cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Znojenje

clock-img

20.12.2018, 22:47

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Znaci, da cekam da prodje....veselje.
Mene je vec glava pocela da boli od "mirisa",nadam se da nece u migrenu da predje

clock-img

21.12.2018, 07:07

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Maraj nasmeja me. Ja se salim greju mi se tabani. Al stvarno vrelina mi udari u noge. Mada nemam problem sa mirisom nogu niti sa znojanjem jednostavno mi je vruce stopalima. 

clock-img

21.12.2018, 07:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ljiso ja sam pre trudnoce bila zimogrozljiva. Sad malo malo imam valove vrucine ko zene u klimaksu... a udara na noge user posted image tj stopala

clock-img

24.12.2018, 20:00

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Kod mene novi razvoj situacije 😪 elem, sad smrdim samo ispod levog pazuha! Malo pre sam se tri puta prala i trljala i miris nije nestao. Alii nije to problem. V nece da sisa sa te strane, podoji nam postaju pravo mucenje. Nisam pametna sta da radim

clock-img

24.12.2018, 20:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

O svašta, mili. Jesi li probala da utrljaš sodu? Znam da ona pomaže.

Ja se od trudnoće znojim samo ispod desnog pazuha ali se znoj ne oseća. Pre trudnoće se uopšte nisam znojila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.12.2018, 20:38

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ma jesam i sodu i antiperspirant i pranje na svaka dva sata....
Nije mi sto smrdim nego sto ovaj mali nece da jede sa te strane... Vec se tripujem da se nesto tu "pokvarilo"

clock-img

24.12.2018, 20:57

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Pa nemam pojma... da li si pitala dr možda? Ginekologa?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

24.12.2018, 21:00

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Idem u petak kod moje dr na pregled pa cu da je pitam.
Mada kontam da gospodinu smeta smrad 😂 sad je u snu jeo bez problema

clock-img

24.12.2018, 21:05

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Hahaha, pazi, svakome bi smetao user posted image

clock-img

24.12.2018, 21:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Hahahaha mili, nasmeja me, izvini.
Mozda si ti postala malo osetljivija na mirise pa ti se cini da je to bas toliko, a malisa prosto vise voli drugu siku? Moja starija je stvarno vise volela jednu od druge user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

24.12.2018, 21:19

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Vama smesno a meni se povraca od sebe same user posted image salim se user posted image jesam ja inace osetljiva na mirise i verovatno ne smrdim bas toliko ali me je i mm mirisao posle kupanja i rekao da se sa leve strane malo oseca znoj a sa desne ne. Ali kaze da nije nabio nos u pazuh ne bi osetio user posted image tako da mi osyaje samo da se pirkam sodom u nadi da ce mi pomoci i da nabavim one stipaljke za nos koje nose plivacice

clock-img

24.12.2018, 22:03

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

Koristila sam neki neutralni eucerin rolon i bio mi je odlican, meni soda nista.

clock-img

24.12.2018, 23:03

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ahahahahahaha stipaljke za nos user posted image
Verovatno au hormoni, dojenje.... ne znam nijednu dojilju koja nije imala smrduc problem user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

25.12.2018, 07:59

clock-img

Jekica86

pencil-img

327

Polude i zlezde i hormoni i sve, zeni neprijatno i jeste,
Malo kad se oznojis pa ti neprijatno, pa tripujes.

clock-img

12.12.2019, 11:12

clock-img

Slavkic

pencil-img

799

Dok se hormoni ne vrate u normalu nista ne vredi

clock-img

12.12.2019, 12:13

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Da li znate kako se to koristi soda bikarbona? Tokom tusiranja ili na suvo? 

clock-img

12.12.2019, 12:14

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Nato, mislim da se napravi kao pasta i utrlja se ispod pazuha. Čini mi se da sam tako čitala. Nemoj baš da me držiš za reč user posted image

clock-img

12.12.2019, 12:39

clock-img

Milica911

pencil-img

14

Samo hormoni,kao i opadanje kose ali sve posle par meseci nestaje