Poslednji tekstovi

SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40
Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim t...
Trudnica

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

Znači, Pressing pre mora ipak pomaže? Imaš takva iskustva?
NARODE OBRATITE PAZNJU!!!
Ranije mi je prvo izlazila po dekolteu, a ako se ne mazem sa zastitnim fakt. po celom telu i svrbela najstrasnije, a ako cesem siri se brzinom svetlosti. Obicno sam zavrsavala u ambulatni gde bi mi dali neki injekciju i kreme, pa je prolazilo. Hiper gel mi je najbolje pomagao, ovde ga nemam. Sada mi izaslo malo po ramenima i uopste u gornjem predelu ledja. Trazila u apoteci nesto, nudio mi kortizan kremu, nisam htela, dao mi neku drugu u kojoj nema kortiko. Maze se 2-3x dnevno. Ja sinoc namazala ceo gornji deo ledja gde ima osipa, nisam gledala uputstvo, ovaj mi u apot. rekao da mazem gde ima alergije i danas vidim da pise ne mazati na velike povrsine, pa me zanima da li je problem sto sam namazala u predelu gde ima osipa, ali ne direktno na svaku tackicu posebno, jer one su i onako u grupama. Krema je inace antihistaminik a ja se uopste ne razumem u te lekove... Pretpostavljam da i kod nas ima slicnih krem-lekova, pa mozda neko zna da li treba ovo momentalno da perem s ledja ili ne. Takodje mi je rekao da je odlicna kao podloga za kremu za suncanje i da mogu da se izlazem suncu sa njom, hm...