writing-img

RE: Omiljena serija

clock-img

17.11.2016, 15:25

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Emice, jeste, baš sam i ja to pomislila. Ali dobro, koliko godina se snima, mora se videti promena.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.11.2016, 15:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milena samo ti pisi,mozda jos neo gleda to sto ti gledas user posted image
Ana cini mi se da Alex nije toliko.Mada ona ima dosta godina sad ovaj je moza bio mladji od nje i kad je pocelo snimanje

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

17.11.2016, 15:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Emice, ona je ''69. godište. To je 47 godina, nije malo jbg. Alex je samo godinu dana mlađi od nje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 17.11.2016 15:41:03 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

17.11.2016, 15:50

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Pazi kad je Owen mlađi, on je '73. A Jackson je '81 čoveče!

clock-img

17.11.2016, 15:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ne mogu da vjerujem da je Alec samo godinu mladji,on meni izgleda kao da ima 35 najvise.A Jackson je i po godinama moj broj user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

17.11.2016, 15:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Haha user posted image

clock-img

18.11.2016, 22:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anci odgleda li zadnji epozodu,izgleda da ce sad biti pauzaa do januara,oni su ludi a taman zakuvali na sve strane fino

clock-img

18.11.2016, 23:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Grey's anatomy? Nisam još, ne stižem. Danas sam odgledala How to get away with murder, nadam se da ću za vikend uspeti da odgledam i Grey's.

clock-img

18.11.2016, 23:26

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Jaoj Anci koji serijal je HTGWM?
Ja ne znam ni gde sam stala, msm na kom serijalu. Kad njoj ubiju muza?
Od kad je N umro nemam zivce da odgledam nista sama..
A bas bih ponovo sedela i odmarala se uz neku seriju.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

19.11.2016, 11:44

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Pocela sam da gledam predivnu seriju, This is us.
Htgawm je stiglo do 3.sezone, 9 epizoda je poslednja i sad pauza do sredine januarauser posted image
Zna li neko koliko sezona je prikazivano Modern family na fox life-u, hocu da skinem ostatak epizoda. Ja sam poslednju gledala kad je Glorija rodila bebu, ne znam koja je to sezona bila.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

19.11.2016, 12:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Wiv, evo već treća sezona HTGAWM. Ludilo od serije, totalno ludilo. Ja sam navučena opasno user posted image Muža ubijaju u prvoj sezoni.

Isi, odgledala sam pilot epizodu i dopala mi se ali ne stižem da je pratim. A deluje baš fino.

< Poruku je uredio Ana RR -- 19.11.2016 12:10:13 >

clock-img

19.11.2016, 14:18

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Onda sam sve pobrkala. Sigurno sam odgledala celu prvu sezonu, to znam. Ali sam pobrkala kako pocinje druga..

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

19.11.2016, 17:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

HTGA... nikako da nastavim a zivo me zanima hoce li se saznati da su oni ubili muza i zasto su ga ubili user posted image

clock-img

19.11.2016, 20:36

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ahahahahaah Emice vidim nisam jedina koja nije sve odgledala

Honey, I'm Home

clock-img

19.11.2016, 21:03

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Emice saznace se user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

22.11.2016, 23:00

clock-img

jess021

pencil-img

13396

Danas odgledah poslednju epizodu Mistresses, ih bas sam se iznenadila za Karen. I sta sad, nema vise? !
Bzvz

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

07.12.2016, 20:57

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jel neko odgledao do kraja seriju How i met your mother ?
Ko je na kraju ta misteriozna zena?

Gledala sto hiljada puta al taj kraj nikad...

clock-img

07.12.2016, 20:58

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: jess021

Danas odgledah poslednju epizodu Mistresses, ih bas sam se iznenadila za Karen. I sta sad, nema vise? !
Bzvz

Sta se desilo sa karen??

clock-img

07.12.2016, 22:44

clock-img

jess021

pencil-img

13396

Anck, on je zenu upoznao na svadbi kod Robin i ne mogu se setiti kako se zove onaj plavi. Ona na kraju umire i on opet bude sa Robin.
Pa Karen je kao poginula, ali pojavljuje se opet neka riba koja se zove Karen Kim, i tu je kraj.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

07.12.2016, 23:04

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

O svasta bzvz mi kraj 😯

clock-img

08.12.2016, 08:13

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Skoro u svim serijama mi je bezveze kraj.
U mistresses je ostavljen prostor da bude mozda nastavak jednog dana. Kraj mi je bio glupav i u ocajnim domacica, opet se prikazuju pa gledamuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

08.12.2016, 08:17

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Jao jeste u Ocajnim skroz bzvz , ali nekako mi je bilo mucenje onaj zadnji serijal, bas nekako ga nisu napravili preterano zanimljivim. Videla sam da je pocelo ponovo, uhhh ne mogu to ponovo da gledam .

clock-img

08.12.2016, 10:40

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Mm i ja poceli da gledamo Mladog papu na hbou ... nije los Jude Lawuser posted image

clock-img

08.12.2016, 14:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

O svasta bzvz mi kraj 😯

I meni je kraj nevjerovatno glup,ja sam mislila da ce Robin i Barney ostati zajedno.

clock-img

22.12.2016, 11:33

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

tacno cu napraviti jos jedan profil na rr da se ko covjek dopisujem sama sa sobom user posted image
Gledam uvod u anatomiju,sedma sezona i nesto kontam,zasto u ovoj seriji nijedna veze ne uspije.Recimo lexy i mark.Oni bas nisu morali onako zavrsiti.a bili su divni zajedno.Ili Mer i Derek,Kristina i Owen,Jekson i april....stvarno glupo