cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Proširene vene u trudnoći

clock-img

04.06.2018, 19:11

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Ja ih nisam imala u trudnoci, ali sam se bas iznervirala jer vidim da su mi se pojavile sada posle porodjaja, da li je neko imao slicno iskustvo? Inace me ne peku i ne bole, kao sto neke mame navode gore, ali je estetski bas bezveze..

clock-img

08.08.2018, 17:21

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Imam problemma sa venama pojavile su se u prvoj trudnoci i ev jos su tu uzasno me bole user posted image operacija cim se porodim

clock-img

08.08.2018, 18:11

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

IZVORNA PORUKA: mama ivane

Imam problemma sa venama pojavile su se u prvoj trudnoci i ev jos su tu uzasno me bole user posted image operacija cim se porodim

Jesi probala mozda sa onom carapom?
Kazu da ublazi bolove...

,,Carpe diem"

clock-img

08.08.2018, 18:26

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Samo mi je jos gore sa caqrapama upali mi se noga cela poludeh user posted image

clock-img

08.08.2018, 18:47

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

,,Carpe diem"

clock-img

08.08.2018, 20:50

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24838

Mislim da je Vonavoj operisala pre godinu dana. Moja mama ih ima ceo život i znam da uzasno bole.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

09.08.2018, 02:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja sam ih operisala prosle godine,taman pre trece trudnoce..a mene cak nisu ni bolele,samo je bila visoko prosirena i u preponi nije dobro radila...pisala sam u temi..sad sam super.
A kreme ne pomozu nista..

clock-img

09.08.2018, 05:29

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ja sam ih operisala prosle godine,taman pre trece trudnoce..a mene cak nisu ni bolele,samo je bila visoko prosirena i u preponi nije dobro radila...pisala sam u temi..sad sam super.
A kreme ne pomozu nista..

i
Da li te je bolela operacija , i kako to izgleda mozes da mi kazes, jako se plasim tog zahvata!

clock-img

09.08.2018, 06:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ma jok,pazi bils sam pod totalnom anest,pa me nije bilo..
Posle je vise neprijatno,pecka,zateze..taj dan me bolelo,mozda vise kao utrnutost,jer su ti noge u zavojima.
Posle se 7 dana nose zavoji,a posle caraps 3 nedelje. Mesec dana traje oporavak..normalno se ponasas,osim sto ne smes dugo da sedis,stojis,sto vise da se seta i noga u vis.
Mada sam ja posle nedelju dana pocela da radim,inace preporucuju bolovanje od mesec dana...

clock-img

09.08.2018, 08:29

clock-img

mama ivane

pencil-img

1911

Jesu li ti vadili celu venu ili stavili cevcice? Cula sam da vade celu venu zato pitam

clock-img

29.03.2019, 22:16

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Pisacu u ovoj temi iako sad ne mislim samo na prosirene vene u trudnoci nego i inace.

Da li je neko koristio gel Varikosette? I kako ste zadovoljne?

,,Carpe diem"

clock-img

30.03.2019, 17:04

clock-img

magdolna

pencil-img

21

drage trudnice nemojte dangubiti s tim kremama one sluze za zataskavanje otoka i malo maskiranje isharanih nogu.najbolji lek je laser, a za laserko uklanjanje vam je trenutno, ali sta trenutno verovatno i deceniju vec, ako se ne varam, najbolji doktor Dragic iz Beograda.Dobio je vec drugu nagradu u Americi za svoje tehnike uklanjanja vena i kapilara.Nisam jos videla da je neki doktor tamo nagradjivan a moze vam biti od velike koristi.
u Brazilu su mu dodelili titulu ambasadora venske estetike.Znate kako izgledaju zene na onim njihovim karnevalima takve bi i kod nas mogle da budu.Njihovi doktori znaju te tehnike lecenja i ulepsavanja nogu pa kad su naseg proglasili svojim predstavnikom ima nesto u tome. user posted image
https://zena.blic.rs/zdravlje/hirurg-koji-je-uradio-najveci-broj-laserskih-operacija-na-svetu-otkriva-evo-zasto-je/b0h4n3b

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image