
Ana RR
34440
Za vikend kupili Marku patike za košarku i patike za kišu, dve trenerke (jedva našli nešto što mu je ok u dužini a da gore nije džak, doduše knap su mu ali to je što je), danas mu je stigla jakna za kišu, nju sam online poručila pošto je u radnji 10 hiljada a online 5 . Moram da mu pokupujem dukseve, sve mu je omalilo
Mm je danas kupio usisivač za dubinsko pranje u Lidlu, nadam se da vredi.
19.09.2024, 12:40
Ana RR
34440
Upravo kupljene karte za Rundeka
21.09.2024, 13:39
Ivanka 75
19093
Kupih danas sebi jedne crne oxfordice ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 Obožavam ih!
26.10.2024, 09:28
flamingos
25628
Juče kupismo detetu Nike jaknu u sportskoj radnji.Prelepa je.Uz put je uzela duksericu i helanke i,naravno tu je i neizbežna kozmetika.
26.10.2024, 18:40
Tiziana
2746
Ja sam sebi narucila u Zari neke siroke farmerke i dve dzemper bluzice, zutu i tirkiz, ludilo su boje, to mogu sve na posao i iz Manga neku tanku, kratku, bez kragne, perjanu jaknicu koja moze maltene u dzep da se spakuje, a koju mogu i ispod mantila kad je prelazno vreme, ubola sam vrlo slicnu boju mantilu. I tako, bas se radujem..
09.11.2024, 22:52
IvanaSK RR
24876
Tepih
10.11.2024, 19:39
Ana RR
34440
Marku jaknu, sebi džemper
12.11.2024, 20:44
Ana RR
34440
Marku cipele
13.11.2024, 10:25
nata11
9246
Danas stize paket iz DM-a.
13.11.2024, 12:30
Ana RR
34440
Konačno mi je stigao paket iz The Ordinary, nedelju dana je stajao na carini. Inače, ovo je prvi put da mi naši nisu naplatili pdv tako da sam extra prošla. Inače, nikada ne kupujem TO kod nas jer čak i kada mi naši naplate pdv opet me sve ukupno jeftinije košta nego da sam kupila kod nas. A iz principa ću radije čekati 15ak dana da mi stigne paket nego da ostavim pare metropoliten parfimeriji.