Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

u pravu si da...
Ne znam sta cu kad dodje vreme kad opet pokrene tu temu . Ne zelim da se svadjam s njim,al' on je stvarno istrajan u toj zelji i nece popustiti .. Ne znam sta da radim,nikako ne zelim da se zauvek opet vratim dole , a kako cu mu reci "Neka , idi ti ,ja ostajem..."? Ufff...
I on je strasno nostalgican , ja kazem sto nisi ranije razmisljao tako ,nego sad kad vidis kako je zaraditi i imati i za vise tih kafa i vecera , a sad mu zao da trosi za ta zadovoljstva. On razmislja kad se vrati da ce biti " bolji " , u smislu Rasipanja i stednje
'... sva sreca sto smo nesto smislili sami da radimo pa ce to krenuti od juna ali ce to biti za prezivljavanje a ne za zivot...u inostranstvu nam se tako nesto ne bi desilo... ja bih imala primanja od drzave i to je dovoljno za zivot a ne jos ako i mm radi... e tamo bi ja mirno spavala bez brige da li ce moe dete imati ujutro za mleko
I kako da verujes tako nekome,kad pocnes zaradjivati da te nece posteno zaje*ati
Znaci imas volju da radis ,a kakve vajde od toga ,kad su gazde neki "s koca i konopca " . E to je problem