Poslednji tekstovi

5 saveta kako sačuvati zdravlje porodice na letovanju
Pridržavajte se sledećih saveta kako biste svi u vašoj porodici bili u vrhunskoj formi pre, tokom...
Promo objava
Zdravlje

Škola iz Krupnja pobednik na konkursu „Dva lica sunca“
Takmičenje pod nazivom “Sunačana olimpijada” je održano juče na Adi Ciganliji u okviru kampanje “...
Promo objava
Vesti

Patronazna kad je bila, ono napolju 35 stepeni, samo je sve skinula sa njega, pita jel imao neko u porodici ikakvih problema sa iscasenim kukovima, reko nije, kaze nigde u svetu ga vise ne koriste, ni na istoku a kamoli zapadu, samo jos kod nas. Kaze ne maltretirajte dete po ovoj vrucini, kad zahladi vi mu vratite. I tako ja radim. Pitala sam sestru u USA, krsti se kad je cula sta mu sve stavljam, tako da ajd kad zahladi vraticemo, dok ne docekamo oktobar i kontrolu!
, ja sam odlučila da ne stavljam. Mi ćemo i u Tiršovoj uraditi ultrazvuk, svekar će nas voditi kod njega na kliniku pa ćemo tu sve snimiti. Ja našoj pedijatrici nisam ni pokazala izveštaj sa ultrazvuka, nisam se uopšte set_ila.
saglasna
znas da sam ja flegma po svakakvim pitanjima-bilo mi smesno to sto su ti rekli, ne sto si pisala, bas sam zato to naglasila. Al dobro, ko se plasi on ce drzati detetu do 6 meseci "za svaki slucaj"....