Poslednji tekstovi

Hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Na dark-webu pojavili su se fajlovi sa hakovanim zdravstvenim podacima građana Srbije.
Vesti

POKLANJAMO slikovnicu "Katongo", Jovane Agatonović!
Katongo, jedan ne baš tako strašan lav, naučiće mališane da različitost nije mana, da dobro srce ...
Promo objava
Promo kutak

) i sada cekam 2 h da prodje da vadim ponovo insulin. Krv vadim na Paprikovcu, posto tu i radim, samo na jednoj drugoj klinici. Mislim da ce biti ok. Prije Siofor-a nisam nikako ni imala oulacije , a sada kada radim na sredini ciklusa ove kucne testice za ovulaciju, jasno se pokaze da je pozitivan. Uz to, redovan mi je ciklus vec tri mjeseca sto je prije bilo
gotovo nemoguće. Moj endokrinolog je dr Mirjana Bojić, i svakom bih je preporučila, bavi se reproduktivnom endokrinologijom i jako je savjesna.
za koji mjesec :) Moramo uspjeti :)
sad opet na kontracept, pa da vidimo...poludecu...
vjestice i da ce skočiti jedino BhCG:D
za sad sam zadovoljna, jedino sto mi je rekao da kad ostanem trudna prekidam sa Sioforom, vidim da to bas i nije pametno po misljenju mnogih od vas
a onda trk na kup ili neki banana-split, a i cvrčka moze da nam se pridruzi :D
hvala vam na divnim rijecima al nema vam tu neke divote kod mene....samo mi zao da lutate i razbijate glavu ko ja sto sam dok nisam skapirala u cemu je stvar...sretno cure...lady jos malo stize bebana a cvrcak, nadjolina a i sve ostale cekalice...stizu vam