writing-img

RE: Omiljena serija

clock-img

01.12.2015, 13:06

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Jessica Jones je bas ok serija, marvelova je i izasla je prva sezona. Bas mi se svidela.
U svakom slucaju detektivka koja ima razne moci jel i resava slucajeve

clock-img

01.12.2015, 13:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jessica Jones je bas ok serija, marvelova je i izasla je prva sezona. Bas mi se svidela.
U svakom slucaju detektivka koja ima razne moci jel i resava slucajeve

Auuu ovo nisi trebala da mi kažeš hahahaha

Evo već dajem da se skida, sreća te ne pratim onih mojih petnaest drugih ahahahahahahha

I flunked anger management! }:->

clock-img

16.12.2015, 13:42

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Ja nešto nisam miljenik Marvelovih junaka ,ali fox mi je non stop uključen pa znam za Jessicu user posted image
A trenutno mi je najomiljenija serija "Da Vinčijevi demoni". Ne propuštam je! Ima li još neki fan?

clock-img

16.12.2015, 13:51

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

A ja bas razmisljam sta da gledam,jel Jessica na nasem Fox-u ili gledate online?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

16.12.2015, 13:53

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Sada su baš počele reprize te prve sezone valjda, na foxu. Ali ne znam tačno u koje vrme. Mislim da je pre nekih pola sata završena repriza.

clock-img

16.12.2015, 13:56

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Nacicu je na netu,i onako nikako da pohvatam sve epizode neke serije kada gledam na tv-u,stalno zaboravim user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

16.12.2015, 14:45

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: Anarunika

A trenutno mi je najomiljenija serija "Da Vinčijevi demoni". Ne propuštam je! Ima li još neki fan?

Odgledala sam je. Zvršena je serija. Meni je bila dobra. A ni glumac koji igra Da Vinčija uopšte neje za bacanje user posted image

clock-img

16.12.2015, 14:50

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Na Foxu je u toku 3. ,finalna sezona. Gde si ti gledala on-line? Ja ne znam za koa da se odlučim dal za Lea,za Zoa ili za Rijarija. Svaki mi je muževan na svoj način i svaki ima svoj,složeni,uzbudljivi karakter. Oduševljena sam user posted image

clock-img

16.12.2015, 17:37

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Trcosava jesi gledala Flash? ili marvelov Daredevil? Daredevil je sranje film ali su napravili odlicnu seriju.

Munja mi je ekstra ovaj novi flash bas je superiska. A ni Arrow nije los. Arrow bi se svim zenskama svideo ehhehe...dobra je serija. b BTW i daredevil je neki hot glumac.

Ma ja ocito Marvelove serije gledam zbog seksi glumaca hahaha...Salim se. Ja sam bas u fazonu super heroja. a iskreno da vam kazem izgleda i moje deteuser posted image

clock-img

16.12.2015, 18:14

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Trcosava jesi gledala Flash? ili marvelov Daredevil? Daredevil je sranje film ali su napravili odlicnu seriju.

Munja mi je ekstra ovaj novi flash bas je superiska. A ni Arrow nije los. Arrow bi se svim zenskama svideo ehhehe...dobra je serija. b BTW i daredevil je neki hot glumac.

Ma ja ocito Marvelove serije gledam zbog seksi glumaca hahaha...Salim se. Ja sam bas u fazonu super heroja. a iskreno da vam kazem izgleda i moje deteuser posted image

Mene si našla? Pa mene bolje da pitaš šta ne gledam user posted image
Gledam i Arrow i The Flash. Daredevil se još nisam latila. Razmišljam da li da gledam onaj Gothamuser posted image
Kad već gledaš Marvela, gledaš li S.H.I.E.L.D.?
Oooo pa nađoh si srodnu dušu za serije.

