writing-img

RE: Razgovori mama 2025

clock-img

04.07.2025, 21:37

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Zadovoljne smo. Sad moramo da smislimo cime da ih castimo. Mada, mm je vec smislio. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

04.07.2025, 21:51

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Tizi negde pročitah (pa sam i na Ringeraji objavila taj tekst ) da je najviša donja granica u gimnazijama na Novom Beogradu, nisam ni znala da su tako jake.

IZVORNA PORUKA: Tiziana

To sam i ja cula. Kazu da u Bg nema gimazija da je minumum bodova 88/89 poena donja granica. Naravno ima i ovih sa 95 donjom granicom. Potpuno ludilo.

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mnogo poena deca imaju, sve po 0.1 razlika. 

< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2025 21:55:05 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.07.2025, 21:52

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Iv, bravo bravo, to je onda jaka gimnazija! I ja sam završila prirodno matematički smer, a onda Pravni faks , nigde veze user posted image

To sam i ja cula. Kazu da u Bg nema gimazija da je minumum bodova 88/89 poena donja granica. Naravno ima i ovih sa 95 donjom granicom. Potpuno ludilo.

Tizi, 94 donja granica! 
Nek im je sa srećom 🍀🍀🍀🍀

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

04.07.2025, 23:45

clock-img

Tiziana

pencil-img

2693

Da, Deveta je ozbiljno jaka skola. Jos su je i renovirali pa je sve novo.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi negde pročitah (pa sam i na Ringeraji objavila taj tekst ) da je najviša donja granica u gimnazijama na Novom Beogradu, nisam ni znala da su tako jake.

clock-img

05.07.2025, 00:23

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Jeste jaka ali i opuštena gimnazija 😊
Profesori za primer. 

clock-img

05.07.2025, 09:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Dobro jutro. Mene od jutros boli glava. Verovatno zbog kise koja je padala ali je mrljavila.
Sofi smo ostavili kod mojih. Mozda ce i T za koji dan. Zakazala sam joj tretman lica za bubuljice, pa je ostala.
Planiran da vozim danas bajs. Nije mnogo toplo.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

05.07.2025, 10:19

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Dobro jutro. Ovde ni kapi kiše. Sanjice, da brzo prestane glava danas 🍀🍀🍀
I sa drugaricama otisla rano jutros na voznju bicikle do skola koje upisuju 😊 Upravo se vratila. Ne znam odakle im vise te ideje gde idu, kuda voze... Tri skole na tri kraja grada. 
Krece sredjivanje njene sobe danas 😊 Nova ugaona narucena, novi radni sto, novi ormar... Danas i sutra krecenje pa sklapanje namestaja sledece nedelje. 
Ja ionako radim pa necu mnigo ucestvovati u procesu 😊

clock-img

05.07.2025, 10:19

clock-img

flamingos

pencil-img

25539

Dobro jutro.Fino je jutros bilo,hladovina.Mm i ja smo išli do grada,pa svratismo na kafu.Sad da sredim stan i da pakujem stvari za selo.U toku sledeće nedelje idemo.Danas idemo kod moje sestre.Stigli su svi iz Beča.Jedva čekam da ih vidim.Želim vam prijatan vikend.Pozdrav svima.❤️

clock-img

05.07.2025, 11:28

clock-img

Tiziana

pencil-img

2693

Sanjice, topla preporuka za Biretix za problematicnu tinejdzeraku kozu. Jeste malo skuplje, ali je fantasticno. Mi imamo za pranje lica i neki sprej za posle.Naravno idemo i kod kozmeticara, mora, ali sve to u kombinaciji radi posao i sad su oboje duze vreme ok.

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Dobro jutro. Mene od jutros boli glava. Verovatno zbog kise koja je padala ali je mrljavila.
Sofi smo ostavili kod mojih. Mozda ce i T za koji dan. Zakazala sam joj tretman lica za bubuljice, pa je ostala.
Planiran da vozim danas bajs. Nije mnogo toplo.

clock-img

05.07.2025, 12:33

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Dobar dan. Meni je juče baš bio težak dan. Danas malo lakše. Mada i danas planiram da ne radim mnogo 😁

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.07.2025, 15:45

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19013

Ivana, odmaraj, vreme je i za odmor 😊

clock-img

05.07.2025, 16:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27035

Iv videcu sta ce joj dati kozmeticarka. Sada kad smo isli za sminku dogovorile smo se. Meni je glavobolja prestala, ali sam se ukocila. Ne mogu glavu od okrenem i da se savijem. Nista od danasnje voznje.

clock-img

08.07.2025, 13:46

clock-img

flamingos

pencil-img

25539

Dobar dan.Kako ste?Mi smo ručali i sad odmaramo,pa da se pakujem za selo.Sutra odlazimo.Danas je mom detetu rođendan.Hajdemo u našu kafanu da vas počastim.Pozdrav svima.❤️

clock-img

09.07.2025, 17:39

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Flamingos, srećan rođendan ❤️
Kako ste po ovim promenama vremena? 

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.07.2025, 18:12

clock-img

flamingos

pencil-img

25539

Hvala Ivana.❤️Nas dve radno.U selu smo i sređivale smo kuću.Pomoglo mi moje dete i sad spava.Jutros smo rano ustali.Sedoh da malo odmorim i odoh da raširim veš da se suši,pa da peglam.Kiša pada,pa prestane,ali je fino,zahladnelo i lakše se diše i radi.Kuća velika,pa posla koliko hoćeš.Ne insistiram ni na čemu.Sve na dobrovoljnoj bazi.Hoće da pomogne mami.Moja velika devojčica.A voli i da kuva,ljubi je majka.❤️Naravno,nisu to neka komplokovana jela,već brzinska,kao i kolači (mafini,torte itd.).