writing-img

RE: Omiljena serija

clock-img

23.05.2011, 16:24

clock-img

bojana86

pencil-img

296

Ja gledam "Kako sam upoznao vasu majku " i extra mi je !!!!

"Ne idi onuda kuda staza vodi.
Radije kroči onamo gdje puta nema
i ostavi trag..."

clock-img

23.05.2011, 21:36

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

IZVORNA PORUKA: BubaMira

E muka mi je. I malo mi se povraćucka.
Kod mene uglavnom tokom dana stoji upaljen MTV, i poslednjih par dana nekako uvek potkačim pa pogledam američko smeće "Date my mom" gde 3 loše glumice glume majke koje podvode svoje kćerke jednom "frajeru" koji na kraju bira između njih 3.

Ja jednom natrčala na to čudo. Mame su ćerkama tražile devojku. Kada su na jednom od 3 sastanka počele mama i ta devojka (koja će da izabere jednu od njih 3) da podriguju, prebacila sam. MTV je dno dna, žali bože u šta se pretvorio

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

23.05.2011, 21:38

clock-img

Anoniman

Gledala sam i tu lezbo akciju, nažalost ... 

clock-img

23.05.2011, 21:48

clock-img

bea83

pencil-img

5169

može li predlog za neku opustajucu seriju(bez ubistava i vanzemaljacauser posted image  to već pratim), a da nije klasična komedija koja traje 20minuta i sa smehom u pozadini?mnogo tražim jel?user posted image upravo završavam Gilmor Grlis i treba mi zamena

clock-img

23.05.2011, 21:52

clock-img

Anoniman

Kome se dopala L word, ja sam odgledala sve. Podesti me Buba kad spomenu lezbo akciju user posted image

< Poruku je uredio MaliMis -- 23.5.2011 21:53:09 >

clock-img

23.05.2011, 22:07

clock-img

snješka

pencil-img

1611

CSI, Profiler.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

clock-img

23.05.2011, 22:51

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Ja standardno obozavam (iako sam gledala xy puta): Prijatelji, Vil i Grejs, Mucke, Vesele sedamdesete, Nepristojni ljudi. To mogu da gledam UVEK user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

28.05.2011, 21:21

clock-img

aster

pencil-img

625

Još nisam odgledala sve epizode, ali mogu da preporučim Boardwalk Empire.

Reči su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka

clock-img

28.05.2011, 21:25

clock-img

Mala Loojka

pencil-img

258

Sopranovi, Igra Prestola, Uvod u anatomiju, Sex i grad...

clock-img

18.07.2011, 14:04

clock-img

viking

pencil-img

6644

Mi smo sad za vikend odgledali Igru prestola. Odlična je... pročitala sam da 2. sezona ide tek od aprila 2012. user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

18.07.2011, 17:01

clock-img

Nadja

pencil-img

90

Trenutno na tv gledam two and half man, ali vecinu serija skidam sa neta prosle zime smo geldali Prison Break do kraja, Lost, 4400, Heros, Falshforward, Inception, Rozwel, Lie to me, Dexter:-)...to su mi omiljene...od zenskih treba da zavrsim domacice, a ostali su mi ne dovrseni Tudorovi i treba tek da gledam Brodzije...Camelot nije bio los malo deciji...
Nije mi se nesto svidela Rome, Gladijator, Mentalist...ove na foksu retko koju volim ili gledam...
na tlc uvek zakacim nesto dating in the dark ili one pagentse a to vise pustim da bi nesto islo...

clock-img

18.07.2011, 17:09

clock-img

Nadja

pencil-img

90

igru prestola obozavm u obliku knjigauser posted image user posted image user posted image ali Martin nikako da ih zavrsi, meni su posle Tolikina najbolje u epskoj fantastici, nadam se da ce ga ova serija naterati, nije losa, ali knjiga je jos bolja...

clock-img

18.07.2011, 17:53

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Meni je Dr. Haus jedna od boljih serija ikada!

clock-img

18.07.2011, 18:08

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mene u toj seriji nevidjeno smaraju sve te sf dijagnoze i diferencijalne dijagnoze.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.07.2011, 18:16

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

uh ima ih puno user posted image
dr house, brothers and sisters, true blood, alphas, hawthorne, necessary roughness, offspring, the protector, californication, cougar town, fringe, haven , the killing, nurse jackie, parenthood,  private practice,  the walking dead, love bites ....

clock-img

18.07.2011, 18:55

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

dr house, brothers and sisters, true blood, alphas, hawthorne, necessary roughness, offspring, the protector, californication, cougar town, fringe, haven , the killing, nurse jackie, parenthood, private practice, the walking dead, love bites ....

Ukratko-ceo fox-life!user posted image

clock-img

18.07.2011, 21:39

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

IZVORNA PORUKA: bea83

može li predlog za neku opustajucu seriju(bez ubistava i vanzemaljacauser posted image  to već pratim), a da nije klasična komedija koja traje 20minuta i sa smehom u pozadini?mnogo tražim jel?user posted image upravo završavam Gilmor Grlis i treba mi zamena

Bea za tebe je sad Parenthood, Brothers and sisters , Hawthorne, Life unexpected , Love bites - sve super opustajuce serije user posted image  

clock-img

18.07.2011, 21:40

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

heheh ja sve skidam preko torrentday sajta user posted image  

clock-img

18.07.2011, 21:46

clock-img

Anoniman

I opet taj famozni Hause user posted image user posted image user posted image user posted image Jammmi!!!
Tako je to-muž ode  na fucu, a ja balim na ludog doktora user posted image

clock-img

18.07.2011, 21:54

clock-img

bea83

pencil-img

5169

Ne mogu da nadjem prevod za Brothers and Sisters, počela sam i odgledala prve dve sezone i nema više prevodauser posted image

clock-img

19.07.2011, 09:38

clock-img

viking

pencil-img

6644

Žene, ima li neko predlog za neku komediju ali da nije išla na Fox life? Još ako bi bila britanska...ih! user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

19.07.2011, 09:40

clock-img

Anoniman

Meni su Mućke omiljena serija user posted image user posted image user posted image Ili Nepristojni ljudi

clock-img

04.08.2011, 15:47

clock-img

soni

pencil-img

5581

Two and a Half Men, Dr Haus, Svi vole Rejmonda user posted image ... to su po meni najbolje serije i mogu po sto puta da ih gledam

nisam ljubitelj latino amer, spanskih, turskih ili kakvih jos ima na taj fazon... nikad ih nisam ni pratila

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

04.08.2011, 18:39

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

IZVORNA PORUKA: soni

Two and a Half Men,
Obozavam Carli Sinauser posted image

clock-img

04.08.2011, 20:42

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

ja bas ne volim dr house user posted image verovatno sam jedina user posted image

ja gledam prijatelje po stoti put

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...