IZVORNA PORUKA: zivka
Sto se tice "jajeta" tj takozvanog sintezisa(tako kazu u prodavnici) ja sam videla da moja drugarica svog klinca non-stop u tome seta pokuci, hrani( ne doji!) u tome , stavlja naravno u auto i voza na kolicima. Ja sam zbog toga mislila da ga uzmem
Sintezis je AS jaje marke Chicco. Od nasih prodavacica se moze cuti sve i svasta, nesto je tacno, a mnogo je vise netacnih informacija.

meni nikako nece biti jasno da rade taj posao, a pola stvari ih ne interesuje. Mrzim to u bilo kojoj profesiji
Zivka u tome beba (do 6 mjeseci) ne smije biti duze od 2 sata. Ta drugarica je radila pogresno, na zalost. I ja sam gledala dosta mama koje se tako ponasaju, koga znam kazem da to tako ne smije, a koga ne znam molim Boga da im neko drugi skrene paznju. Nije dobro za bebinu kicmu
Ovo sto Tash kaze za udaranje u koljena, a narocito za tezinu je ziva istina

Ja bih se iskilavila samo dok ih prebacim na kolica ili do kuce, a kamoli da nonsalantno setam sa tim kao sto pokazuju reklamne slike i snimci
Mi smo imali sva tri djela. Prvih 6 mjeseci sam koristila nosiljku-korpu (Peg Perego-va je prilicno velika, bar ta koju sam ja imala, ne znam da li se sada proizvodi ista. M je jaaaako dugacak i mogao je da stane u istu do 6og mjeseca). Kasnije kad je poceo da sjedi, stavljala sam ga samo u onaj sportski za sjedenje dio kolica, ali ako bi mi recimo zasapao u autu u AS onda bih ga tako prebacila na kolica. Tako da sam mozda koristila to AS na kolicima mozda po 30ak puta za oboje. I dobro je sto mozes okrneuti AS prema sebi, a u toj dobi ti je to mozda jos i bitno, jer za koji mjesec dva oni vise nece da se voze 'naopako' vec hoce da gledaju ko prolazi