Poslednji tekstovi

PROLEĆE: PRAVO VREME DA VAŠA KOŽA IZGLEDA MLAĐE OD VAS
Prolećno veliko spremanje u modernom dobu ne podrazumeva kućne poslove, već primenu novih planova...
Promo objava
Nega kože

Psihomotorni razvoj bebe
Prva godina života deteta predstavlja jedno od najintenzivnijih i najuzbudljivijih razvojnih razd...
Promo objava
Sve o bebama

, ne puno.. bolne grudi ( obicno dan dva pred menstruaciju ne bole vise), muljanje u donjem delu stomaka, blaga mucnina, sekret tecniji svetlo beli, vise vodenast ( nije gust i beo kao sneg)
...volim sto te imam ovde tako pametnu
iscitala sve ovo i staru temu i samo mi se zavrtelo u glavi a zakljucak je svi simptomi su isti kao PMS! Cak sta vise imale su osecaj kao da ce svakog trenutka da dobiju! Nemoj da razbijas glavu nego samo veselo,sve ide u dobrom pravcu samo jos ujutru da potvrdimo
... pa vi vidite d aje sve isto....sem sekreta
sve do sad ... trebala sam dobiti 14.11.2011.,a dobila sam 10.11.2011. ranije 4 dana danas popodne i sto mi je jako cudno
... to je zato sto se pojavilo ne crvene boje i nije tecno vec braon boje , molim vas pomozite mi ako je neko imao slican problem pratim forum odavno i cak sam procitala kod Vitoria da je i ona imala to malo braonkaste boje... ovaj mjesec sam se nadala
mozda je i stres u pitanju sta vi mislite dali da cekam da vidim tok
unaprijed hvala
onda cu da sacekam i da i dalje pratim forum,
, krenula je
(dace Bog!), a upucacu se od nestrpljenja. Inace, muckali smo od 8 do 18 dana ciklusa svaki dan (jer mu spermogram los, pa ne mogu da cekaju jc), i jer nisam bila sigurna kad je ovulacija (mejbi bejbi pokazivao sve dane prethodno navedene da je ovulacija).
meni niko nije odgovorio a mene to muci sto neznam sta se desava to strujanje sto je spomenula Bebana i kod mene je isto samo sto sam ja dobila 4 dana ranije trebala je doci 14.11. a dosla 10.11.
nadam se da si trudna, a i ako nisi, malo plakanja pa muckanje. dodji kod nas u crtice, bice ti lakse da cekas