Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

!Divim se i klanjam svim ženama koje su bile strasne pušačice i ostavile cigarete.Svaka vam čast!Ja sebe tetošim kao još ovaj mesec i naredni ću stvarno da poradim na ozbiljnom ostavljanju,pa onda kao smanjim par komada,pa još par ali prestanak definitivan nikako
.Da li ja to mogu???Mislim da ostavim??Ali imam osećaj da će mi se ceo život okrenuti naopačke,kako ću da uživam u kafi,pored kompjutera,traču sa društvom,ma milion stvari,joj...užas!
bice jednom :) skroz te razumem za tempo, da je skroz drugaciji i da sve ima neki drugi smisao !! ma sve je zene dugacije bez cigara..slazem se sa komentarima Indy25 sto se tice posta od madre
uff te cigare !! ali sada nema nazad,necu upropastiti sav trud proteklih 25 dana !! prvenstevno zbog Vto, a i zbog mm koji je cigare ostavio pre dve god pa od tada non-stop gundja na moje cigare..jadan,verujem da mu je smetalo i da nije bas svejedno nepusacu sa pusacem..nadam se da cu dospeti u stadijum da ne pomisljam na cigare i da mi se gade:)
prestala sam pre 5 meseci a pusac sam 16,17 god sigurno.Nije bilo lako da se razumemo to znaju sve koje su prestale da puse,pogotovo one koje su dugogodisnji pusaci,KRCKO slazem se sa tvojom poznanicom sve to je i mene pratilo i bas taj smrad najvise ma sve ti smrdi cak i zidovi kad udjes negde gde se pusi.. Ja sam prestala dok sam saznala za pozitivnu betu tj. da sam trudna i to najvise sin je uticao na to, on je rekao mama neces vise pusis i kupijo mi onu elektricnu cigaretu koja je bar meni pomogla prvih par dana. Da se razumemo bezobzira sto sam trudna nisu mi se gadile cigarete da kazem zato sam ostavila ne cak mi se i trazile vise al cvrsta volja i nemisliti mnogo kako cu ovo kako cu ono i najbolje kao ja sto sam drzala pred ocima tu elektricnu i govorila necu da pusim al imam tu je ako zatreba i ako sam prezivala jedan dan prezivecu i drugi i tako redom..nadam se da nisam dosadna sa ovolikim pisanjem al mi je drago za svakog ko prestane da pusi i vidi koliko samo kuca je cistija pa kosa se necuje na duvan ni vasa ni vase dece i dosta toga ima da nenabrajam i ovako ce te reci ala ova utusi
ee,osmi dan,to je nesto!