Poslednji tekstovi

Zgrade DVA BEOGRADSKA VRTIĆA su u OPASNOSTI
Zgrada vrtića „Naša bajka“ na Zvezdari, zadužbina gazda Cvetka, planirana je za rušenje zbog zida...
Vesti

Imate li MALOG JARCA kod kuće?
Deca rođena između 22. decembra i 19. januara su perfekcionisti, praktična, ambiciozna, ali ne vo...
Vesti

?)... inace mm isto govori madjarski jer mu je mama madjarica pa smo se nekako provukli kada je on popricao sa covekom... tako da nije vama uopste lose u srbiji i nikada niko nece smeti da vam kaze nesto...
) onda je tek ovo otislo daleko. Sto kaze Vule-ajmo pricati o djeci,pametnije nam je.Mislim da smo sve dobri ljudi i da to zelimo biti pa se trebamo manuti ovih tema jer ce se uvijek neko naci uvrijedjen na ovaj ili onaj nacin.Ja bih stvarno zeljela da mi je zivot isao u onom pravcu kako su mi ga zamislili moji prije '91.ali ne moze i sta da se radi. Ali,moram reci da je jedna od rijetkih prednosti to sto se sad na ljepotici Uni mogu hvatati pastrmke(gasenje fabrika je nesto dobra dalo
).A ako neko kaze da imaa lijepsa rijeka-moze se slobodno poceti svadjati sa mnom,mada je najvise volim u predjelu oko Bihaca,smaragdno zelenu.Nego.da se nadjemo u Sumarici na jesen kupiti kestenje
Ja sam puno vremena provodila u Bihacu kod tetke kao mala