cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ojed / plikovi na guzi

clock-img

25.03.2017, 19:58

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Maryia poslusaj me i uzmi ono sto sam preporucila Ivani. Ivana, kako bese naziv? user posted image Sad mi stade mozak. Eozin bese. Crvena tecnost. Posle svakog presvlacdnja operes ga, prosusis i namazes. Posle kuoanja namazes mu kremu umesto eozina.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

25.03.2017, 21:21

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24873

Da, Eozin, pise na prethodnoj strani user posted image Ja cu prekosutra uzeti, malo da promenim, mnogo kaki i kaka joj ima kiselkastiji miris, mislim da je od zuba pa se često zacrveni.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.03.2017, 21:31

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Od zubica je i Sofi bila kiselija stolica.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

27.03.2017, 16:44

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Tretman Octeniseptom je počeo da daje rezultate ali nazvala sam danas našu dr koja je rekla da mu mažem flogocid.

clock-img

27.03.2017, 17:35

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24873

Javi da li i koliko pomaze Flogocid.

clock-img

03.04.2017, 14:24

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Flogocid deluje superuser posted image user posted image
za 3 dana su one grozne rane nestale potpuno!!
Ostala je jos jedna koju nikako da zalecim jer mu se nalazi na mestu gde mu se guzovi spajaju i krema se skine sa te ranice, ne znam kako da izvedem da ostane na mestuuser posted image

clock-img

25.04.2017, 15:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Davidu je guza crvena kao kod pavijana,jutrso je imao prolivkastu stolicu i desetak minuta je bio ukakan jer sam bila u kuhnji.Kad sam vidjela umalo da se srusim.Da za tako kratko vrijeme toliko iziritira kozu.Mazem ga bepantenom,pavlovicem i Cortinom,malo je sad manje crveno.Sta li ovog troga pomaze pojma nemam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.04.2017, 15:16

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja odsad preporucujem flogocid, neverovatno koliko brzo smo zalecili ojed sa njim. Ali dzabe kad Vetzavod ne izvozi flogocid u Svajcarskuuser posted image
Da probas Sudocrem?

clock-img

25.04.2017, 16:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mariya ne vjerujem ni da njega imaju ovde.U subotu idemo u njemacku pa cu pogledati tamo.Da sam se sjetila pa da kupim u Doboju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.04.2017, 17:30

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24873

Emice, ja sam izbacila Pavlovicevu kad se ojela.
Ako je od zubica, kao nama, trajalo je oko cetiri meseca sa povremenim poboljšanjemuser posted image
Sad je ok, ali joj se malo zacrveni cim kaki pa mazem onu Chiccovu protiv ojeda.

clock-img

17.11.2017, 13:12

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

CortinT i Throwaline su nase kreme za ojed koje sve rese ocas posla.
S tim sto za ovu drugu nisam sigurna da li je to tacan naziv.

clock-img

17.11.2017, 19:43

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Nama je mrvica sudockrema resavala problem, ali nikada nije imala plikove ili neki izrazito jak ojed, osim blagog crvenila nije islo dalje.

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:19

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Svo hvala Sudocrem a ja bas nemam recimo lepo iskustvo sa njim.

clock-img

17.11.2017, 22:20

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Da sudocrem iz krajnosti u krajnost - ili pomogne deci, ili se nema lepo iskustvo sa njim.
Jak je istina, to sam i ja iskusila, bas zato sam i napisala mrvic bda stavim

,,Carpe diem"

clock-img

17.11.2017, 22:22

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Kod nas je problem bio da nije imao efekta.
Dala sam mu sansu dva puta i odustala.

clock-img

03.12.2017, 01:41

clock-img

Srecko47E

pencil-img

4591

Cortinaz je super mi ha koristimo.
Sudocremom nisam zadovoljna

clock-img

06.03.2018, 09:04

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Sudocrem mi je uvek pomogao, i koristlia sam ga na kraju, ako ništa drugo ne pomogne.

clock-img

07.03.2018, 09:16

clock-img

Dora89

pencil-img

3151

Takođe, dr je rekla da je kod ojeda važno ne menjati proizvođača jednokratnih pelena, bar ne u tom trenutku.

clock-img

07.03.2018, 09:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Nisam to znala. Svakako hvala bogu nismo nikada imali ozbiljan problem

,,Carpe diem"

clock-img

14.04.2018, 15:03

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

N cesto kaki. I kad prducne cesto malo strcne, tako da je predeo oko smarica cesto u kontaktu sa kakom user posted image . Pojavile mu se bile dve crvene linijice sa strana, mazala sudocrem od utorka, bese naoko bolje, ali od juce opet ima jednu bas crvenu linijicu user posted image , plasim se da mu se ne prodere jer mu je bas suva i oset_ljiva koza, sa D nikad nisam imala problem. Kupila sam jekoderm danas da promenim sudocrem, mislim da sam mu dovoljno sanse dala. Neki predlog user posted image

PS imam i dmovu kremu za pelenski deo, za bas oset_ljivu kozu, imam bepanten... patronazna mi rekla sudocrem, ali mislim da to njemu ne odgovara.

< Poruku je uredio Rosita -- 14.4.2018 15:05:43 >

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

14.04.2018, 17:02

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24873

Rosita, meni je chicco protiv ojeda bas bila dobra.

clock-img

14.04.2018, 17:07

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

nama je cak cinkova od nivee bila bolja od sudokrema ali ja stvarno ne mogu dusu da gresim D je mozda jednom il dva puta imala ojed. Rosita sta da radis, presvlaci ga non stop. To je ocito kod derana jedino resenje. Dok se malo ne ustali stomacic.

clock-img

14.04.2018, 21:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Ja sam za takve stvari koristila eozin onu crvenu tecnost.

clock-img

15.04.2018, 08:58

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Rosi, na taj crveni deo maz jednom Nystatin, jednom neku cinkovu kremu, tj Jekoderm je odlican jer je omega masnoca. ako naizmenicno, jednom ovo jednom ono. Bas je to strasno pile malo, to boli mnogo. Moje dete se ojelo par puta, ma ja sam se sokirala kako je strasno.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

17.04.2018, 14:26

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Sredila sam guzu prilicnouser posted image . Ne ide mi na ruku njegov ritam praznjenja, ali udario tuk na luk! Kombinovala sam jekoderm i OVU Dm kremu protiv ojeda, ja sam prezadovoljna babylove kozmetikom, evo i sa drugim detetom. Sudocream mi je kod N za baciti user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu