cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Kako ste ostale trudne?

clock-img

30.12.2012, 04:11

clock-img

panonkinja

pencil-img

59

15-og dana ciklusa, zeljena trudnoca, ali srecom bez terapija, priroda uradila svoje, sad samo cekamo user posted image

clock-img

02.12.2014, 18:16

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

hteli jesmo,ali nismo imali neki preterani trud.....bozja volja je uradila svojeuser posted image nemam sta drugo reci...

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

02.12.2014, 21:27

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: Kata90

hteli jesmo,ali nismo imali neki preterani trud.....bozja volja je uradila svojeuser posted image nemam sta drugo reci...

Prvo nisam razumela pitanje tj samu temu ali procitah ovo i rekoh-to je to! Isto. ..

clock-img

11.12.2014, 16:25

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

U decembru odlučili da radimo na bebi i u februaru ostala trudna,radili radili i uradili user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

22.03.2015, 19:49

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Uz pomoc VTO i dr Goce Ivanovic. Hvala joj do nebesa!

clock-img

22.03.2015, 20:00

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Iz prve user posted image user posted image

clock-img

22.03.2015, 20:17

clock-img

megi85

pencil-img

259

Prva trudnoća je došla jako brzo samo smo se opustili nakon svadbe i došla nakon neka dva ciklusa dok nam je za drugu sada trebalo puno više vremena skoro godinu dana.Jeste da je u tih godinu dana bilo puno stresova kao što je poplava pa par mjeseci života izvan svoje kuće a samim tim nismo imali puno prilika za odnose tako da nije ni čudo što je potrajalo.Ali kad smo u septembru stigli svojoj kući i kada je polako došlo sve na svoje počela sam piti vrkutu i već u decembru ugledala svoje crtice a već sam bila u velikoj panici da nešto nije ok.

clock-img

22.03.2015, 20:36

clock-img

degu

pencil-img

11332

prirodnim putem posle 5 god truda. Za ovo savrsenstvo je trebalo vremena user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

22.03.2015, 20:41

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: jabudic

Prvi put nismo ni planirali, ja tek upisala 4. godinu fakulteta u septembru, a mi ga napravili u avgustu user posted image  ljeto, more, mladost, ludost, ljubav velika, i eto user posted image  mada nismo se ni cuvali, u podsvjesti smo oboje zeljeli bebu, ali nismo smjeli zbog mog faxa i jos mnogo stvari. Kasnila mi je ovulacija, tako da sam zatrudnjela kad sam vec trebala da dobijem. I obradovali smo se oboje, vjencali se posle 2 mjeseca, i zivjeli srecno....user posted image

A drugu trudnocu, sve smo se mislili, hocemo li, je li nam rano, je li pravo vrijeme, i jednog dana, taman usred mojih plodnih dana, zanesemo se mi onako malo vise, i kao smijemo li, hocemo li, ma nego sta user posted image  i tako mi nastavimo naredna nekolika dana, kao slucajno, opet i opet, i znala sam od prvog trenutka da sam trudna. Na dan prije ocekivane user posted image  ugledala sam user posted image .  I opet smo mnogo srecni user posted image

Da se malo ažuriramo.user posted image
Kada samo odlučili da ćemo treće dijete, planirali smo da razlika izmedju drugog i trećeg bude pet godina. Medjutim, mi smo ranije poželjeli i biće razlika tačno četiri godine.
Zatrudnjela sam odmah prvi mjesec kad smo riješili, tj. drugi, jer sam prvi bila sa sinom u bolnici za vrijeme plodnih dana.
I tako sledećeg mjeseca, sasvim slučajno na dan moje O, koji je ujedno i poslednji dan pred ulazak mm u bolnicu na operaciju srca, napravismo ovu malu princezu, koju jedva čekamo, i slobodno mogu reći radujemo se više nego prva dva puta user posted image

clock-img

23.03.2015, 11:43

clock-img

jess021

pencil-img

13395

Jedvauser posted image , ali nema veze, bitno je da smo docekali.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.03.2015, 11:50

clock-img

wivern

pencil-img

8800

VTO user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

23.03.2015, 11:53

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Prirodno

clock-img

23.03.2015, 12:06

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Nakon 6 godina pokusavanja,VTO je urodla plodom user posted image

clock-img

23.03.2015, 12:17

clock-img

anita

pencil-img

1679

Vto iz prvog puta i imam 3 user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

clock-img

23.03.2015, 12:19

clock-img

suzi kju

pencil-img

6502

Trojke? Stvarno, jooj divnooo, ja nosim blizance user posted image za tebe

clock-img

23.03.2015, 12:24

clock-img

Anoniman

Prirodno, i to obe u februaru, to je nas mesecuser posted image i ako Bog da slavice mozda zajedno rodjendanuser posted image

clock-img

23.03.2015, 12:27

clock-img

branki*

pencil-img

20828

pprvi put putem vto,uspelo iz prve,drugi put prirodno.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.03.2015, 13:08

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

oba puta najprirodnije... seksomuser posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

23.03.2015, 21:57

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

prirodnim putem svo troje

clock-img

20.04.2015, 15:27

clock-img

GagaT

pencil-img

524

Posle 3,5 godine truda VTO uspelo iz prvog pokusaja. Prvi pokusaj mislim na postupak koji je doveden do kraja, sa transferom. Oboje zdravi. Visa sila.

clock-img

20.04.2015, 22:16

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

IZVORNA PORUKA: GagaT

Posle 3,5 godine truda VTO uspelo iz prvog pokusaja. Prvi pokusaj mislim na postupak koji je doveden do kraja, sa transferom. Oboje zdravi. Visa sila.

Sve prepisujem, samo dodajem na Gagine 3.5 jos pola godine user posted image

clock-img

22.04.2015, 15:27

clock-img

GagaT

pencil-img

524

Da,da... Tako da vi srecnice koje kada pogledate muske gace ostanete trudne (hvala Bogu ako to i zelite) zaista treba da budete prezahvalne sto ste postedjene mucenja, nadanja, plakanja, razocarenja, razgovora o razdvajanju, ponekad osuda okoline, i sto sta slicnog. Svaku noc kada legnete u krevet pre spavanja zahvalite bogu sto vas je postedeo, verujte vredno je. A mi koje smo uz puno truda docekale najsrecniji momenat u zivotu mi se vise puta dnevno zahvaljujemo u sebi. Ne shvatite ovo na pogresan nacin, ja sam jako srecna kada su ljudi srecni i dobijaju ispunjenje zelja tako lako samo sam ovo napisala da budemo svesne i jedna i druga strana koliko smo dobile... Jos jednom da ponovim , nadam se da se niko nece osetiti negativno prozvanim moja poraka je napisana u pozitivnom pravcu razmisljanja. Puno pozdrava svima i sve vas puno user posted image

clock-img

23.04.2015, 19:39

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Gago user posted image ja posle 6-7 gidina. Al hvala Bogu docekasmo to user posted image

clock-img

23.04.2015, 19:42

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Prirodno, i to obe u februaru, to je nas mesecuser posted image i ako Bog da slavice mozda zajedno rodjendanuser posted image

UM nemoj se ljutiti al malo si me nasmejala sa ovim februarom. Znas da se svi zezamo za macke i parenje macaka u februaru. Zato mi tvoj februar izmamio osmeh user posted image

clock-img

23.04.2015, 20:40

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Um, mačkoooo user posted image