writing-img

RE: Žitarice - Lino proizvodi (keksolino, čokolino, voćolino...)

clock-img

05.08.2015, 13:22

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Nema reakcije nikakve.mozda malo vise ima gasove,ali ni to nisam sigurna.za 10 dwna imace punih 7 meseci.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.08.2015, 13:29

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ma slobodno nastavite, sad kad je krenula da jede nemoj da joj uskracujes uzivanje

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

05.08.2015, 18:45

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Lucija obožava čokolino,evo još malo i napuniće 4 godine i i dalje ga jedeuser posted image
A H. zasad samo frutolino od linovih proizvoda.

clock-img

05.08.2015, 18:55

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Ja Teodori nisam jos nista od Lino proizvoda dala,jos nismo potrosili ni one Nestle sto smo osvojili na RRuser posted image Voli i Milupu.Planiram sad Cokolino da joj uvedem...A klinci vole povremeno cokolino da im dam,M je kao beba volela i frutolino,ostalo smo probali ali nije htela...a D kao beba nije hteo nista od tih pahujica,voleo covek od starta jacu i konkretniju hranuuser posted image uglavnom domace kasice ,slatke i slane(naravno,bez secera i soli,sve prirodno) sad voli cokolino.a obozava plazmu.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

25.10.2015, 16:01

clock-img

amdn

pencil-img

1598

mame jel neka zna dal se i ove god sakuplja 1kg Lino lentica i salje na adresu ili su povecali?
ja sam poslala za 1kg, ovde u bg-u, ali sam procitala da treba 2kg. onda necemo dobiti kalendar!

clock-img

25.10.2015, 16:08

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Amdn,ja ne znam.inace,kupila sam boki cokolino,ali joj nisam jos dala,nisam uvela kravlje,cekam jos malo.

branki

clock-img

25.10.2015, 16:15

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Branki mi smo dobili od rodjaka skoro medolino i ja mu ponekad spremim uvece kad me mrzi nesto ozbiljnije, ali on vec nece to da jede, kaze ukusniji mu je cokolino, a ja bi smazala sve :)

clock-img

25.10.2015, 16:16

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Meni je cokolino vrhuser posted image

branki

clock-img

25.10.2015, 16:32

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Amdn,kod nas je trebalo 1kg..u Hr uvek 2kg. Sad ne znam..moram da vidim.

clock-img

25.10.2015, 17:04

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Meni je karamelino zakon user posted image i kupila sam skoro lino crunch odlican je
Ja nisam ni znala za sakupljanje, sta se sakuplja i zasto?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

25.10.2015, 17:06

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Vonavoj ocigledno sam to procitala ja vec poslala 1kg, ako je tako onda cemo ipak dobiti Lino kalendar za 2016.
Mi imamo za 2015. i bas je zabavan i J je naucio i mesece u god. a dobili smo i neki poster gde Lino vezba pa i mi zajedno vezbamo sa Linom

clock-img

25.10.2015, 17:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

wiv,iseces lina sa kutije,u iznosu od 1kg..
Ja saljem i evo vec trecu godinu dobijam,sad imam da posaljem opet..saljem i za drugarice,koje mrze da skupljajuuser posted image ...prosle godine sam imala za 4 kalendara!
Sakupljene lentice sa Lino proizvoda u ukupnoj vrednosti od 1 kg zajedno sa svojim podacima pošalji na moju adresu: LINO, poštanski fah 9809/180, 11200 Beograd 2 do 30.11.2015.

I Lino kalendar je tvoj!

Sad vidim i da se reklamiraju na RR,mozda bude neka nagradauser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 25.10.2015 17:30:07 >

clock-img

25.10.2015, 17:34

clock-img

wivern

pencil-img

8800

E pa lepo, poslacemo user posted image

Honey, I'm Home

clock-img

25.10.2015, 17:41

clock-img

amdn

pencil-img

1598

heheh Von bila je vec Lino nagrada ove god cini mi se, al uvek je lepo zabaviti se, samo ono sakupljanje ikonica ubija, bolje je komentarisanje i pisanje na RR,
ja sam sad u guzvi tek ponekad svratim, tako da i ako bude cisto sumnjam da cu ucestvovat inace Lino je njami :)

clock-img

25.10.2015, 18:40

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

ladno sam zaboravila..joj,mozgu vrati mi seuser posted image

clock-img

25.10.2015, 20:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

E super,bas me to zanimalo za Lino kalendar,nismo zadnje dve godine slali,mogli bi sad opet..seka je pocela malo da rucka Lino..ponekad,ne preterujemo.user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

25.10.2015, 21:16

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Šalje se kao što je Von rekla, 1 kg na tu adresu. Mi poslali za nas, za drugaricu, za kumicu i za zaovine ćerke. Mi volimo Čokolino i Frutolino pa smo skupili puno medvedićauser posted image

clock-img

26.10.2015, 10:48

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

E lepo me podsetiste da treba da pošaljemo mede za Lino kalendar! user posted image

Moji spavaju i dalje sa Lino medvedićima user posted image U stvari sad su u krevetima raspoređeni: Lino mede 2 komada, Sundjer Bob, Patrik, Munja user posted image I kornjača zvezdano nebo pride user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.10.2015, 11:11

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Mod,koliko ti dece u krevetu imas user posted image

clock-img

26.10.2015, 11:14

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: mila83

Mod,koliko ti dece u krevetu imas user posted image

user posted image jao ako ubrojim tu i muža onda ih je mnoooogooo. Nije to ništa! Inače upadne tu i neki auto ili robot ili čime se već igraju preko dana. user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

26.10.2015, 11:16

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

inače htedoh da pitam - da li je neko video negde i probao ovaj Multi grain čokolino? Ja ga nisam nigde videla a baš sam htela da ga probamo

clock-img

26.10.2015, 11:18

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Sve mi je jasno,ista situacija je i kod nas! user posted image Moramo i mi nabaviti Lino medvedice,ako ih jos ima u onim promo paketicima..ide nam slava,taman bih ih mogla sad iznenaditi user posted image a ne smem da zaboravim da posaljem za kalendar,mislim da imamo dovoljno slicica.
Mi najvise volimo Cokolino.. i Frutolino u kombinaciji sa vocem...

clock-img

26.10.2015, 11:19

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

inače htedoh da pitam - da li je neko video negde i probao ovaj Multi grain čokolino? Ja ga nisam nigde videla a baš sam htela da ga probamo

Prvi put cujem za to.Jel imas fotku ili link,da vidimo?

clock-img

26.10.2015, 11:34

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Izlazi mi reklama ovde na RR
ali vidi recimo ovde šta sve ima - Lino proizvodi

clock-img

26.10.2015, 11:37

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Znam da su prosirili malo asortiman,ali kad kod nas ne bude uvek svega toga.Pogledacu u Idei kod nas,kakva im je ponuda sada,da li su malo obogatili ponudu.