cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Cipele i torbe

clock-img

08.03.2016, 19:33

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

milicicak, posalji mu link i onda poruku: Jao izvini, slucajno sam. Htjela sam da pokazem drugarici (tu napišeš ime drugarice) kako je ekstra ova torba!user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

08.03.2016, 19:51

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

IZVORNA PORUKA: mama krava

Ja danas zamalo da kupim jednu DJ u outletu tamo u Terazijskom prolazu....cna obi;ja 1590din...

Sto li je ne kupih...pitam se sad?user posted image

Ako mislimo na istu radnju u prolazu, nekad sam tu kupila DJ novcanik,a kad smo mm i ja naredni put otisli naidjemo na jeftin kofer i brze bolje ga kupimo, kad ono to vise nije DJ nego neke kineske kopije sacuvaj Boze.

clock-img

09.03.2016, 07:04

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

IZVORNA PORUKA: choopa choops

milicicak, posalji mu link i onda poruku: Jao izvini, slucajno sam. Htjela sam da pokazem drugarici (tu napišeš ime drugarice) kako je ekstra ova torba!user posted image

Choopo, mm je toliki balvan da uopste ne bi shvatio o cemu se tu radi njemu sve mora da se nacrtauser posted image tako da ce da dobije link sa porukom ovo hocu za rodjendan user posted image

clock-img

09.03.2016, 08:24

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

nasmeja me,ej,shvate kad hoce,eno sestri je muz juce kupio depilator koji ona merka vec danima,a nije mu pokazala,ona se iznenadila...pita ga kako si znao,pa kao sve ja vidim i pratim..a zato je moj pogresno cuo,ja pricala da mi treba pegla i figaro iz Maxija,sad na akciji,a on mi kupio fen i figarouser posted image user posted image ..a fen imam! Ali poklonu se ne gleda u zube,ima nas puno zenskaca!
Joj,zene,i dalje ne znam koju torbu da narucim!user posted image

clock-img

09.03.2016, 08:27

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Ja sam se juce bas oduševila kakvu je torbu kupio zet zaovi i prelepa je

clock-img

09.03.2016, 08:30

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mi smo juče našoj učiteljici tj. moj sin i njegovi drugovi, kupili učiteljici baš dobru torbu,čujem da se učiteljica oduševila.Naravno jedna mama je išla u kupovinuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

09.03.2016, 08:30

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

Ja definitivno idem sledece nedelje do Mone da vidim neku torbu

clock-img

09.03.2016, 15:27

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: milicicak

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Choopo, mm je toliki balvan da uopste ne bi shvatio o cemu se tu radi njemu sve mora da se nacrtauser posted image tako da ce da dobije link sa porukom ovo hocu za rodjendan user posted image

Sve te shvatam user posted image
Nije ni moj puno bolji. Šta sam sve dobijala za rođendane, dan zaljubljenih i 8. mart, na kraju sam mu rekla da mi više ništa ne kupuje user posted image Zato sam prekjuče sebi kupila tri para obuće i rekla da je jedan poklon od njega za Osmi mart i da mi ništa ne uzima, nego da pare user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.03.2016, 15:33

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: vonavoj

nasmeja me,ej,shvate kad hoce,eno sestri je muz juce kupio depilator koji ona merka vec danima,a nije mu pokazala,ona se iznenadila...pita ga kako si znao,pa kao sve ja vidim i pratim..a zato je moj pogresno cuo,ja pricala da mi treba pegla i figaro iz Maxija,sad na akciji,a on mi kupio fen i figarouser posted image user posted image ..a fen imam! Ali poklonu se ne gleda u zube,ima nas puno zenskaca!
Joj,zene,i dalje ne znam koju torbu da narucim!user posted image

Von, odes i zamijenis fen za peglu i stvar rjesenauser posted image

clock-img

09.03.2016, 16:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I ovaj moj je balvan ali balvan koji i ne sluša,ja da reknem da mi treba crvena jabuka on bi kupio prezrelu bananu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

09.03.2016, 22:16

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Eco,corak...nema pegleuser posted image

clock-img

10.03.2016, 10:23

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Au Dunja,sad si mi pokazala jos torbi od jellyfish,sad sam u trilemi!
OVA i treba mi neka manja, kao OVA

Von, ja sinoć poručila ovu tvoju drugu torbu. Vršljala sam sinoć malo po temama, mrzelo me da pišem, i odem na link, pošaljem poruku, dobijem odgovor i dogovorimo se u dve reči. Hvala ti puno, dugo već tražim neku krem torbu koja mi se sviđa i uklapa uz garderobu i obuću, ova mi odgovara potpuno i jako mi je lepa. Stiže za mesec dana, treba da je naprave. user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 10.3.2016 10:24:18 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

10.03.2016, 11:03

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Moje Jellyfish stižu uskoro, jedva čekam i javljam ovde user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

10.03.2016, 11:06

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ubicu vas,ja nisam pametna sta da narucim,nemam trenutno para,a imam zelju da imam obeuser posted image user posted image
A imam i torbi,mm ce me ubiti!
Drago mi je da sam nekome pomogla,kad sebi ne moguuser posted image

Dunja,kakva je tvoja?

