Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Ne radim na bebi, pa očekujem
  Ne radim na bebi, pa očekujem  svaki mjesec. A i nemam puno iskustava da nekog savjetujem. Al, sad kad je moj dragi vidio da bi mogla bit trudna odmah se zagrijao, pa kaže: ma ne moramo čekat do vjenčanja, ajmo mi počet radit na bebici. Tako da možda već drugi mjesec budem aktivno sa vama. Super ste mi, CURKE!
  svaki mjesec. A i nemam puno iskustava da nekog savjetujem. Al, sad kad je moj dragi vidio da bi mogla bit trudna odmah se zagrijao, pa kaže: ma ne moramo čekat do vjenčanja, ajmo mi počet radit na bebici. Tako da možda već drugi mjesec budem aktivno sa vama. Super ste mi, CURKE! 

...ali polako...
 ...ali polako...  
    !
  !  

Prelistaj i ostale teme, pa nam se pridruži u kuckanju. Verujem da će ti sada u periodu dok čekaš da li ćeš dobiti M ili II, posebno biti interesantna tema "Čekanje II crtice", mi tu ubijamo period iščekivanja
   Prelistaj i ostale teme, pa nam se pridruži u kuckanju. Verujem da će ti sada u periodu dok čekaš da li ćeš dobiti M ili II, posebno biti interesantna tema "Čekanje II crtice", mi tu ubijamo period iščekivanja  A ako želiš da skreneš misli sa toga, forum ti je prepun jako interesantnih tema
   A ako želiš da skreneš misli sa toga, forum ti je prepun jako interesantnih tema