Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

definitivno zivimo u teskim vremenima, koja ocigledno postaju sve teza i teza....
samo smo malo rano naucili i da imamo i da nemamo... to je barem meni bila najbolja zivotna skola.. znam da zivim i kad nemam i kad imam nesto malo, i kad imam puno... tako da se nadam da to nece ni nasoj deci da skodi... nemojte me pogresno shvatiti, i ja zelim za svoje dete samo najbolje, i vise nego sto sam ja ikada mogla sebi da si priustim, al takodje mislim i da ce i nas i njih sve ovo nesto vredno nauciti... valjda
ne pamtim kad sam isla u soping rad zabave il hobija, ne ptujemo radi putovanja nego iskljucivo s debelim razlogom, kupujemo domace prozivode kad god je moguce...a kad vidim kako je kod nas konkretno roda market puni i sta sve ljudi kupuju (odvratna sam,al ko ne pogleda u korpu ispred i iza), onda mislim da i treba da kukaju. Mozda je u stvari pogresno kad se stedi, bez zeze? Mozda smo previse naucili da cutimo? Ne znam, jaaako sam ja mlada i zelena.