Poslednji tekstovi

Šta je bolest šaka, usta i stopala?
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa odojčad i decu. Saznaj...
Zdravlje i bezbednost

Oblik penisa je važniji od njegove veličine
Da li ste znali da možete koristiti posebne tehnike kako biste pomogli svom penisu da postigne op...
Porodični odnosi

...meni treba info da li neko zna koji autobus iz NS vozi do Bara(ne mogu da pronadjem)
. Kaze meni mm idemo sutra na more. Ja ga gledam kao da je odlepio. I rekoh ajd ako za CG ne treba pasos detetu idemo. I mi tu seli, ja pogledala cene u hotelu gde sam ja odsela sama pre nekoliko godina (hotel je superiska, klima, wi fi, terasa sa pogledom, kupatilo sjajno, bracni lezaj i pomocni, frizider i td) i vidim da je 25e sa doruckom i ruckom na dan po osobi (toliko sam i ja placala pre 4 god). Mesto je malo, Kruče se zove i izmedju Bara i Ulcinja je. Cisto je more, mirno mesto za odmor ali elem mm kaze "jao kamenita je plaza, dete ce nam izvrnuti nogu"
. I ja mu kazem pa gde da idemo u CG da bude i cisto i mirno i jos i pesak???? Mislim stvarno nemam ideju. I mi tu krenemo da se sracunavamo tamo vamo i kazem ja njemu ajd ok icicemo u Grcku npr na prvi prst Halkidikija tamo ima dosta pescanih plaza i fino je stvarno ali detetu treba pasos. I onda smo zakazali za izradu pasosa, ali elem moze tek 18. ovog meseca hahaha...Tako da nista od mora sutra hahah...Nema veze bice valjda u avgustu
a ti znas kako smo mi druzeljubiva familija(ima nas ko kineza)
Gde?