IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
Uhh gade mi se i takvi muskarci a i zene. Moje drugarice otac je imao dve porodice paralelno, prvo je imao njih , tj sa njenom majkom njih dvoje dece a posle sa ljubavnicom jos dvoje. I tako 20 godina, zena je saznala i trpela to par godina dok nije popizzz i oostavi ga.
Kaaakav to covek treba biti, kakvo G**no od coveka... ne znam. A tek ta Rasturacica, sta ona ocekuje neku srecu u zivotu kad rasturi dom. Kad tad ce je stici ta nesreca sto drugom napravi na ovaj ili onaj nacin.
Anck a sto je zena uvek rasturacica? Pa i muskarac zna koga ima iza sebe i zasto trazi drugu? Ta druga takodje zna koga on ima ali je boli uvo zar ne? Njega ne treba da boli uvo,on je taj koji zna sta i koga ima kod kuce.
Bar ja tako mislim,nijednom muskarcu i zeni ne pise na celu da su udate ili ozenjeni,znaci sami znamo ko smo i sta smo i koga imamo,.
Ako mog muza neka napadne on je taj koji ce to da stopira jel tako? Takodje i za zenu vazi.
Sto se tice misljenja o ljubavnicama i nemam neko,ja mislim a verovatno se varam,da u vecini slucajeva traze razonodu,promenu,neka desavanja,izduvni ventil... mislim da nije novac uvek presudan jer nisu svi ljubavnici bogati.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."