cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ojed / plikovi na guzi

clock-img

16.12.2015, 09:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mi od kad se T rodila koristimo pampers sensitive i uopšte nemamo problema sa njima.
Trćo kako je danas,povlači li se crvenilo?

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.12.2015, 10:06

clock-img

eca89

pencil-img

3753

I ja isto i maramice i pelene pampers, pa nemamo problema do sada.

clock-img

16.12.2015, 10:17

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: emicaa
Trćo kako je danas,povlači li se crvenilo?

Crvenilo se skoro povuklo.

A same pampers ne smrde, ali u kombinaciji sa velikom nuždom je zlo user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

16.12.2015, 10:29

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Ja iskreno,nisam bila zadovoljna sa pampersom nekih 3meseca sam ih koristila....
Uvek je procurilo pored kad je imao stolicu.

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

16.12.2015, 23:57

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Trćo meni je M letos baš imala često ojede, dr mi je rekla da nije dovoljno pranje samo mlakom vodom, već mora i sapunče, mi uzimamo Sebamed. Posle kakanja obavezno pranje. A brisanje nikako vlažnim maramicama, bar dok prođe, samo vata i mlaka voda, čisto dok ga odneseš ukakanog da ga opereš. Naizmenično Daktanol i Sudocrem. Nema šta nisam probala, ovo je dobitna kombinacija.

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

17.12.2015, 07:53

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Povuklo se skroz! I dalje mislim da su maramice problem bile. Sa pampers maramicama očigledno nema problem. Bitno da je sve ok.

clock-img

22.01.2016, 08:26

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Mi se ojeli nenormalno, a počelo je sa inhalacijama. Ništa drugo nismo menjali.
Koju kremu korisitite žene?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2016, 08:32

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Wiki, ja sam mazala sudocrem i daktanol naizmenično. Tj valjda dakanol treba ujutru i uveče, a između sam mazala sudokremom. E sad, ja ga debil nisam prala vodom nego nastavila vlažnim maramicama, pa je trajalo jedno 3 dana. Ndam se da će kod vas da prođe što pre

clock-img

22.01.2016, 08:41

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I kod nas uvek radi sudokrem, ili nivea oitnesto. Mi smo vlazne maramice retko koristili, jedino kad negde idemo, pa ne mozemo gospodinu guzicu da operemo.

clock-img

22.01.2016, 09:23

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Wiki, ja sam mazala sudocrem i daktanol naizmenično. Tj valjda dakanol treba ujutru i uveče, a između sam mazala sudokremom. E sad, ja ga debil nisam prala vodom nego nastavila vlažnim maramicama, pa je trajalo jedno 3 dana. Ndam se da će kod vas da prođe što pre

Isto! Daktanol krem je bas za gljivice,ako ima bubuljice..i mislim da on najvise pomogne,vise od sudokrema!

clock-img

22.01.2016, 09:24

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Wiv, sudokrem bi trebalo da resi problem. I izbegavaj vlazne maramice par dana.

clock-img

22.01.2016, 13:08

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Za ojede koristim naizmjenično Sudocrem, Flogocid i Bepanthen mast.
Da li je jeo nešto u pojačanim količinama? Npr meni se L osuipala jako od mandarina...

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

22.01.2016, 16:50

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja ga perem vodom, odmah sam prestala sa maramicama.
Imao je i bubuljice, nista nismo novo jeli, nekako je sve pocelo sa inhalacijama.
Daktanol moram da kupim.
Hvala zenskaci :*

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

22.01.2016, 17:43

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Blagi rastvor hipermangana.Vrhunska stvar.U njemu sam kupala decu i kada su imali ovcje boginje.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

22.01.2016, 22:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: krin 40

Blagi rastvor hipermangana.Vrhunska stvar.U njemu sam kupala decu i kada su imali ovcje boginje.

Nema ga vise po apotekama!

clock-img

22.01.2016, 22:51

clock-img

Jekica89nis

pencil-img

19

Nama je pomogla krema koju smo kupili u Sofiji. Zove se Zdrave bebe (oko 200din je u nasim paricama) plava kutija...slicna je kao sudokrem, pomogla nam je i sa crvenilom na licu

clock-img

23.01.2016, 09:38

clock-img

jess021

pencil-img

13404

Wiv, ja sam L mazala sa acidi borici 3%, susila fenom i sudocrem nakon toga.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.01.2016, 13:56

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Cega nema po apotekama,hipermangana?sad cujhem,nisam znala...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

28.02.2016, 09:07

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

I posle ovolikog proliva naravno ojed. Ne brisem ga maramicama, nikad i nisam. Lakse mi da ga lijepo operem. Skidam mu cesto pelenu, susim fenom, mazem sudocremom... Taman mu bude bolje, opet se ukaki na sve to i j....
Danas cu probati sa bornom.

< Poruku je uredio bebilule -- 28.2.2016 9:08:40 >

clock-img

28.02.2016, 11:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34438

Bebibule, daj mu probiotik da pije. Dr na ringeraji mi reče da se ojed javlja zbog kiselosti stolice i da probiotik to reguliše.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

28.02.2016, 12:13

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Ana, na probiotiku je od prosle subote. Sad je stalno gole guzice. Sreca imam onih podloga iz dm-a. Nisam ih koristila u porodilistu user posted image . Jutros kad sam vidjela kakav je nisam mu smjela staviti pelenu. Onda kad treba da jede obucem ga jer se po pravilu posle ukenja. Seronja jedan user posted image

clock-img

28.02.2016, 17:03

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

bebilule nisam ukapirala otkud proliv? Šta kaže dr?

Teško će ti sam Sudocrem riješit dugotrajno crvenilo. Obavezno ispiraj bornom ili vodom i sodom bikarbonom, probaj neki antimikotsku kremu (pitaj dr) ili recimo Flogocid.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

28.02.2016, 17:34

clock-img

cockic

pencil-img

4591

mojima je flogocid pomagao kad je bas uzasno stanje ispod pelena.sudokrem onako,vise sam uzimala onu niveinu sa puderom.ona je super gusta bas.
da nije od pelena ili ako ga dojis do onog sto ti jedes.

clock-img

28.02.2016, 17:39

clock-img

bebilule

pencil-img

2215

Choopo, proliv ne znam ni ja otkud. Evo vec deveti dan. Cekamo sutra nalaze na viruse, bakterije i gljivice. Pocela sam stavljati bornu pa cu vidjeti. Malo mu je bolje jer sam ga danas ostavljala dosta bez pelena.
Cockic, ne dojim ga. Vidjecemo sta je. Taman bude bolje, ja se ponadam i onda cijelu noc puni pelene.

clock-img

28.02.2016, 17:43

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sta susite fenom? Guzu? user posted image