Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

...sad sam zbunjena...znam da jedino nece skoditi ako se pije tokom cijelog ciklusa, pa i ako zatrudnite vjerovatno vam nece biti nista ako ga pijete ali ja se nisam usudjivala nista u prva tri mjeseca...osim obaveznih lijekova koje sam morala uzimati...
nadam se da ce nam pomoci...A za ciste ne znam da li pomaze valda ce se neko od devojaka koja vise zna javiti se.
i negde oko 50. dc sam uzela virak da pijem i odlučila da mu dam malo vremena da odreagujem, ako ništa idem kod dr-a. Dobila sam u roku od dve nedelje.
ali nista od toga. Pre sedam godina sam rodila cerku, ugojila se i unistila potpuno ritam ciklusa. Ove godine sam skinula 35 kg i od tada ciklusa na tacno 28 dana redovniji nego kada sam bila devojka. E sada sta mene buni, citam od prve strane pa do ove 50-te strane i vidim da se sve nalivate tim cajem (mada pijem ga i ja vec 7 dana dva puta dnevno), a nigde ne vidim da je neka pomocu ovog caja ugledala konacno