Poslednji tekstovi

5 saveta kako sačuvati zdravlje porodice na letovanju
Pridržavajte se sledećih saveta kako biste svi u vašoj porodici bili u vrhunskoj formi pre, tokom...
Promo objava
Zdravlje

Škola iz Krupnja pobednik na konkursu „Dva lica sunca“
Takmičenje pod nazivom “Sunačana olimpijada” je održano juče na Adi Ciganliji u okviru kampanje “...
Promo objava
Vesti

Tačno sam osetila ada se to desilo, bolelo je kao sam đavo, suze su mi išle same. Ali samo tada je bolelo baš pomeranje. Ovo ostalo je nekako neprijatno po nekada, posebno ako se upiškim na sred ulice, ili nešto slično.
o tome necu ni da pricam, svako jutro k'o da sam programirana oko 2.30-3.30h moram bar jednom da ustanem i odem do wc-a, ponekad kada se probudim osetim jak bol sa jedne strane stomaka kao da mi je je stena na tom delu stomaka al brzo prodje ... a sto se tice njenog udaranja u toku noci, nemam problema, zna malo da se isteze, proteze kad legnem da spavam, npr. sinoc je stucala kad je tata stavio ruku na moj stomak, bilo je "sta to radis", rekoh "nisam ja nego ona stuca" i bilo mu smesno jer je ranije uvek bila mirna kada je on stavljao ruku na stomak i samo je rekao 'ajde mala na spavanje i posle par sec. ona se umirila
nemajka sam znam