writing-img

RE: Znaci ovulacije

clock-img

19.10.2011, 01:15

clock-img

Anoniman

ja il sam glupa ili stvarno ne znam kad mi je bila O...zaista niako nemogu da skontam kad mi dodjeuser posted image

clock-img

19.10.2011, 10:44

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Aussie,ja je evo 4. mesec pratim i jedino po T mogu da vidim ali ne osecam nista. Jedino mi se pojavi dosta sluzi ali to je sve pred O,samu O uopste ne osecam!

clock-img

19.10.2011, 18:25

clock-img

Anoniman

Pozdrav devojke,
Da li se nekom desilo da zatrudni a da u ciklusu nije bilo plodne sluzi?
Da li to sto nema one kao belance sluzi znaci da uopste nema ovulacije?

clock-img

21.10.2011, 11:49

clock-img

Nataša1

pencil-img

217

To što ne vidiš sluz ne znači da ona stvarno ne postoji. Lekari kažu da, ako pratiš ovulaciju posmatrajući sluz, onda treba da se nalivaš vodom. Takođe, pokreti creva čine i da se sluz spusti niže pa se zato preporučuje da se žena preleda nakon velike nužde.

clock-img

23.10.2011, 09:17

clock-img

meyo

pencil-img

1737

jel ima neko neki recept savjet .. za podsticanje ovulacije
meni su definitivno ciklusi anovulatorni  i ne znam kako nit cime da potaknem prirodnu ovulaciju
jel to uopste realno sto pitamuser posted image ??

clock-img

23.10.2011, 09:22

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

meyo pokusaj sa macinom travom i virkom ... oni mozda malo pomognu
najbolje bi bilo da dr malo stimulise ovulaciju ..mozda da pokusate klomifen bez IUI nego cikjani odnosi
nije vama spermiogram bas toliko los , moglo bi upaliti

clock-img

23.10.2011, 09:36

clock-img

meyo

pencil-img

1737

mila i ja sam se iskreno nadala tome al dr nece nikako ja znam tesko bez klomifena se moze ista desit al paradoks ti je kod mene jedan dr. koji hoce da mi da klomifen nece da me prati na UZ nego da dodjem ako ne dobijem a ovi sa klinike za humanu ne zele stimulisat dok suprug ne popravi spermogram user posted image i ja ne znam ko je ovdje lud ..ja il oni
na kraju mislim da cu potraziti treceg dr-auser posted image

clock-img

23.10.2011, 09:38

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

i ja citam i mislim trebas treces dr ..cuj nece da prati na UZ a stimulisao bi  te klomifenom ...e pa svasta i doktora user posted image
sto prije nadji nekod treceg i pocni sa stimulacijom

clock-img

25.10.2011, 05:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Meisje

Aussie,ja je evo 4. mesec pratim i jedino po T mogu da vidim ali ne osecam nista. Jedino mi se pojavi dosta sluzi ali to je sve pred O,samu O uopste ne osecam!

Mei ja nikad ama bas nikad nisam osetila O niti sam merila tem osim ovaj zadnji mesec i mislila sam da je uopste nisam imala a ja sam zatrudnila ovaj mesc a bile su mi jako niske i cak i sad kad sam trudna...

Meyouser posted image

clock-img

25.10.2011, 11:03

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Hm,kako to... Meni BT sve govori,i kad je O i na kraju ciklusa ako padne znam da stize...user posted image

clock-img

25.10.2011, 11:06

clock-img

Anoniman

mozda sam ja ne upucena bio je taj neki skok ali jako malo

evo cuj me..imala sam na pocetku ciklusa tempertaturu prosjecno od 35.5-35.8..kasnje mi je skocila tj na 14dc na 36.2...i tako je bila najvisa 36.4..sada je 36.5 i ne mrdauser posted image

clock-img

25.10.2011, 11:09

clock-img

Anoniman

Meyo setih se neceg  ja sam ovaj mesec koristila Macu ali bas tri puta dnevno pila sam onu u kapsulama...uzimala sam smokve iz maslinovog ulja koje jos  nisam zavrsila uzimaju se 40 dana...sa macinom travom i vitex..ne znam mozda je nesto od toga pomoglo

