Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Muka mi je bilo od "priprema" za pregled, nisam mogla ni da zamislim da legnem na sto za depilaciju, a prag bola mi se inače u trudnoći neviđeno spustio. Sada kada je problem imanja ogromnog stomaka rešen, više nisam tako odlučna...
Na to treba dodati godine brijanja, iz doba kada sam bila mala pa me bilo blam da idem na depilaciju (koja sam ja bila budala, imam prijateljicu koja ima prirodno isti problem kao ja, samo je išla na depilaciju od 7. razreda i sada se to tako proredilo i oslabilo da za 10 minuta sve završi sama depilatorom...). Nije ovo stvar perfekcionizma, nego stvarno sama sebi izgledam degutabl kada se samo malo zapustim. MM tvrdi da on to ni ne primećuje, a ja bežim od njega po kući
Nisam potpuno sigurna da je problem baš u hormonima, ali to mi je jedino logično jer sumnjam jedino u ove kortizonske kreme koje su mi mackali. Nemam pojma, definitvno ću razmisliti još o ovome...
Sačekaću bar da prođe sezona gripa, pa ću da krenem u akciju
da me ne mrzi mogla bih pincetom sve pocupati. Ali bih volela da uradim epilaciju nausnica, to me uzasno nervira. Ne bi ni imala nausnice da se nismo nasle pametne drugarica i ja u osnovnoj skoli i skidale ih depilacijskom kremom! Razlika je u tome sto je ona imala bas brkove a ja nisam imala nista!! I eto sad jednom mesecno moram da ih skidam, hladnim voskom, kuci ili kod kozmeticarke!