writing-img

RE: Carski rez

clock-img

20.07.2010, 12:59

clock-img

red sonia

pencil-img

633

IZVORNA PORUKA: Tashke

Ma i ja bih posle totalne da su mi dali tel. user posted image Ali  Betaniji ne daju tel u šoku. Jel u Višegradskoj daju?

Kako ne daju,ja sam se porodila februara,i tel mi je bio na stocicu ali samo na vibraciji...3 dana sam bila u sok sobi...

clock-img

20.07.2010, 13:01

clock-img

Anoniman

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, red sonia ulepšala si mi dan! user posted image Ja sam se porodila 2006, i nisu mi dali, čak je i na zidu pisalo da je u šoku upotreba mobilnih strogo zabranjena, jer remeti rad svih tih mašina... 

clock-img

20.07.2010, 13:06

clock-img

red sonia

pencil-img

633

tasho,pise jos uvek al to okaci macku o repuser posted image .cak mi je jedna sestrica rekla da se vec javim na taj telefon jer ih cela moja familija zivka na fiksni kako sam i sl... a ja pod teskim drogama na 7. nebuuser posted image

clock-img

20.07.2010, 13:10

clock-img

Anoniman

Jao, mene je uzela jedna na zub. user posted image
Naime, ušla je moja dr da me obiđe, i pitala sam dal mogu da se javim mužu. Sestra počela da drami kako ne sme, moja dr bila u fazonu da izađe iz sobe ako neće da gleda i dala mi tel. user posted image Posle toga je u sred noći stigla nekome poruka, zvuk nokie, i sestra paf u moju sobu, svetla, haos, "Gde ti je telefon? Jesam rekla da ga ugasiš?", ja je gledam, kažem "Alo bre, ja imam Samsunga a poruka je stigla na Nokiu!", do kraja mi je uzela tel da proveri da li je zaista ugašen. user posted image

clock-img

20.07.2010, 13:15

clock-img

red sonia

pencil-img

633

Jao, mene je uzela jedna na zub. user posted image
Naime, ušla je moja dr da me obiđe, i pitala sam dal mogu da se javim mužu. Sestra počela da drami kako ne sme, moja dr bila u fazonu da izađe iz sobe ako neće da gleda i dala mi tel. user posted image Posle toga je u sred noći stigla nekome poruka, zvuk nokie, i sestra paf u moju sobu, svetla, haos, "Gde ti je telefon? Jesam rekla da ga ugasiš?", ja je gledam, kažem "Alo bre, ja imam Samsunga a poruka je stigla na Nokiu!", do kraja mi je uzela tel da proveri da li je zaista ugašen. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ludaca... ma stavis na vibraciju telefon i gotovo

clock-img

20.07.2010, 13:16

clock-img

Anoniman

Moraću tako. user posted image E a ako odem na CR u spinalu, mogu da slikam po sali ili će mi biti vezane ruke kao u totalu? user posted image

clock-img

20.07.2010, 13:20

clock-img

red sonia

pencil-img

633

Moraću tako. user posted image E a ako odem na CR u spinalu, mogu da slikam po sali ili će mi biti vezane ruke kao u totalu? user posted image

ja sam bila u totalu pa ne znam al mi to sa slikama zvuci kao naucna fantastika za betanijuuser posted image

clock-img

20.07.2010, 13:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

user posted image user posted image user posted image
Vezane su ti ruke user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.07.2010, 18:16

clock-img

Anoniman

Strašno... vezana za sto, svesna da me seku... kao u horor filmu... user posted image

clock-img

20.07.2010, 18:26

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

user posted image

clock-img

20.07.2010, 18:52

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Idi, bre, pa ni ne razmišljaš o tome da te seku... čekaš... da vidiš svoju srećicu! 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

20.07.2010, 18:54

clock-img

Anoniman

Znaš šta je meni prošlo kroz glavu prošli put? "Kako znaju koliko duboko da seku a da ne zaseku bebu?", i tu sam upala u paniku! user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 20:11

clock-img

Anoniman

Tasho i ostale žene  svaka čast, ja se ježim od same pomisli...user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 20:15

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

seku sloj po sloj...
imala sam prilike da gledam pa znam user posted image doduse na keru ne na coveku, ali sve je to isto u principu..
ne seku po principu secenja lubenice user posted image ne ne user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

20.07.2010, 20:17

clock-img

Anoniman

Idi bre, Cipi! user posted image

clock-img

20.07.2010, 20:33

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: cipiripi

seku sloj po sloj...
imala sam prilike da gledam pa znam user posted image doduse na keru ne na coveku, ali sve je to isto u principu..

E  ti ne bi bila ti kad ne bi za*ebavala!

Tashke, to se tako lagano seče kauterom, fino, tek tek dodiruju kožu i dalje....

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 20.7.2010 20:34:22 >

clock-img

20.07.2010, 20:35

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Meni je cimerka u porodilistu rekla za njenu drugaricu da njen mali ima i dan danas na celu oziljak kako su ga prilikom carskog recnuli... user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

20.07.2010, 20:38

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: Shishica

Meni je cimerka u porodilistu rekla za njenu drugaricu da njen mali ima i dan danas na celu oziljak kako su ga prilikom carskog recnuli... user posted image

Hm.... jedino ako su radili kod majstor Mike u garaži....

clock-img

20.07.2010, 20:39

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Pa sta da ti kazem, ni meni nije bilo jasno, ali s obzirom kakvi su doktori nekad... nije logicno da je prica izmisljena....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

20.07.2010, 22:55

clock-img

Anoniman

Sad mi je lakše... user posted image Jao da me vidite kada zabodem nož u lubenicu... user posted image

clock-img

20.07.2010, 22:59

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

Moja drugarica se pre 2 meseca porodila u Frontu sa Cr sa spinalom i nije nista mogla da vidi..
Stave ti kod grudi barijeru, zevas u plafon i jedino sto vidis je anesteziolog koji stoji iznad tebe user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

20.07.2010, 22:59

clock-img

Anoniman

Sad mi je lakše... user posted image Jao da me vidite kada zabodem nož u lubenicu... user posted image

Ne mož* ti Tashu tako lako uplašiti...user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2010, 23:01

clock-img

Anoniman

Moja drugarica se pre 2 meseca porodila u Frontu sa Cr sa spinalom i nije nista mogla da vidi..
Stave ti kod grudi barijeru, zevas u plafon i jedino sto vidis je anesteziolog koji stoji iznad tebe user posted image

Sve ja to znam draga, been there, done that... Bila sam budna svo to vreme, uspavaše me pre sec-sec... ali jaoooooooooo  user posted image Kali, ma usrala sam se živa! user posted image

clock-img

20.07.2010, 23:04

clock-img

Anoniman

Verujem.
Mene su na frku pa je to druga priča ali sledeći put kada svesno budem išla ...user posted image

Ono vezivanje... to mi je nekako najstrašnija slika...I trip da anestezija neće biti dovoljno jaka...
Tasho znam da ti ne pomažem ...user posted image ali meni jako smešno zvuči što neke žene obavezno žele CR, kao da s ene muče prilikom prirodnog porođaja.
Ne potcenjujem ali i za ovo treba imati ...

clock-img

20.07.2010, 23:06

clock-img

Anoniman

Ja sam jedna od njih. user posted image Od kada sam ostala trudna prvi put, nisam se smirila dok nisam našla indikaciju za CR. A sada mi žao. Sada bih prirodno, neka boli, samo da idem kući za dva dana, a ne za 5. Ja ću umreti bez Luke 5 dana... user posted image