Poslednji tekstovi

Više od polovine dece u vrtiću ne jede koricu hleba
Dr Ranko Rajović objašnjava kako meka hrana utiče na imunitet, zube, vilicu i čak na kičmu dece.
Vrtić

Emocionalni i socijalni izazovi disleksije
Disleksija utiče na učenje, ali i na emocije i socijalni život. Kada dete ima podršku logopeda, p...
Promo objava
Škola

, i još kad sam bila mala, deda me je učio da se naviknem da igram sa kartama koje mi podele i trudim se da iz te "ruke" izvučem najbolje što mogu. Tako "igram" ceo život. A ima i ona lepa poslovica, mislim da je američka: Kad ti život podeli limunove, ti napravi limunadu! I tako... Nekad i meni iskoče dizne, kao pre dve-tri nedelje, ali prodje to sve. Eno moje devojčice, maže se kredama na ulici sa drugarima, galame i smeju se. Ručak se krčka, pržim palačinke i kuckam po malo. To je zadovoljstvo. Ako neko danas slavi Slavu - Živeli i dugo slavili i neka vas je svake godine sve više za stolom!
. Tako moje dete zove završnu proceduru oko usvajanja. Opet mi žao što ne mogu sa vama proslaviti, jer ste mi bile velika podrška.
kada citam tvoje postove sva se raznezim . Bitno je da sada imas svoju devojcucu, svoje nasmejano sunce koje ce ti svaki dan unositi svetlos kroz zivot . Ljubim vas obe puno i zelim vam sve najlepse
.