writing-img

RE: Kakva kolica?

clock-img

16.01.2010, 22:58

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Ok,hvala!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

16.01.2010, 23:00

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Oti moja kostaju 6.500 i ok su!
Nije avion,ali sluzi.Marka-space.

Snezo jesi ti zadovoljna?

clock-img

16.01.2010, 23:04

clock-img

Anoniman

ja nisam videla kolica koja mogu od 0 meseci a da su jeftinija od 21.000...iskreno!
malo mi cudno da je 12.000...ali nije nam cicko tu sada.

clock-img

16.01.2010, 23:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Da draga, imaš i fenomenalnu imitacija PegPerego kolica, evo drugarica gura drugo u njima. Drugarica mi odbila poziv, saznaću koje su marke. 

JUNGLE je marka, googlaj, da ti ne prebacujem slike.

clock-img

16.01.2010, 23:26

clock-img

Anoniman

Evo je cicko među aktivnim korisnicima! user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:33

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

aj da pomognem.. vidi ovo user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

16.01.2010, 23:38

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Ova kolica nisu za novorodjence,nemaju lezeci polozaj

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

16.01.2010, 23:40

clock-img

Anoniman

Mene buni jedna stvar Gagana:

Mnoge mame stave jaje u kolica i u tom jajetu drže novorođenče. To NIJE ležeći položaj!!!
Takođe, viđala sam da mame guraju bebe (letnje bebe) u letnjim kolicima, koja nemaju ležeći položaj, već neki poluležeći...

user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:43

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: cipiripi

Ova kolica nisu za novorodjence,nemaju lezeci polozaj

izvinjavam se user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

16.01.2010, 23:46

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Mene buni jedna stvar Gagana:

Mnoge mame stave jaje u kolica i u tom jajetu drže novorođenče. To NIJE ležeći položaj!!!
Takođe, viđala sam da mame guraju bebe (letnje bebe) u letnjim kolicima, koja nemaju ležeći položaj, već neki poluležeći...

user posted image

Polulezeci polozaj nije isto sto i polozaj u autosedistu-jaje,ili obik pasulja kako ga jos zovu.Mi imamo to jaje a i ljuljaska nam se sa tim polozajem.U ljuljasku sam je stavljala od pocetka(pre toga pitala ortopeda) a kad bih probala da je stavim u polulezeci smuljivala se.

clock-img

16.01.2010, 23:48

clock-img

Anoniman

Smuljivala? user posted image

Ma stavljala sam i ja Luku u jaje, ali mi od početka to nije bilo jasno, i stavljala sam ga samo u nuždi. user posted image

clock-img

16.01.2010, 23:50

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Smuljivala? user posted image

user posted image user posted image Padala na stranu

clock-img

16.01.2010, 23:51

clock-img

Anoniman

Aaaaaaa user posted image

Meni Luka nije, on je scurio dole. user posted image

clock-img

17.01.2010, 00:00

clock-img

Verus

pencil-img

11942

sad gledam ova jungle i ona su po 500 dolara?? ako su to ta...a to je bas puno..

clock-img

17.01.2010, 00:09

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Da draga, imaš i fenomenalnu imitacija PegPerego kolica, evo drugarica gura drugo u njima. Drugarica mi odbila poziv, saznaću koje su marke. 

JUNGLE je marka, googlaj, da ti ne prebacujem slike.

Ta jungle marka je ok,mi imamo svasta od nje,od unihopa i cipelica do setalice user posted image
Videla sam i njihova kolica,super su!

clock-img

17.01.2010, 00:44

clock-img

cicko

pencil-img

982

Od vas se ne moze covek ni pritajiti...user posted image  user posted image  user posted image  Tasha je opasnica!user posted image
Sto se tice onih Graco kolica, omanula sam cenu za 900 din.-12.900 su u Turbo Limacu, kupili smo ih pre oko 2 nedelje. Nisu neka "svemirska", ali mislim da imaju sve neophodno.

Evo je cicko među aktivnim korisnicima! user posted image

clock-img

17.01.2010, 09:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Verus RR

sad gledam ova jungle i ona su po 500 dolara?? ako su to ta...a to je bas puno..

Ah, činjenica je da smo drugarica i ja kupovale kolica pre 4 godine, možda su u međuvremenu postali bezobrazni sa cenama.
Uglavnom, moja Peg Perego i njena Junge su identična, ali ih je ona platila 1/3 cene od mojih.

Ovakva su:

KLIK

clock-img

17.01.2010, 09:41

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: marince

Oti moja kostaju 6.500 i ok su!
Nije avion,ali sluzi.Marka-space.

Snezo jesi ti zadovoljna?

Jesam Marince.Nisam se pokaja sto sam ih kupila.

clock-img

17.01.2010, 09:46

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

OTI, PegPerego Pliko P3 su dobila neku nagradu mama, znači to su kolica kojima su mame dale najveću ocenu. Da sada kupujem kolica, kupila bih Peg Uno, samo zbog te ručke koja se okreće.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

17.01.2010, 11:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

OTI, PegPerego Pliko P3 su dobila neku nagradu mama, znači to su kolica kojima su mame dale najveću ocenu. Da sada kupujem kolica, kupila bih Peg Uno, samo zbog te ručke koja se okreće.

Ta imam ja, jedina "mana" im je što se ručka ne prebacuje. Pre 4 godine koštala su oko 400-500eur, ako se dobro sećam, ali vrede svaku paru. Još uvek ih nismo sklonili, kada negde žurim i nemam živaca za Lukino razvlačenje po ulici, stavim ga u kolica, kao nova su.

clock-img

17.01.2010, 11:39

clock-img

Zvoončica

pencil-img

24

da li je neko koristio kam ili neonato?
meni se jako dopadaju, ali niko ne zna nista o tim firmama  user posted image

clock-img

17.01.2010, 11:41

clock-img

Anoniman

Cam je poznata marka, ali ne znam nikoga ko ih je koristio. 

clock-img

17.01.2010, 11:58

clock-img

viking

pencil-img

6644

Ja se sećam da je mojoj drugarici pre par godina ginekolog (inače njihov kućni prijatelj) rekao da je Peg Perego Mercedes među kolicima!

Ta imam ja, jedina "mana" im je što se ručka ne prebacuje. Pre 4 godine koštala su oko 400-500eur, ako se dobro sećam, ali vrede svaku paru. Još uvek ih nismo sklonili, kada negde žurim i nemam živaca za Lukino razvlačenje po ulici, stavim ga u kolica, kao nova su.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

17.01.2010, 12:04

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: viking

Ja se sećam da je mojoj drugarici pre par godina ginekolog (inače njihov kućni prijatelj) rekao da je Peg Perego Mercedes među kolicima!

Ja delim njegovo mišljenje, moja mama voza Luku u Peg Perego kolicima koja je kupila mom bratu koji sada ima 15god! Kao nova su (malo demode, ali čak ni ne škripe!)...

clock-img

17.01.2010, 17:23

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Dora

Imala sam jako dobra kolica, mnogo kvalitetna i praktična (zaboravila sam marku, ali nije ništa poznato)... Koristila ih za oboje dece, drndala po raznim terenima a ona ko nova! Mogla bih da ih koristim još ali sam ih dala i eno, služe i daljeuser posted image kad ih je prijateljica oprala (skida se sve sa njih i pere u mašini) nije mogla da veruje da su korišćenauser posted image
Sad posle onih kolica hoću malo promene...pa mi se ova čine praktično. Nemam neke velike prohteve osim da su udobna i kvalitetna

Setila sam se, marka je ABC Design