writing-img

RE: Ojed

clock-img

09.08.2011, 17:23

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Isi, sto manje mackanja i vise luftiranja. ja malom stavim kremicu samo kada mu se guza zacrveni. Dole idu sto manje masne kreme. Triderm i nije bas za ojede na guzi, ali ako ti je dr posavetovao, onda ga stavljaj u sto tanjem sloju.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

09.08.2011, 22:23

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ne primecujem nikakvo poboljsanje od tridermauser posted image
necu mu vise stavljati a dermatolog nema pojma,stvarno ofrlje rade svoj posao,jos je ja pitala za svoje lice za bubuljice i ona me nije ni pogledala,samo mi je prepisala eucerin celu zelenu kolekcijuuser posted image ,jeste,ja bas da izvinete se.em pare pa mogu da dam 100 eura na nesto sto ne znam ni da li mi odgovarauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

09.08.2011, 22:25

clock-img

marija32

pencil-img

1413

A pa dobijaju parice doktori za forsiranje odredjenih proizvoda user posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

09.08.2011, 23:16

clock-img

Anoniman

Isi, vi imate ekcem, i kod te dece se ne preporučuje upotreba pavlovićeve, tako mi rekoše u bolnici.
Triderm su ti dali jer on pokriva sve: bakterije, i kortiko je, i još nešto, ali ne znam šta.
Ja sam probala svašta, i do kraja, znaš šta je pomoglo?
U šolju staviš kafenu kašiku soda bikarbone. Pri svakom prepovijanju opereš vodom (ne sapunom), i kada opereš, sapereš tim rastvorom soda bikarbone. Zatim mažeš Nistatin mast. Kod nas je bila kandida, bili su crveni pečati, odvrtni, kao rane. Imam slike u kompu, ako hoćeš, mogu ti poslati na pp, piši mi.
Prepovijala sam ga na 3 sata max, koristila Huggies jer je on pamučan, prepovijala i prala sam ga i noću. Trebalo je nekih 5 dana da prođe.

clock-img

10.08.2011, 01:24

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

tash nemamo vise ekcem,proslo za par dana samo od sebe uz redovnu negu mustelomuser posted image
a pavlovicevu kremu nema sanse vise da koristimuser posted image
imao je divnu kozu i prvi put kad sam stavila nju dobio je ojed,i ne znam sta mi bi pa sam mu opet stavila i opet ista prica user posted image
definitivno necu nikada vise da je koristim.

posalji mi na pp slike da vidim da li i mi imamo isti ojed,probacu sa sodom bikarbonomuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.08.2011, 00:22

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

mateji se ojed skoro skroz povukao,pu,pu,pu,nije vise crveno,izgleda okuser posted image

aj nek mi neko kaze da li mateja sme da se kupa u moru zbog tog ojeda sto je imao?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.08.2011, 13:02

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: isidora88

mateji se ojed skoro skroz povukao,pu,pu,pu,nije vise crveno,izgleda okuser posted image

aj nek mi neko kaze da li mateja sme da se kupa u moru zbog tog ojeda sto je imao?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.08.2011, 13:04

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Isi sto ne bi smeo,saamo ti brckaj njegovu guzu,nisam citala sta si pisala ali moguce da mu je ojed od zubica

clock-img

12.08.2011, 13:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Znaci ojed moze da bude zbog desni?

clock-img

12.08.2011, 13:07

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Dusanu kad god je izlazio zub imao je jacu stolicu i tad bi mu pocrvenelo dupe,ovako nikad cak mu ja kremu ni ne koristim uopste vec dugo

clock-img

12.08.2011, 13:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27075

Nama se vec nekoliko dana pojavi ojed i jako je cudna stolica. Pa, se taj dan smiri i povuce ojed, pa ponovo sutra isto.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.8.2011 13:17:26 >

clock-img

12.08.2011, 13:25

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

hvala LJuser posted image
mene strah da mu slana voda ne iritira ali nadam se da nece user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

