cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Podrigivanje bebice

clock-img

03.12.2010, 16:18

clock-img

Jele

pencil-img

1863

IZVORNA PORUKA: red sonia

Jele,ne nerviraj se,ova moja je valjda sa 4ili 5 meseci pocela da podriguje kako treba...do tad muke zive/obrni je ovako,onako i posle pola sata tek podrigne

Da znaš user posted image , žao mi ga je što ga to posle muči...

clock-img

04.12.2010, 12:48

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

Do kad dizati bebe da podrignu?Ovaj moj nema sanse vise da podrigne na ramenu ili uspravno,ma teorije nema da hoce...nego ja njega stavim u kolica u polusedeci polozaj,on se uhvati rucicama za onu plastiku napred,pa se podigne u sedeci polozaj i onda podrigne ko matoriuser posted image .On se sam postara za svoje podrigivanje,jer ja koliko god ga drzala neceuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

04.12.2010, 13:46

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Moj podriguje iz prve, kao momak! user posted image Mislim kad beba pocne u sjedjeci polozaj da sjedi, sama podrigne i izbaci sta ima. user posted image

clock-img

04.12.2010, 13:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Moja bebana prvo podrigne na suvo, pa bljucne. I to na ramenu! Uvek nam je krevet pun mleka :-)!

clock-img

04.12.2010, 13:56

clock-img

Anoniman

moja bebica podrigne u roku 5 minuta, stavim je na rame ili u polusjedeci polozaj i masiram je po ledjimauser posted image

clock-img

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Marija skoro nikada nije podrignula posle podoja , uglavnom bi bljucnula i to je bilo to .

< Poruku je uredio olga75 -- 4.12.2010 14:01:24 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I nama je tako bilo u pocetku, a posle gotovo i da nema bljuckanja...user posted image

clock-img

04.12.2010, 13:57

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Moja bebana prvo podrigne na suvo, pa bljucne. I to na ramenu! Uvek nam je krevet pun mleka :-)!

Eeeee,da vidis na sta nama lici zid u spavacoj sobi user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

04.12.2010, 15:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: nensi27

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Eeeee,da vidis na sta nama lici zid u spavacoj sobi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2011, 20:55

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

jaoj i ja imam problem, retko ali retko podrigne, samo ponekad bljucne i onda ga muci stomacic a meni ga zao jer jos je mali. tek sad videlaq ova 3 nqacina, nadam se da cu primeniti prvi i da ce to pomoci.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

clock-img

20.04.2011, 22:13

clock-img

bojanica7

pencil-img

1624

dejana, nemoj se brines, gala nije umela da podrigne do treceg meseca. ali nikad. uvek je bljuckala, posle svakog sisanja. a sad podrigne ili cim je podignem ili uopste. i bljucka kad se uzbudi user posted image

Panta rei

clock-img

21.04.2011, 05:29

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

Hvala bojanice :-) Ja evo cele noci presedeh uz njega. Slabo i bljucka i slabo podriguje. Uglavnom stuca i kao da pokusava da podrigne, ali samo pravi grimase i odustane. Drzala ga uspravno na svoje levo rame, al nista. Sta je tu je. Mozda i on vremenom nauci sta treba da radi :-)

clock-img

21.04.2011, 09:42

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27003

dejana, a da probas da ga stavis na stomacic. Ja tako moju Teodoru stavim. Vise puta pomaze.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

21.04.2011, 10:07

clock-img

dejana007

pencil-img

1844

hvala sanjice na savetu, pokusacu. u porodiliszte mi rekli zataj polozaj da je ugodan za bebu, ali ja se plasila tako da ga stavim. mada moracu da pobedim strah user posted image

clock-img

21.04.2011, 10:12

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Kad se tek rodio meni je stalno podrigivao preko ramena ga stavim i malo nagnem glavicu i caskom podrigne. Oko 4-og mjeseca je na stomaku, a oko 6-og u sjedjecem polozaju. 

clock-img

21.04.2011, 10:15

clock-img

Anoniman

Dejana, upravo ovo što su ti ostale mame rekle - preko ramena , malo na stomačić ... Nemoj se sekirati i ako ne podrigne, moja Nina isto nije podrigivala jaaako dugo, a evo sad kad rigne - k'o magare user posted image . I ako ga stavljaš na spavanje a nije podrignuo - stavi ga na bok i to je to, ako podrigne neće aspirirati .

clock-img

21.04.2011, 10:21

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Evo i mene da se oglasim .user posted image I Ema nije pdrigivala u pocetku ,samo bljucne posle podoja i posle mirna,al u zadnje vreme pocela je podrigivati , al ga podrigne onako muski user posted image Ne uvek,tako da ne moras brinuti.

clock-img

21.04.2011, 16:32

clock-img

Ana007

pencil-img

589

Moja V je podrigivala i to onako muški user posted image .user posted image Na tatu user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

clock-img

29.09.2011, 23:23

clock-img

mikica sa

pencil-img

1751

imam problem sa njegovim podrigivanjem nocu zadnjih nekoliko puta. nekad uopste ne podrigne jer automatski posle hranjenja zaspe i nema sanse da podrigne. koju metodu tad da primijenim posto ova prva odnosno rame ne pomaze? user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

clock-img

29.09.2011, 23:53

clock-img

Anoniman

mikice, stavi ga preko kolena. tako ce tesko zaspati. drzi ga tako neko vreme pa ga podigni. trebalo bi onda da podrigne.
skoro sam cula za jednu metodu i kod nas nekada upali. beba se mora prvo malo promuckati user posted image pa se onda naglo zabaci na rame.
inace, i moja k ima problema sa podrigivanjem. a kad ne podrigne, bude problema... velikih user posted image

clock-img

29.09.2011, 23:58

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: mikica sa

imam problem sa njegovim podrigivanjem nocu zadnjih nekoliko puta. nekad uopste ne podrigne jer automatski posle hranjenja zaspe i nema sanse da podrigne. koju metodu tad da primijenim posto ova prva odnosno rame ne pomaze? user posted image

Moja je zaspala koliko hoces puta da ne podrigne.

clock-img

30.09.2011, 00:01

clock-img

lesica

pencil-img

12018

Mikice, a da probas da ga drzis uz sebe. To je kod nas palilo-bebac ledjima naslonjen na tvoj stomak i grudi u uspravnom polozaju,tvoja ruka preko njegovog stomaka i onda bukvalno marsiranje po sobi.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

30.09.2011, 00:07

clock-img

Anoniman

Ako je beba budna, staviti je na stomak, a u nivou lica mahati nekom igračkomili nečim što će joj privući pažnju. Kada beba "skonta" igračku, igračku onda podizati na gore da beba izdiže glavu i pogled ka igrački. Tada će podrignuti. user posted image Nama tako rekli, probali, svaki put upalilo.

clock-img

30.09.2011, 08:32

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

ja mihajla uvek na stomak i podrigne u roku 10sekundi user posted image ,onako fino za medalju user posted image ...al nocu ne

clock-img

30.09.2011, 09:08

clock-img

bubisarba

pencil-img

482

Moja beba retko hoce da podrigne, ja je obicno stavim u krevetac na bok, pa ponekad malo i bljucne. Ali ona vrlo cesto stuca, na znam da li to ima veze sa tim sto ne moze da podrigne?

Svako ima svojih pet minuta, neko jednom, neko vise puta.

Bubi R + Bubi I = Krofnica Isidora