< Poruku je uredio vonavoj -- 10.3.2016 11:14:40 >

clock-img

10.03.2016, 11:55

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24843

Vonavoj, auuuu, ona prva je fantastičnaaa!!

clock-img

14.03.2016, 08:23

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Beograđanke - treba mi info.

Imam čizme koje obožavam, ali na žalost moj list više ne ulazi u njih. Previše stežu (mogu da ih naboram, ali onda mi staje cirkulacija). Ok smršaću ja, ali i tad znam da će biti problem.

Treba mi sledeće - da li postoji obućar koji može da mi proširi ''nogavicu' od čizmi? Ovde sam zvala, kaže ne može pošto je na rajsferšlus? user posted image

Probala sam i onaj sprej koji kao naprskaš pa rasteže kožu, ali slaba vajda. Ništa rastegnuo nije.

I flunked anger management! }:->

clock-img

14.03.2016, 10:26

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Moja svekrva nosila čizme, ali bez rajsfešlusa u Bg u Kralja Petra, negde na sredini je radnja. Ima neki kalup i rastezale su se nekoliko dana. Njoj su sada ok, tj razglavile su se malo...

clock-img

14.03.2016, 10:29

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

Dunja,kakva je tvoja?

Čekam ih da stignu, stigao SMS iz pošte da dolaze danas :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

14.03.2016, 10:32

clock-img

dunja RR

pencil-img

30489

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Beograđanke - treba mi info.

Imam čizme koje obožavam, ali na žalost moj list više ne ulazi u njih. Previše stežu (mogu da ih naboram, ali onda mi staje cirkulacija). Ok smršaću ja, ali i tad znam da će biti problem.

Treba mi sledeće - da li postoji obućar koji može da mi proširi ''nogavicu' od čizmi? Ovde sam zvala, kaže ne može pošto je na rajsferšlus? user posted image

Probala sam i onaj sprej koji kao naprskaš pa rasteže kožu, ali slaba vajda. Ništa rastegnuo nije.

Trco ne znam, meni je to večit problem jer imam jake listove, pa nema šanse da kupim čizme bez probanja. Neke uspem da zakopčam samo do pola lista.
Ali ako si ranije ulazila, sada kada si smršala, i još kada smršaš, možda ćeš i moći?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

clock-img

14.03.2016, 10:38

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Ahahaaah, Von, tvoj uboo bar jedno, moj ne bi ni jedno user posted image
Meni samo fali vreme da prosetam ove torbe sto imam.
Imam neke zute cipele gleznjace, mislim da sam ih kupila u Metrou, nosila sam ih tri sezone prolece - jesen...bas su mi posluzile. Kupila bih opet da imam , ove se unutra pocepale...

clock-img

14.03.2016, 10:41

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dobro kazes MEuser posted image
Ja se jos dvoumim oko torbi,koju da narucim!

clock-img

14.03.2016, 10:50

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Trco ne znam, meni je to večit problem jer imam jake listove, pa nema šanse da kupim čizme bez probanja. Neke uspem da zakopčam samo do pola lista.
Ali ako si ranije ulazila, sada kada si smršala, i još kada smršaš, možda ćeš i moći?

I kad sam imala 49 kg su me malko stezale. A sad sumnjam da ću stići do 49 kg. PEvaću ako stignem i do 55 (jer sam stoka neopevana i u zadnje vreme mnogo grešim sa ishranom user posted image user posted image ) ali biće problem i tad. Ništa, videću kad dođem do Bg-a i mog obućra u ulici ako još radi.

clock-img

14.03.2016, 11:01

clock-img

Ana RR

pencil-img

34380

Trco, moja drugarica je skoro skratila čizme, isto nije više mogla da ih zakopča na listovima. Odnela ih kod nekoga, skratili ih kao gležnjerice, odlično izgleda.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

14.03.2016, 11:16

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Anči, greota mi da ih skraćujem, pa znaš kako su opasne user posted image

clock-img

14.03.2016, 11:21

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Trco , cula sam za "trik" da uzmes kesu za zamrzivac. Sipas u nju vodu , zavezes je i stavis u cipelu /cizmu (taj deo koji zulja) , pa u zamrzivač preko noci. Navodno je fora u tome da se voda "siri" pri zamrzavanju pa tako siri i obucu tj kozu na tom delu gde zulja. E sad , ovo mi logicno izgleda , al ja nisam probala. Trebalo bi da ima efekat kao ona stega kod obucara , sto oni imaju , pa "sire" obucu