12.08.2011, 13:27

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Nemoj ti puno na mene da se oslonisuser posted image  probaj mu prvi dan pomalo ionako pedijatri govore prvi dan samo nogice,pa pomalo da ulazi u vodu mada su moji uleteli kao da svaki dan idu na more

clock-img

15.08.2011, 22:14

clock-img

limunada

pencil-img

1846

nisam znala da oce od zubica ojed.Nikola mi se bas ojeo i danas vidim ko plikovi pa sam ga prala kamilicom a i tvrdo kaki i skoro posle svakog jela pa nekad i ne osetim da se ukakio jer taman ga presvucem.stavljam nivein puder od pocetka i mazem ga samo kad se ukaki i nije mu smetalo,neznamuser posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

clock-img

16.08.2011, 00:15

clock-img

Anoniman

Isi, tek sad vidim da si tražila slike, ali takođe vidim i da je prošlo, pa te neću smarati time. user posted image

clock-img

25.09.2011, 13:12

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi smo imali situaciju kada je imao bukvalno ranice po guzi, ali to je bilo nesto gljivicno  ili bakterijski jedino sto je tada pomoglo je flogocid.
jedino... a namucili smo se.... a ranice su se samo sirile, strasno je izgledalouser posted image   i flogocid je oduvao bukvalno. ali posto je on ipak lek prvo treba probati sve druge kremice. znaci jekoderm, niveina krema protiv ojeda i sl...

Flogocid niije registrovan lek,zato sto se on koristio u veterini,kod cireva i rana za krava,svinja,konja itd i promenama na kozi.Zatim je posle toga presao u upotrebu i kod ljudi ,promenio pakovanje itd.Ja prvo pakovanje flogocida koje sam imala je sa kravama i  svinjama na tubiuser posted image Jako je dobar ,a nema ništa stetno u sebi.

clock-img

25.09.2011, 14:31

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

IZVORNA PORUKA: Tash

Isi, tek sad vidim da si tražila slike, ali takođe vidim i da je prošlo, pa te neću smarati time. user posted image

user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

26.09.2011, 10:38

clock-img

Anoniman

Petra ima jako puno crvenih tackica oko guze i malo oko ribice .. Sve je crveno i deluje upaljeno - ojed user posted image Sta da uzmem ?
Mozda ima neke veze i sa prehladom , posto su joj krenule slinice , losije i spava a i kaka joj se promenila user posted image pisacu u temi prehlada

clock-img

26.09.2011, 11:23

clock-img

bokicans

pencil-img

1949

Ribizla tako je krenulo i kod Ognjena kada je bio bolestan,ja verujem da stolica postane onako malo bazna .zbog svog tog šlajma koji izbacuju putem  stolice,da se zato i ojedaju.

clock-img

26.09.2011, 11:25

clock-img

Anoniman

A sta da kupim , neku cinkovu mast-kremu ili pantenol ili nesto trece ..

clock-img

26.09.2011, 11:27

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja toplo preporučujem Mustelinu kremu protiv ojeda, Stelactiv linija. Andrej je imao neki ojed sad, nismo ničim mogli da saniramo, i ovo nas je spaslo.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

04.10.2011, 20:54

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Možda bih i našla odgovor na prethodnim stranicama, ali nemam vremena da čitam toliko, pa ako neko ima iskustvo od pomoći - neka napiše. Aleksa ima već tri dana proliv i prvi put se ojeo, mazala sam ga niveom SOS, ali nije pomoglo, večeras je isto kao i juče, crveno i čini mi se da masne kreme ne pomažu. Drugaria mi je rekla da stavljam samo puder, ali ga nikad nismo koristili, pa ne znam da li da pokušam..šta mislite?

clock-img

04.10.2011, 21:43

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

nemoj puder jer zapusava pore,ja sam ga koristila i malo se primirilo i onda je buknulo jos gore i rasirilo se.
ja sam cistila sa bornom kiselinom i luftirala guzu,sto manje bez pelena i nikakvu kremu nisam mazala par dana,tj.vise ni ne stavljam kreme odkad se ojeo.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.10.2011, 21:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

i ako jos korisit pelene stavljaj mu pamucne 2,3 dana smirice se mnogo brze nego u pampersu

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

04.10.2011, 21:47

clock-img

oxy7

pencil-img

1123

Hvala Isidora! Koristimo pelene, a ide i u vrtić pa pamučne ne dolaze u obzir. Luftiraćemo se maksimalno. Neko je pominjao i pantenol, razmišljam da probam i sa tim. Baš me ovo nervirauser posted image