Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Ja sam imala te bradavice prije 2 i po godine i radjeno mi je spaljivanje pod lokalnom anestezijom. Nisam osjetila nista, ali me je boljelo kada je anestezija popustila. Nakon toga mi je dr rekao da samo spricam Bivacinom i to je sve. Zaista, rane su zarasle za 5-6 dana. Nakon 15 dana sam mogla da imam odnose. Prije nekoliko mjeseci mi se pojavilo "nesto" na ulazu u vaginu, tjesila sam sebe da nije nista, i kada sam otisla na redovni pregled koji je inace u mom slucaju, upravo zbog fobije od bradavica, na svaka 3 mj.-dr nije nista rekao za to "nesto". Prije 2 mj. se stvorilo 6-7 bradavica na ulazu u vaginu i 2 sa strane gdje rastu dlacice. Panicar sam nevidjeni. I uzasno me strah da idem jer ne znam kako rade to unutra. Bila bih jako zahvalna kada bi neko napisao malo detaljnije. A i cula sam za ovu kremu podofilin, mada niko nije spomenuo da se rijesio bradavica na taj nacin. Jako mi je drago sto je bar nekome to poslo za rukom na taj nacin. Paaa.... Jel smije to da se koristi unutra? TJ. na ulazu u vaginu? Predpostavljam da ne, ali eto, pokusavam da se ponadam da ima neko bezbolno rjesenje. Strah me samog uklanjanja ali jos vise oporavka....