IZVORNA PORUKA: choopa choops
Nana ako razmisljas o Stokke imaj u vidu da se sportski dio ne moze spustit u lezeci polozaj kad je dijete okrenuto od mame, zbog one sipke. Za Concord ne znam nista...
Da to znam, moras da skines ceo sportski deo i okrenes ga sa sve detetom da bi ga spustio... Ici cemo da vidimo jos jednom detaljno samo kad bi oni imali uputno radno vreme... Subotom ne rade, a radnim danima do pola 5...
Za sada sto smo videli, bugaboo, joolz itd. koja vaze za kvalitetnija kolica cena im je ovde u Nemacoj oko 700 eura.. Meni se iskreno ne svidja sta nude ni jedna.. Najbitnije mi je da su za moje dete udobna, ergonomska, da je bar jedan deo od prirodnog materijala a za mene lagana, compaktna, da sa njima svugde mogu da prodjem, da mogu sama da ih podignem, kad dete nosim u ruci da mogu sa jednom rukom da ih guram i upravljam njima. Ta kolica ce koristiti i 2. i mozda 3. dete ko zna...
Bez obzira koliko zaradjujemo oboje, meni za kvalitet nije zao dati ako ikako mogu ( bez obzira mislio neko da je to dokazivanje ili ne ). Naravno daju se i ovde rate, ne morate pola jedne plate da date za Stokke kolica odjednom, vec na 5 rata mozete da ih i ne osetite.. Sto naravno za nas standard u Srbiji nije moguce...