writing-img

RE: Pentaxim i Infranrix vakcina

clock-img

04.04.2014, 13:44

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

super , necemo sami praviti vakcine da ne dobijemo anafilafakticki sok user posted image
napravili su samo mesta panicarima i teoreticarima zavere
znaci rasulo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

04.04.2014, 13:53

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

Ma neeeeee, anafilaksa nije bila povezana sa vakcinama, nego je tema emisije bila anafilaksa, a ona je rekla ANTIfilaksa. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

04.04.2014, 20:47

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Oni kao da deci daju vodu a ne vakcine!!!
izgleda da ćemo ih sami praviti,po receptu
O Srbijo,zemljo stručnjaka

clock-img

04.04.2014, 21:03

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Pa "problem" je u tome što Pentaxim pravi Sanofi Aventis, a Torlak je kupio Novartis koji ni ne pravi petovalentnu vakcinu..i kako sad da Sanofi radi na našem tržištu, a Torlak Novartisov user posted image

Sad će neko da me upuca što sam otkrila državnu tajnu..tj rupu na saksiji...al niko to neće reći javno -Naravno!

I da ...neće me niko ubediti da su svi Pentaximi iz apoteka nestali tj potrošeni...šta... rodilo se prošlog meseca sto hiljada beba pa se potrošilo za njihove prve doze..aha..možda na crtanom filmu...

< Poruku je uredio jole82 RR -- 4.4.2014 21:07:37 >

Enyoj the silence!

clock-img

04.04.2014, 21:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

Jole, nisi otkrila nikakvu tajnu, ja sam to nedavno procitala.
Moje licno misljenje je da je trebalo da ostane kako je i bilo, ko hoce i moze da kupi neka kupi, ko ne zeli ili ne moze, ima drzavna besplatna.
Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem.
Kako god, svetu je tesko ugoditi.

clock-img

04.04.2014, 21:15

clock-img

lesica

pencil-img

12015

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Da li su hteli svima da izadju u susret, i da svi mogu da se odluce za vakcinu na koju nema reakcije, ili su hteli nesto drugo, ne znam, ali i ne razumem.
Kako god, svetu je tesko ugoditi.

Da me ne vučete za jezik, ali mislim da će podebljano svima biti jasno. I kada, tj. u kom periodu je izmenjen pravilnik, i na osnovu toga će svima sve biti jasno.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

04.04.2014, 23:10

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Jasno!!
Kažu 70%vakcina bilo je odvojeno za Beograd a ostatak ostalim gradovima.
E kad bi i oni znali šta su hteli..

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

04.04.2014, 23:14

clock-img

Anoniman

A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupiuser posted image

clock-img

04.04.2014, 23:16

clock-img

nink

pencil-img

1125

I tako ja juce sam okrenula sigurno 50 apoteka..Ma necu drzavnu i tacka..Ostala nam poslednja doza,revakcinacija..U jednoj apoteci sam nasla Infranrix. I mngo mi je drago sto sam zavrsila sa tim.Ovo samo moze u zemlji Srbiji.user posted image

clock-img

05.04.2014, 00:02

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

IZVORNA PORUKA: Unina mama

A cekaj, cekaj, vise nema Pentaxim da se kupiuser posted image

"Nema"!!

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

clock-img

05.04.2014, 10:51

clock-img

anci kv

pencil-img

3355

Danas u 15h na Prvoj u emisiji Žene tema je vakcinacija

clock-img

15.04.2014, 13:03

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kaze meni juce pedijatar da pentaxim-a ima u zemljama u regionu, bas u Crnoj Gori, pa mozda mozemo da se odvezemo, predjemo granicu, beba primi vakcinu i vratimo seuser posted image

nama jos ne treba vakcina, ali ako iko zna gde ih ima, ja bih kupila sve doze i cuvala u frizideruuser posted image

clock-img

15.04.2014, 13:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18953

Klarita, mislim da ne moze tek tako da se cuva u kucnom fruzideru, jedino da pitas u bekoj apoteci da ti oni cuvaju u njihovom frizideru.