Hm da li da vam dam spisak koje gledam user posted image

clock-img

16.12.2015, 18:52

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Trenutno aktuelni Andrija i Andjelka... nemam vremena za neke druge..

clock-img

16.12.2015, 19:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Gotham sam gledala malo u Kanadi.. čudna serija skroz.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.12.2015, 19:59

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mene si našla? Pa mene bolje da pitaš šta ne gledam user posted image
Gledam i Arrow i The Flash. Daredevil se još nisam latila. Razmišljam da li da gledam onaj Gothamuser posted image
Kad već gledaš Marvela, gledaš li S.H.I.E.L.D.?
Oooo pa nađoh si srodnu dušu za serije.

Hm da li da vam dam spisak koje gledam user posted image

ja ne verujem hahaha...ali kad god me neko pita koju seriju gledas (pogotovo zenski rod) ja samo kazem "ma ne bi ti se svidela"user posted image

Gledala sam SHIELD do neke tacke ali iskreno ne mogu bas sve da gledam hehehe...Mada zimsko vreme je super za serije. Topla kuca, zimi dezuram za lozenje i gledam serije. Gotham isto jos nisam gledala ali iskreno meni je Betika (betmen) omiljeni "super heroj" koji nije super heroj heheh mislim on nema nikakve posebne moci on je samo nafurani bogatasuser posted image pa se mm i ja stalno prepiremo oko njega, on mrzi sve betmene a ja sam sve zive betmene odgledala hahah..Ma mi smo haos. Al dobro ja kazem sta bi bilo da nemamo baristi ukusza filmove i serije? To bi bio katastrofa zivotuser posted image

clock-img

16.12.2015, 20:01

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

e da jel neko gledao supergirl? kakva je serija?

clock-img

12.01.2016, 12:00

clock-img

jess021

pencil-img

13396

Od cetvrtka nova sezona Uvod u anatomiju, jedva cekam.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

12.01.2016, 12:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Ja sam već odgledala na Kodi-u user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

12.01.2016, 14:19

clock-img

nata11

pencil-img

9235

IZVORNA PORUKA: jess021

Od cetvrtka nova sezona Uvod u anatomiju, jedva cekam.

a od sutra Royals user posted image

clock-img

12.01.2016, 22:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Moram da priznam da me intrigira novi Dosije X, to mi je ipak omiljena serija iz mladosti user posted image al se ozbiljno bojim da cu biti razocarana
I novi Kasl nije los

< Poruku je uredio milicicak -- 12.1.2016 22:40:48 >

clock-img

13.01.2016, 10:44

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Milicicak ni jednu nisam propustila. I ona ce ubrzo. Nego jesu promenili glumicu?

clock-img

21.01.2016, 08:48

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

e da jel neko gledao supergirl? kakva je serija?

To verovatno mene pitaš user posted image

Nisam.
Juče sam odgledala i drugu Agent Carter, ala ga zakukuljiše. Nego, zar ne beše Cartorova koja je bila zaljubljena u Kap. Ameriku?

Razmišjlam da ti ostavim spisak koje gledam stvarno.

clock-img

21.01.2016, 09:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Luudim od ovih serija sto su na pola snimljene, i onda cekas i cekas sledecu sezonu user posted image
Tako sam Lost obozavala al posizela dok je nisam do kraja odgledala...ali u stvari sve sad tako ide.

Npr. ja sam bila ubedjena da je Uvod u Anatomiju gotova serija..pa tek skoro vidim ima jos user posted image

Ima dosta serija koje sam tako odgedala samo do pola..i onda odustanem.

clock-img

25.01.2016, 22:24

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Od sutra Dosije x, jedva čekam nove epizode user posted image

Hoću da gledam i Last panthers, igra zet mm user posted image

< Poruku je uredio wivern RR -- 25.1.2016 22:25:36 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.01.2016, 00:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

I meni se gleda dosije x user posted image

Ne znam koja je to serija Wiv, nešto novo? A ko je zet?

clock-img

26.01.2016, 06:24

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Jeste nova je, zet je Igor Bencina.
Gledala moja drugarica i kaže da je ok serija.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

26.01.2016, 11:32

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24851

Dosije x ce biti na netu?