Poslednji tekstovi

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

10 prelepih imena za DUGINU BEBU
Predstavljamo 10 emotivnih predloga, zajedno sa njihovim značenjima, koji bi mogli biti savršeni ...
Sve o bebama

...meni treba info da li neko zna koji autobus iz NS vozi do Bara(ne mogu da pronadjem)
. Kaze meni mm idemo sutra na more. Ja ga gledam kao da je odlepio. I rekoh ajd ako za CG ne treba pasos detetu idemo. I mi tu seli, ja pogledala cene u hotelu gde sam ja odsela sama pre nekoliko godina (hotel je superiska, klima, wi fi, terasa sa pogledom, kupatilo sjajno, bracni lezaj i pomocni, frizider i td) i vidim da je 25e sa doruckom i ruckom na dan po osobi (toliko sam i ja placala pre 4 god). Mesto je malo, Kruče se zove i izmedju Bara i Ulcinja je. Cisto je more, mirno mesto za odmor ali elem mm kaze "jao kamenita je plaza, dete ce nam izvrnuti nogu"
. I ja mu kazem pa gde da idemo u CG da bude i cisto i mirno i jos i pesak???? Mislim stvarno nemam ideju. I mi tu krenemo da se sracunavamo tamo vamo i kazem ja njemu ajd ok icicemo u Grcku npr na prvi prst Halkidikija tamo ima dosta pescanih plaza i fino je stvarno ali detetu treba pasos. I onda smo zakazali za izradu pasosa, ali elem moze tek 18. ovog meseca hahaha...Tako da nista od mora sutra hahah...Nema veze bice valjda u avgustu
a ti znas kako smo mi druzeljubiva familija(ima nas ko kineza)
Gde?