clock-img

15.04.2014, 13:13

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Moze, moze, samo podesis temperaturu frizidera. Na kraju krajeva, zamolila bih u privatnoj apoteci da ih cuvaju, aj bih im placla mesecnouser posted image . Samo ne znam gde da ih nadjem!

clock-img

15.04.2014, 13:15

clock-img

Peace*

pencil-img

4884

Može da se čuva u kućnom frižideru.
Ja sam Luki tako kupila. Pre primanja prve doze, kupila sam 3 kom. Jedino nisam kupila onu 4tu dozu što se dobija godinu dana nakon treće.
Držala sam vakcine u vratima frižidera.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

15.04.2014, 13:18

clock-img

mati

pencil-img

6676

Jao mi Mitru odlazemo drugu dozu, sve se nadam resice se nesto. A ni Mata nije primio revakcinu, evo druga godina vec.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

16.04.2014, 23:09

clock-img

ketikos76

pencil-img

1

Moja beba ima 4,5 meseca i primila je prvu dozu Pentaxim petovalentnu vakcinu sa 2 meseca zivota.Sada sam nasla u apoteci Infanrix hexa i kupila je,medjutim dr.mi rece da dovedem dete tek kad napuni 6 meseci.Da li je to neki problem sto se kao druga doza daje sestovalentna Infanrix vakcina a ne petovalentna?Nikakvu reakciju nije imala na Pentaxim petovalentu vakcinu.Inace vakcinu sam ostavila po dr.savetu kod njih da se drzi u frizideru u bolnici.Volela bi da neko prokomentarise.:)user posted image

clock-img

17.06.2014, 11:08

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

upravo su javili u vestima da su stigle vakcine...

clock-img

17.06.2014, 13:03

clock-img

Janncica

pencil-img

2329

Procitala i ja i drugarica mi javila. Pentaksim stize sutra u apoteke.

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

clock-img

17.06.2014, 13:36

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

super mi taman treba da idemo na revakcinu

clock-img

17.06.2014, 13:52

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Hvala dragom Bogu, taman sam ceo film razvila kako da je nabavim iz Makedonije user posted image

clock-img

24.06.2014, 08:14

clock-img

reve84

pencil-img

533

Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru.
Sve je bilo ok.

Pozz

Posle kise dodje duga :))))

clock-img

24.06.2014, 10:12

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Znaci, ludnica, srecom pa sam kupila tri doze, valjda ce za cetvrtu dogodine da bude. Cuvaju mi u apoteci, prvo nisu hteli, pa sad cuvaju uz racun, jer smo ih platili sve. Ponudili mi malopre u DZ da i oni cuvaju ako hocemo da im odnesemo, meni svejednouser posted image
Primismo prvu dozu! K nije imala nikakve reakcije, nadam se da nece ni Nuser posted image Ne mogu da se setim, nisam sigurna, mozda sam ovde citala, a mozda mi je K dobila temperaturicu od zadnje, 4. doze.
Juce tu zadnju primio moj mali kumic i evo imao temperaturu jutrosuser posted image

clock-img

24.06.2014, 10:15

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: reve84

Ja sam kupila pre 2 dana pentaksim ali kad sam juce zvala da rezervisem za drugaricu rekli su mi da je opet nestasica...Ova Srbija je cudo! Ja sam za 1 revakcinu isla u Bjeljinu i tamo kupila Infanrix. prenela je u putnom frizideru i posle cuvala u frizideru.
Sve je bilo ok.

Pozz

bice ih od sutra opet, amlo pre sam citala u kuriru cini mi se...

clock-img

24.06.2014, 10:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27001

Mi smo juce kupili. Kad je muz isao u subotu, u apoteku da se raspita rekli su da ih imaju dovoljno.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!