writing-img

RE: Koliko dugo široki povoj?

clock-img

27.07.2010, 09:23

clock-img

nekasata

pencil-img

1

user posted image ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.

< Poruku je uredio Jeca RR -- 27.7.2010 9:54:10 >

clock-img

27.07.2010, 09:53

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ali pomaže da ne budu u gorem...

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

27.07.2010, 09:59

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

ali pomaže da ne budu u gorem...

slazem se.Ne treba se igrati stim.

clock-img

29.07.2010, 15:47

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

29.07.2010, 23:32

clock-img

Anoniman

Mi sutra idemo na preged kukova.... ne nadam se da cemo skinuti povoj....al me bash zanima shta tje da nam kazu...user posted image

clock-img

30.07.2010, 15:37

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

IZVORNA PORUKA: Mishica 77

Nama danas, napokon, skinuli široki povoj!!! Jeeeeeeeeeeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo...tek sad da vidiš koje je to olakšanje (što se tiče presvlačenja) i kako se bebironče bolje oseća tako slobodno user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

30.07.2010, 15:38

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Ma ja odavno skidala preko dana.. čim su krenule vrućine... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

30.07.2010, 15:40

clock-img

Anitaaa

pencil-img

1360

Na kvarno a? user posted image user posted image user posted image

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

clock-img

30.07.2010, 18:26

clock-img

marija32

pencil-img

1413

Ja sam Andrei stavljala mesec dana, Nikoli ni jedan, u bolnici smo proveli 15 dana bez sirokog povoja, tako sam i nastavila.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

clock-img

31.07.2010, 03:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Moram se sloziti sa ovim...Losi kukovi su genetski, i ako beba ima displeziju kuka, tu pomaze jedino operacija ili neka malo invazivnija metoda...ne znam, mislim da je ovo VEOMA zastarelo, a da je nase pedijatre strah da kazu drugacije, ili jednostavno nastavljaju neku staru tradiciju.  U ostatku sveta se ovo ne radi, niti se ikada culo za to, a nemaju nista gore kukove od nas...

IZVORNA PORUKA: nekasata

user posted image ja mojim klinkama Vera tri godine a Mila dva meseca nisam stavljala sirok povoj ni jednog jedinog dana.Kada su kukovi u losem stanju ne pomaze ni milion sirokih povoja.

clock-img

19.08.2010, 13:53

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki  danas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

19.08.2010, 14:59

clock-img

liliana

pencil-img

4820

user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

19.08.2010, 15:07

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mi bili na kontroli UZ ..i skinuli nam siroki  danas  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Bravoooooooo user posted image
Mi idemo 09.09. i nadam se da ce nam skinuti...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

19.08.2010, 21:46

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

I nama, i nama danas user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

20.08.2010, 12:44

clock-img

upgrade011

pencil-img

193

I mi smo ga skinuli sa 2 meseca posle kontrole na UZ. Nema vise toliko plakanja kod oblacenja user posted image Ali i dalje po savetu lekara radimo vezbice za razgibavanje kukova koje on srecom voli. Iskida se od smeha kad ih radimo a zbog sirokog povoja je plakao od 15 dana cim vidi da spremam pelene user posted image

Sve je to kod nas glupost sa sirokim povojem kad se nigde u svetu ne stavlja svoj deci vec samo kome treba. Jos u BGD moras da cekas 3 maeseca (ako uspes da zakazes) na UZ.

clock-img

20.08.2010, 15:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Snelle... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dete odahne bre kad nema toga..samo mucenje! Iako joj ja nsiam ni stavljala danju polsednjih 10 dana od vrucine!

Upgrade koje vezbice radite??

Ja sam joj radila one kao kruzno ? Jer sam videla da neki rade!

Ali Dr mi nista nije govorilauser posted image

clock-img

20.08.2010, 15:24

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Anck, Snelle user posted image
I mi smo skinuli siroki ali isto tako zadnjih 10-tak dana skoro da ga nisam ni stavljala

clock-img

20.08.2010, 18:07

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

user posted image blago vama, bas me smaraju te pelene...slazem se da je to zastarelo ali ipak necu skinuti bebi sve do druge kontrole, idemo krajem septembra

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

20.08.2010, 21:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa nemoj , sta znam , nisma ni ja , ali kad su vrucine i izlazimo napolje skinem joj... al sam to pocela tek posle 2,5 mes kad smo bili na moru!

clock-img

23.08.2010, 17:24

clock-img

Bianca

pencil-img

16

Moze li mi neko preporuciti dobrog dr i gde da snimam kukove bebici, ja bih da idem privatno, ne bih da cekam dva meseca na pregled i da ga mucim...

clock-img

07.10.2010, 17:53

clock-img

Anoniman

Danas, sa mesec dana, skinuli smo široki povoj. user posted image

clock-img

07.10.2010, 18:17

clock-img

Anoniman

Napenalili su me danas i pedijatrica i fizijatar što Marko spava na stomaku. Ali on jedino tako spava, u svim ostalim položajima se non stop budi. Kažu nema snage da okreće glavicu, udaviće se... a on jako lepo i lako okreće glavicu. 

clock-img

08.10.2010, 00:51

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Juce smo bili na uz kukova sa 3 meseca i 2 dana i posto je sve uredu skinuli smo siroki povoj user posted image Presrecna samuser posted image

clock-img

08.10.2010, 13:34

clock-img

Drbubi

pencil-img

41

Mi smo bili na uz prosle nedelje, Cica je tad imala 4 i po meseca i ortoped je rekao da je sve ok i da vise nema potrebe da dolazimo. Takodje, rekao nam da je njihovo pravilo (Instituta za majku i dete) da se siroki povoj nosi do 6-og meseca. E sad, ja ne znam sta da radim. Da li da joj ga skinem ili da se strpim? Koliko vidim mnoge od vas su svojoj deci skinuli taj siroki povoj i pre 6 meseci (naravno uz saglasnost lekara)....

clock-img

10.10.2010, 22:47

clock-img

Bebidzon

pencil-img

10

mi smo bile na pregledu da tri meseca (sad imamo 4 i nekoliko dana) na tom prvom pregledu nam je dr. rekla da su kukovi super al da nosimo sirok povoj do 5 i po meseci, s tim sto sam ja na svoju ruku posle par dana njoj preko dana stavnjala pampers a nocu samo sirok povoj. Jer opet ipak mi spava nocu i po 10 sati ume da sastavi i to mi je skroz ok.Preko dana radimo vezbice, nekad kad izlazimo napolje stavim joj samo preko pelene svedcku pelenu bez tetra cisto zbog stomacica. Opet u neku ruku trba da slusas dete, ona se meni prevrce na bok a kako bi to i uradila da ima sirok povoj? Ocekujem da se uskoro da se prevrne na stomacic, bas je jaka, sreca majkina. Slusajte dr. i SEBE a i vasu BEBU user posted image