ali znam da je moja doktorica garantovala da necu imati O ovog meseca jer mi je progesteron bio uzasan proslog meseca....a ja ostala trudna..ne znam probaj nesto od ovoga mozda upaliuser posted image

clock-img

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Juče sam skoro ceo dan imala nesnosan bol u predelu desnog jajnika. Opterećenje mi je bilo i da hodam. Da li je moguće da se ovulacija tako manifestuje? Dešavalo mi se i ranije da me bole jajnici tokom ovulacije, ali ovako jako nikada. Da je neka prehlada, upala, bol bi se sigurno nastavio, ali evo danas, ni najmanji trag od bola user posted image  

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Pa to je to,svako ima drugaciju temperaturu a bitno je da se vidi razlika u periodu od user posted image do O,kad je niza, i od O do user posted image kad je visa, i ako si user posted image onda ne pada,vidis da je kod tebe tako. I meni je u prvo vreme bila najvise 36.6,a sad mi ide i do 36,9

clock-img

25.10.2011, 11:11

clock-img

Anoniman

ma na kraju krajeva bitno je da je upalilo i da se user posted image  zadrziuser posted image

clock-img

25.10.2011, 11:13

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Tako je! To je najbitnijeuser posted image
Snelle ja osecam samo ziganje jajnika ali vise dana pred O,na dan O nista ne osecam...ali cula sam da neke devojke osete poseban bol i po tome znaju da je O...

clock-img

25.10.2011, 11:16

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Pa da, upravo to, nekada je bilo žiganje jajnika, a ovo juče....user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

25.10.2011, 11:17

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Nemoj da brines u svakom slucaju,mozda je neka jaca Ouser posted image

clock-img

25.10.2011, 11:17

clock-img

meyo

pencil-img

1737

e pa ja ne znam u mom slucaju je neko lud il ja ili dr-ica
danas imam sluyi na izvoz ne pamtim da sam nekad imala toliko
juce me malo boluckao stomak al nista posebno .. da li je moguce da su folikuli narasli odjednom po vise mm. ili dr. nije dobro vidjela
i da li ima te sluzi iako folikul ne pukne? ja vise nisam pametna bas je rastegljiva..ma pravo bjelance user posted image

clock-img

25.10.2011, 11:20

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Joj,Meyo,ja ne znam povezanost folikula i sluzi,znam samo da je dobro da imas tu sluz i da je to idealno vreme za muckanje! Meni recimo ta sluz bude jedan dan(sa virkom 3-4) ali pre O,ne na dan O

clock-img

25.10.2011, 11:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: meyo

e pa ja ne znam u mom slucaju je neko lud il ja ili dr-ica
danas imam sluyi na izvoz ne pamtim da sam nekad imala toliko
juce me malo boluckao stomak al nista posebno .. da li je moguce da su folikuli narasli odjednom po vise mm. ili dr. nije dobro vidjela
i da li ima te sluzi iako folikul ne pukne? ja vise nisam pametna bas je rastegljiva..ma pravo bjelance user posted image

najbolje rjesenje ti je da izvadis krv na 21 dc i po tome ces znati jel ti bila O

clock-img

25.10.2011, 11:31

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Ja sam juce imala belance, a jos mi nije O. A koliko sam skontala trebalo bi da bude na dan O. Ja pijem virak ovaj ciklus, 3 solje na dan malo me bolucka desni jajnik i to je to...vise me je boleo na pocetku ciklusa.

clock-img

25.10.2011, 12:04

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Maco i meni to nije jasno,na dan O nista a dan dva pre koliko hoces. Mene su od virka toliko zigali jajnici...

clock-img

25.10.2011, 14:45

clock-img

degu

pencil-img

11332

E i mene je to prevarilo ovaj ciklus. Imala sam puno plodne sluzi i mislila sam da je O, međutim bila je 2 dana kasnije. Ma dok god žiga jajnik i ne skoči T treba mućkati. user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

25.10.2011, 15:09

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

mene neziga nikad, tesko mi je da pratim