Ova kolica nisu za novorodjence,nemaju lezeci polozaj
16.01.2010, 23:40
Anoniman
Mene buni jedna stvar Gagana:
Mnoge mame stave jaje u kolica i u tom jajetu drže novorođenče. To NIJE ležeći položaj!!! Takođe, viđala sam da mame guraju bebe (letnje bebe) u letnjim kolicima, koja nemaju ležeći položaj, već neki poluležeći...
Ova kolica nisu za novorodjence,nemaju lezeci polozaj
izvinjavam se
16.01.2010, 23:46
gagana83
6941
IZVORNA PORUKA: Tasha RR
Mene buni jedna stvar Gagana:
Mnoge mame stave jaje u kolica i u tom jajetu drže novorođenče. To NIJE ležeći položaj!!! Takođe, viđala sam da mame guraju bebe (letnje bebe) u letnjim kolicima, koja nemaju ležeći položaj, već neki poluležeći...
Polulezeci polozaj nije isto sto i polozaj u autosedistu-jaje,ili obik pasulja kako ga jos zovu.Mi imamo to jaje a i ljuljaska nam se sa tim polozajem.U ljuljasku sam je stavljala od pocetka(pre toga pitala ortopeda) a kad bih probala da je stavim u polulezeci smuljivala se.
16.01.2010, 23:48
Anoniman
Smuljivala?
Ma stavljala sam i ja Luku u jaje, ali mi od početka to nije bilo jasno, i stavljala sam ga samo u nuždi.
16.01.2010, 23:50
gagana83
6941
Smuljivala?
Padala na stranu
16.01.2010, 23:51
Anoniman
Aaaaaaa
Meni Luka nije, on je scurio dole.
17.01.2010, 00:00
Verus
11942
sad gledam ova jungle i ona su po 500 dolara?? ako su to ta...a to je bas puno..
17.01.2010, 00:09
marince1
4824
Da draga, imaš i fenomenalnu imitacija PegPerego kolica, evo drugarica gura drugo u njima. Drugarica mi odbila poziv, saznaću koje su marke.
JUNGLE je marka, googlaj, da ti ne prebacujem slike.
Ta jungle marka je ok,mi imamo svasta od nje,od unihopa i cipelica do setalice Videla sam i njihova kolica,super su!
17.01.2010, 00:44
cicko
982
Od vas se ne moze covek ni pritajiti... Tasha je opasnica! Sto se tice onih Graco kolica, omanula sam cenu za 900 din.-12.900 su u Turbo Limacu, kupili smo ih pre oko 2 nedelje. Nisu neka "svemirska", ali mislim da imaju sve neophodno.
Evo je cicko među aktivnim korisnicima!
17.01.2010, 09:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR
sad gledam ova jungle i ona su po 500 dolara?? ako su to ta...a to je bas puno..
Ah, činjenica je da smo drugarica i ja kupovale kolica pre 4 godine, možda su u međuvremenu postali bezobrazni sa cenama. Uglavnom, moja Peg Perego i njena Junge su identična, ali ih je ona platila 1/3 cene od mojih.
Oti moja kostaju 6.500 i ok su! Nije avion,ali sluzi.Marka-space.
Snezo jesi ti zadovoljna?
Jesam Marince.Nisam se pokaja sto sam ih kupila.
17.01.2010, 09:46
*Alexx*
8067
OTI, PegPerego Pliko P3 su dobila neku nagradu mama, znači to su kolica kojima su mame dale najveću ocenu. Da sada kupujem kolica, kupila bih Peg Uno, samo zbog te ručke koja se okreće.
17.01.2010, 11:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR
OTI, PegPerego Pliko P3 su dobila neku nagradu mama, znači to su kolica kojima su mame dale najveću ocenu. Da sada kupujem kolica, kupila bih Peg Uno, samo zbog te ručke koja se okreće.
Ta imam ja, jedina "mana" im je što se ručka ne prebacuje. Pre 4 godine koštala su oko 400-500eur, ako se dobro sećam, ali vrede svaku paru. Još uvek ih nismo sklonili, kada negde žurim i nemam živaca za Lukino razvlačenje po ulici, stavim ga u kolica, kao nova su.
17.01.2010, 11:39
Zvoončica
24
da li je neko koristio kam ili neonato? meni se jako dopadaju, ali niko ne zna nista o tim firmama
17.01.2010, 11:41
Anoniman
Cam je poznata marka, ali ne znam nikoga ko ih je koristio.
17.01.2010, 11:58
viking
6644
Ja se sećam da je mojoj drugarici pre par godina ginekolog (inače njihov kućni prijatelj) rekao da je Peg Perego Mercedes među kolicima!
Ta imam ja, jedina "mana" im je što se ručka ne prebacuje. Pre 4 godine koštala su oko 400-500eur, ako se dobro sećam, ali vrede svaku paru. Još uvek ih nismo sklonili, kada negde žurim i nemam živaca za Lukino razvlačenje po ulici, stavim ga u kolica, kao nova su.
17.01.2010, 12:04
Anoniman
IZVORNA PORUKA: viking
Ja se sećam da je mojoj drugarici pre par godina ginekolog (inače njihov kućni prijatelj) rekao da je Peg Perego Mercedes među kolicima!
Ja delim njegovo mišljenje, moja mama voza Luku u Peg Perego kolicima koja je kupila mom bratu koji sada ima 15god! Kao nova su (malo demode, ali čak ni ne škripe!)...
17.01.2010, 17:23
Dora
3456
IZVORNA PORUKA: Dora
Imala sam jako dobra kolica, mnogo kvalitetna i praktična (zaboravila sam marku, ali nije ništa poznato)... Koristila ih za oboje dece, drndala po raznim terenima a ona ko nova! Mogla bih da ih koristim još ali sam ih dala i eno, služe i dalje kad ih je prijateljica oprala (skida se sve sa njih i pere u mašini) nije mogla da veruje da su korišćena Sad posle onih kolica hoću malo promene...pa mi se ova čine praktično. Nemam neke velike prohteve osim da su udobna i kvalitetna