cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Znaci trudnoće

clock-img

01.02.2011, 18:57

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Nikakve znakove nisam imala,bila sam ubedjena da cu da dobijem.Grudi su me bolele,stomak boluckao,bubuljice,sve kao pred ciklus.

e to za bubuljice mi znaci, jer sam se ja utripovala (ni sama ne znam zasto) da kad si user posted image , nemas bubuljice. a inace jer si imala zatvor , ako smem da pitam?

Bez dece kuća ne raste

clock-img

01.02.2011, 19:03

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Upadam ali imas negde na netu da po stolici mozes otkriti znake ali i zavisi od ishrane pa sad  svaki dan jedi istouser posted image user posted image

clock-img

01.02.2011, 19:08

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Što se tiče bubuljica sve je individualno moja prijateljica je imala mnogo bubuljica tokom čitave trudnoće čak je i kod dermatologa morala da ide.
Mislim da kada je user posted image u pitanju žene imaju problema sa pražnjenjem.
Nadam se da sam pomogla.

clock-img

01.02.2011, 19:19

clock-img

jance

pencil-img

6439

da, cula sam da je zatvor jedan od simptoma user posted image
a i nisam jos srela trudnicu kja je u ranoj trudnoci imala meku stolicu, kolko se secam...
a meka stolica se javlja pred user posted image  pod uticajem nekih hormona koji izazivaju user posted image  ako se dobro secam da je Srna to spominjala...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

01.02.2011, 19:26

clock-img

hanka

pencil-img

3504

zbog usporavanja metabolizma,ali treba ga spreciti jer ostaju stetne materije u orgnizmu i ugrozavaju plod 

< Poruku je uredio Ana RR -- 1.2.2011 20:25:08 >

clock-img

01.02.2011, 20:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Došli smo do 100. strane, o znakovima trudnoće nastavimo OVDE.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!