Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

a radimo na tome, tako da, mislim da nesto ne stima kod mene... Ginekologu idem bar jednom godisnje, a i cesce, jos od prve menstruacije, upravo zbog toga sto ne dobijam redovno... i sad, nista posebno nikad ne kazu, jednom kao policisticni jajnici, ali nebi trebalo da i zbog toga toliko kasni (to je komentar gin.) onda, test hormona, kao, sve je manje-vise dobro, ima nekih manjih odstupanja ali ni to nije razlog da ne dobijam... Endokrinolog mi je rekao da trebam da omrsavim i to je to... a ja nikako da skinem koju kilicu, nemam neki visak, ali bih kao trebala na osnovu statusa hormona jos da omrsavim....
   a radimo na tome, tako da, mislim da nesto ne stima kod mene... Ginekologu idem bar jednom godisnje, a i cesce, jos od prve menstruacije, upravo zbog toga sto ne dobijam redovno... i sad, nista posebno nikad ne kazu, jednom kao policisticni jajnici, ali nebi trebalo da i zbog toga toliko kasni (to je komentar gin.) onda, test hormona, kao, sve je manje-vise dobro, ima nekih manjih odstupanja ali ni to nije razlog da ne dobijam... Endokrinolog mi je rekao da trebam da omrsavim i to je to... a ja nikako da skinem koju kilicu, nemam neki visak, ali bih kao trebala na osnovu statusa hormona jos da omrsavim....  A meni se nikako neda  (sad to je opet neka druga tema i duga prica) i tako...  sve u svemu, nista me u zivotu nije vise namucilo nego moja ginekoloska strana mene
   A meni se nikako neda  (sad to je opet neka druga tema i duga prica) i tako...  sve u svemu, nista me u zivotu nije vise namucilo nego moja ginekoloska strana mene  

pa ćemo lako da poklonimo drugim curama
   pa ćemo lako da poklonimo drugim curama  ali se prosto bojim kako cu sve to da izdrzim jer se bas puno nerviram...
   ali se prosto bojim kako cu sve to da izdrzim jer se bas puno nerviram...  

napravicu pauzu dok pijem klomifen pa cu nastaviti poslije
  napravicu pauzu dok pijem klomifen pa cu nastaviti poslije