writing-img

RE: Omiljena serija

clock-img

24.02.2017, 22:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Anci stigla sam do 10 epizode prve sezone user posted image

Ajde ubrzaj se malo da imam sa kim da komentarišem user posted image

ne stizeeem user posted image moram sad preko vikenda odgledati jos koju

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.02.2017, 00:49

clock-img

mati

pencil-img

6676

O cemu se radi u toj seriji, koji zanr? Mozda da krenem sa nekom

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

25.02.2017, 15:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Mati, to je neka krimi drama, recimo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

03.03.2017, 19:46

clock-img

Adriana83

pencil-img

623

IZVORNA PORUKA: wivern RR

Wohooooo, ko god nije gledao Taboo, a voli spooky serije, neka pocne...

Na tvoju preporuku sam je pogledala. Odlicna je! Sad mi treba nesto novo za gledanje,da su izasle bar 2-3 sezone ,smara me vec cekanje novih epizoda,pogotovo kad prave pauze...

clock-img

04.03.2017, 19:50

clock-img

Sanjalicaaa

pencil-img

4698

Ja gledam Prijateljeuser posted image

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

clock-img

26.03.2017, 19:09

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Jesam li dobro videla da će Game of Thrones početi tek u julu? I da ima samo 7 eoizodauser posted image

clock-img

04.04.2017, 21:48

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Gleda li neko "Feud"? Ja sam počela pre par dana, tj. odgledala sam prvu epizodu, a ima ih osam. Dopada mi se baš.

clock-img

04.05.2017, 23:06

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Mi pratimo Prison break, za razonodu. Da li neko gleda Shots fired? Deluje kao dobra serija, odlični su glumci.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

05.05.2017, 00:05

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja počela da gledam Pretty little liars na fox lifeu, gleda li neka od vas tu seriju?

clock-img

05.05.2017, 00:18

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mariya, ja sam je odgledala dok sam bila trudna, simpatična je, onako za opuštanje, mada mi se kasnije sezone ne sviđaju, nekako priča postaje nategnuta i konfuzna.

clock-img

05.05.2017, 00:25

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Meni se dopada što se u svakoj epizodi desi nešto novo i što se završi uvek tako dramatično pa jedva čekam da vidim šta će biti u sledećoj. Ali jeste malo i previše zakukuljeno user posted image Danas počinje nova sezona. A jesu li otkrili ko je A.?

clock-img

05.05.2017, 12:20

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ja sam jos davno pokusala da pratim PLL ali nije islo user posted image

clock-img

05.05.2017, 12:42

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Otkrili su na kraju, ali i to je nešto zamršeno, sačuvaj bože, da me sad neko pita ko je A, ne bih znala user posted image Ali jeste zanimljiva i vuče te da uvek pogledaš sledeću epizodu.

clock-img

05.05.2017, 12:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Emice, gledaš li Grey's?

clock-img

05.05.2017, 16:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anci naravno,veceras cu odgledati novu epizodu.Ne znam sta cu kad se zavrsi ova sezona

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

05.05.2017, 16:47

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Imaćeš vremena da gledaš Htgawm user posted image

clock-img

05.05.2017, 17:00

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

E to da,njih opet ne gledam.

clock-img

05.05.2017, 22:46

clock-img

jess021

pencil-img

13396

Pocela sam da gledam Uvod u anatomiju, ali se Mila probudila, pa mislim da se necu vracati u dnevnu. Prethodna epizoda sa Dzeksonom i Ejpril je bila odlicna!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

06.05.2017, 00:23

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Mene ta Shots fired uopšte ne privlači, ne volim ni filmove ni serije sa tom tipičnom američkom tematikom crnci-belci, a pogotovo crnci policajci i beli policajci...

IZVORNA PORUKA: Milena18

Otkrili su na kraju, ali i to je nešto zamršeno, sačuvaj bože, da me sad neko pita ko je A, ne bih znala user posted image Ali jeste zanimljiva i vuče te da uvek pogledaš sledeću epizodu.

Evo danas je bila poslednja epizoda u kojoj je Mona priznala da je ona A. A ustvari nije, jer se pravi A. pojavio kod nje u ludari, i pošto je spominjala A-tim, kontam da je tu umešano više ljudi, sumnjam na Dženu, Gareta, Melisu, možda i Džejson mada mi je morbidno da ubije svoju sestru ili radi sa njenim ubicom, a sumnjiv mi je i Noel Kan. A i Mona mi je bila sumnjiva, pretpostavljala sam da je i ona upletena nekako. Kao i ona psihijatrica, ne mogu da se setim kako se zove.

IZVORNA PORUKA: jess021

Pocela sam da gledam Uvod u anatomiju, ali se Mila probudila, pa mislim da se necu vracati u dnevnu. Prethodna epizoda sa Dzeksonom i Ejpril je bila odlicna!

A meni je ta bila smor, ova sad u četvrtak mi je bila mnogo boljauser posted image

clock-img

06.05.2017, 10:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Biće još bolje user posted image

clock-img

06.05.2017, 10:37

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Mariya, neću ti reći jesi li na dobrom tragu user posted image

clock-img

06.05.2017, 23:35

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Milena user posted image
Ja inače volim da mi se ispriča šta će se desiti u filmu,knjizi,seriji. Onda mi je još slađe gledati/čitati kad znam šta će biti.
Ali sad nemoj da mi kažeš ko je A.tim user posted image provaliću ih sama,bar ću da pokušam. user posted image

clock-img

24.05.2017, 00:33

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Ja od danas obožavam PLL! Obično imam nos za takve stvari, detektiv u meni brzo provali ubicu u filmovima, serijama i romanima, ali ovo nisam očekivala! Znala sam da je sve oko Pejdž nameštaljka i da A.hoće da joj smesti, ali mislila sam da je Mona samo nečija marioneta, ona u ostali štreberi koje je Ali maltretirala, a sad kad sam videla da ona organizuje sve, i da joj je pomagač Tobi user posted image user posted image E to nisam očekivala! Jedino mi nije jasno je li Nejt bio sa njima u A.timu, ili se on samo upetljao u sve zbog Maje?

clock-img

24.05.2017, 01:10

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Uh, toga se jedva sećam, ali čini mi se da se on se ne pojavljuje u kasnijim sezonama, tako da mislim da nije povezan sa A. Ali nije ni on baš čist user posted image
Ja sam počela da gledam "Big Little Lies". Ima samo sedam epizoda, ali ja i onako gledam jednu po dva-tri dana jer beba ne da drugačije, pa će mi potrajati.

clock-img

24.05.2017, 06:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mariya koja je to serija?
Zavrsi se uvod,do septembra nista.