writing-img

RE: Bebin doručak

clock-img

21.12.2012, 23:36

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Ima gluten, ja sam ga tako i uvela.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

21.12.2012, 23:45

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Pa da tako cu i ja kad slistimo ovaj kukuruz i rizu,,

clock-img

22.12.2012, 00:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Samo što sam ja tek sa punih 8 meseci počela da uvodim gluten, nisam htela ranije.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.12.2012, 00:38

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

On je vec pojeo parcence hleba sa punih sest meseci jer mu je baba cuvajuci njega i od brata cerkicu koja ima godinu dana,greskom dala ,umesto njoj dala njemu a on uredno zinuo,sazvakao i pojeo user posted image ..nisam imala stav da li cu ranije ili kasnije pa posto je vec tako ispalo onda cu kad zavrsimo ovu kutiju uzeti te sa glutenom..

< Poruku je uredio Sanchy -- 22.12.2012 0:39:24 >

clock-img

09.01.2013, 09:54

clock-img

soni

pencil-img

5581

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Sa AD mlekom se sve to sprema,,mi za dorucak jedemo nestle kukuruz i riza,njemu se svidja ali mene nervira sto ne moze u potpunosti da bude zitko nego sve ostanu gromuljice ,bzv..

mi koristimo ove nestle i super ih jede... i meni su se grudvale za to sto sam prokuvala vodu i u vrucu odmah njih sipala..sada sacekam da se malo voda ohladi i mutim

mi cemo danas poparu za dorucak i dodac malo ala kajmaka..ona nece dorucak pre 10 , pola 11...

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

31.08.2013, 12:22

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

nama je dorucak voce sa zitaricama, uglavnom ubacim 7 corn milupine, a ponekad mu izblendujem i pahuljice ovsene, razene i sl..
totalno sam nenispirativna i ne znam sta jos? nece palentu i jogurt.. nece griz, nece sutlijas... tako da za veceru uvek ad mleko(kravica) plus 7 corn milupine zitarice. nekako mi se cini jednolicno

< Poruku je uredio jovicaa -- 31.8.2013 12:23:11 >

don't shit where you eat :))

clock-img

31.08.2013, 12:32

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Uh, jovicaa, toliko je mogucnosti, zvisi sta bebac voli. Evo nekih ideja (mnoge sam ovde pokupila):
- popara sa pavlakom i zumancem
- jogurt sa projom ili pitom (posto ne voli jogurt mozes mleko ili kiselo mleko da pokusas)
- kifla sa pavlakom ili krem sirom i paradajzem
- kajgana od zumanca i tikvica na maslacu ili ulju
- przenica sa sirom
- kombinacije od voca, jogurta-mleka i mlevenog keksa
- domaca pasteta (pilece belo, persun, luk i sta go jos umiksas gusto)
- dzigerica pecena na foliji sa paradajzom

uh, toliko toga, samo ako voli da rucka. U tom periodu moj Vule je tamanio sve, sada zbog zubica jedva da nesto pojede.

Ako voli samo zitarice, kao sto kazes, ti mu menjaj jedan dan ovsene, dugi dan kukuruzne itd, ppa ubaci i razlicito voce uvek i da mu bude koliko toliko razlicito.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 27.9.2014 12:19:30 >

clock-img

31.08.2013, 12:33

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Ne znam sta uradih sa ovim postom, htela sam samo jednu recenicu da dodam user posted image

clock-img

31.08.2013, 14:58

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

hvala pandina, probacu sa projom danas, mada sumnjam..

clock-img

31.08.2013, 16:27

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Uhhh mi bas volimo jogurt i proju...palenta sa kajmakom...prosobsa vockicama...pastetu obozavamo fomacu ali umesto belog ja skuvam karabatak,belo meso mi mnogo suvo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

31.08.2013, 17:20

clock-img

gociska

pencil-img

3

Przenice , zumance sa jogurtom pa u to umocen hleb prziti ili peci

clock-img

04.09.2013, 22:33

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

mame kako dajete mladi sir? sa cim? sutra bih probala da joj dam al mi nekako bezveze samog da joj dam

clock-img

05.09.2013, 11:09

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

a kako pravis pastetu adulence i sa cime dajes?
mi smo danas doruckovali ovsene pahuljice sa sljivama i kruskom.

clock-img

05.09.2013, 11:21

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27043

Ako je Maksim poceo da jede hleb onda mozes da mu mazes na hleb. Ima tema namazi. Tamo je LesicaRR stavila dosta recepta.

clock-img

05.09.2013, 16:09

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

aha, a da li pecete domaci hleb? ja se jezim od kupovnog.. a nemam vremena da jos pecem i hleb... ali mozda cu morati

clock-img

05.09.2013, 17:16

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

ja imam pekaru tako da pecem al ne jede ona jos hleb na redovnoj bazi tako da kazem

clock-img

05.09.2013, 21:05

clock-img

adulence

pencil-img

7314

IZVORNA PORUKA: jovicaa

a kako pravis pastetu adulence i sa cime dajes?
mi smo danas doruckovali ovsene pahuljice sa sljivama i kruskom.

Draga obarim batak praziluk malo persuna i sargarepe izblendam i dodam malo prezident puter...mmmm bude mljac i uz to mi obavezno pije jogurt,ja joj to dajem uz neku integralnu kiflu,hleb stvarno ne pecem...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

06.09.2013, 20:56

clock-img

pandina

pencil-img

2039

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

mame kako dajete mladi sir? sa cim? sutra bih probala da joj dam al mi nekako bezveze samog da joj dam

Mladi sir sam, secam se, prvi put davala sa palentom. Sve sam miksovala jer tada jos nismo imali ni jedan zub. Mozes sir dati uz paradajz ili pecenu papriku (ne znam da li jede papriku?). A mozes skuvati malo testenine bez jaja, prokuvas paradajz, izdrobis u njega sir i sitno naseckas persun i to koristis kao preliv za testeninu. Naravno, prilagodis odnos uzrastu. Moze i da se umiksa i bude kao crveno bela kasica. Ukusno je.

clock-img

09.09.2013, 09:31

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

pandina nekako mi testenina za jutro malo cudno al probacu da joj pravim domace testenine pa cu izmiksati.

clock-img

09.09.2013, 09:33

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

Misha i Ljisha moja zver je jedno vreme samo testo sa pavlakom i kecap jela , znaci tri puta dnevno user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.09.2013, 09:44

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

aleksandar je opterecen kecapom, ne znam ni odakle mu to, mi uopste ne jedemo nesto puno kecapuser posted image

clock-img

09.09.2013, 09:47

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

vole deca , procice ga i dobro dodje da mu uvalis nesto sto nece da jede , to nesto , kap kecapa i pojede

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.09.2013, 09:48

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

pa da... ali to se u sred neinspiracije svede na hleb pavlaku i kecap.. cesto...

clock-img

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

hm a moja ima jos malo pa osam meseci da li smem recimo svez paradajz da joj dam sa testom i pavlakom?

clock-img

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

ja sam davala maksimu kuvan, ali ne znam za svez..