Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

salu na stranu doterujem se i te kako e sad do trudnoce sam imala haos problematicnu kozu lica nema od preparata sta nisam koristila nista pomagalo nije i onda se desilo cudo koza nikad lepsa,HVLALA TRUDNOCI srecom traje jos uvek,sada se redje sminkam jer uzivam u tom da sam i ovako lepa
,elem kao i TORBI bitno mi je da je kosa cista,a moja se brate masti da je to strasno,posto sam opet plavojka nakokam malo pudera i ete me ko nova tek da prodje bar jos jedan dan da je ne perem bas svaki drugi,mrzi me iskreno,inace ovde moram da kazem LEPTIRKO posto si pomenula peglanje kose zasto ne stavis keratin,ja sam to uradila pre par nedelja po drugi put i prezadovoljna sam uvek imas frizuru,tj kosa je kao peglana uvek prava
. Odnosno pisala sam bas kako sam ocajna jer mi se zbog hormona totalno poremetio organizam. Ja se salim da sam obrkatila i obradatila ali mi je to bas strasno. Malo malo pa naidjem na neku crnu crnu dlaku kao ugalj, odmah cupam. Brkove i bradu moram da onim trakicama sredjujem ali najvise volim kad odem kod kozmeticarke da mi to sredi. Idem kod iste zene valjda vec deceniju. I ona je oduvek govorila kad odem na depilacija "hajde da sredimo to tvoje paperje", jako su mi dlake bile tanke, ma nevidljive skoro, nisam ih mnogo ni imala a sad....Strasno nesto. Jako me je sve to deprimiralo. Mm i ja se dogovorili da cu ici na trajno uklanjanje dlaka jer ovo je uzas jedan. Naravno trudim se da ne budem brkata i bradata ali mi se desavalo kad sama sebi uklanjam dlake da se "iskasapim" tj imam bar dva dana onako crvenilo po licu i sta ja znam.Zato najvise volim da odem kod moje kozmeticarke.
al ja stvarno da prodjem pored sebe na ulici ne bih pomislila da sam lepa :)