writing-img

RE: Beba odbija mleko

clock-img

29.09.2010, 11:53

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

user posted image user posted image
Nadam se da je to početak kraja vašim mukama

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

29.09.2010, 12:17

clock-img

dancee

pencil-img

17

mina i jas sam mislila da ga nosim na 24 ispitovanje t.e. ph-metrija ali mi je bio zao,pa sam odlucila da ga hranim samo u snu,i meni se razbudivao na sred obroka ,pa posle pak sam ga zaspivala ,znam da je mnogo tesko,jas poludev za toa vreme dok je bio samo na mleko,sad kad jede kasice e vec drugo,probala sam gi site ad mleka i so site se ponasao isto,dete reagirase sosema ista na site mleka

clock-img

29.09.2010, 12:30

clock-img

dancee

pencil-img

17

mina videces deka na dete ne mu je nista,ja sam sve procitala i mislaila sam deka e refluks i stalno sama sam postavljala dijagnoza,ali na deca ne mu je nista videces

clock-img

29.09.2010, 12:32

clock-img

dancee

pencil-img

17

evo sad sam ga uspala i pojeo je 80 a ima 8 meseci treba da pije 200

clock-img

29.09.2010, 12:37

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Znam Dancee da ste se namucili i sigurna sam da imamo iste probleme. Nadam se da ce i moj Vanja da nauci lepo da rucka kasice kao tvoj slatkis.user posted image  Tvoj mangup je sad vec veliki, mozes da mu dajes jogurt i kiselo mleko, ako vec mleko nece da pije.
Naspavao se svrcko, odvalio 2 sata spavanja.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

18.10.2010, 16:55

clock-img

femme

pencil-img

2

Mislila sam da samo mi imamo problem. Moja Mrvica  odbija da sisa. Flasicu nece ni da vidi ni sa silikonskom cuclom ni sa cuclom od kaucuka. Od humane i novalaca povraca. Danas cemo probati aptamil da uvedemo u ishranu. Bebac samo pije moje mleko i caj i jedno i drugo kasicicom, ali to je dugotrajan i mukotrpan proces. Za sat vremena samo 30-40 ml. Imate li ideju kako da ga nateram da jede.

clock-img

18.10.2010, 17:45

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Probaj flasicom kad zaspi, tako nas par radi. Od kad odbija da jede? Kako izgleda odbijanje? Kako povraca, u mlazu ili bljucka? Kako spava?

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

19.10.2010, 23:07

clock-img

jugolen

pencil-img

12

Kako sam se obradovala ovoj temi....i moja Lenica poije celu dozu mleka samo u snu pa ja ustajem dva puta noću da je nahranim(imamo 5 meseci).tokom dana pije samo 120ml i to trajeeee i trajeeee.Ujutru oko jedanaest jede voce sa nestle pahuljicama super i popije 120 ml soka jabuka-kamilica,oko pet jede bareno povrće(krompir ne podnosi) i opet mučenje sa mlekom.Pije HUMANU.Naučila je rukom da odgurne flasicu kad vidi mleko,ili od 120ml popije40-50.Da li je neko konkretno resio ovaj problem?

clock-img

20.10.2010, 01:52

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Mislim da nije. Bilo bi lepo kad bi se javio neko ko je problem resio , i da nam objasni sta i mi da uradimo, ali mislim da takvih nema.
Kad je Lena pocela da odbija mleko? Dobija li na kilazi? Jeste li se savetovali sa lekarima?

clock-img

20.10.2010, 07:33

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Opet ja sa mojom situacijom.
Ovo sto vi pisete mi lici na nas problem.
Moj bebac je skoro skroz  odbio hranu (u tom periodu je samo mleko pio) i na savet pedijatra smo mu dali humanu ha i kad smo uradili test nasli su mu alergiju na mleko,a ha formula je bas za takve slucajeve.
Sad smo sa godinu dana ponovili test i negativan je,znaci alergija je nestala user posted image
Posavetujte se sa vasim pedijatrom.
A mozda je i samo faza.
Ima tu svakakvih faza ne-spavanja,pa nece da jede cvrstu hranu,pa nenece mleko,pa nece slano,pa jede kao vaskica...
Cudna je to sorta user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

clock-img

20.10.2010, 08:33

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Evo kako je lekar kod kog smo bili otpisao alergiju:
"Doktore, da nije alergija?"
"Gospodjo, da je alergija, dete bi posle mleka popijenog u snu eksplodiralo"
Bukvalno je tako rekao. Nikakav test, pregled, nista. Probali smo HA mleko, stanje je isto.
Noacs se probudio u 5, nije bilo sanse da mu uvalim mleko. Kao da zna sta cu da radim i kao da se namerno probudi. Sat vremena je bio budan.

clock-img

20.10.2010, 08:42

clock-img

marince1

pencil-img

4824

mina bas mi je zao,ali ako nije alergija ja nemogu da smislim nista drugo osi da je faza.
Nemoj da se nerviras,bice bolje.

clock-img

20.10.2010, 08:43

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mina,a da odes ti na svoju ruku da uradis test na alergiju? Vuku su radili kad smo bili u Tirsovoj...

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

20.10.2010, 08:44

clock-img

marince1

pencil-img

4824

I meni su privatno radili test

clock-img

20.10.2010, 08:45

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

a ja koliko znam deci do 3 godine se ne rade alergo testovi. Prvo zato što ne bi bili realni, jer u tom uzrastu deca mogu da budu alergična na nešto pa da se to promeni vrlo brzo, a drugo zato što tako mala deca nemaju nikakav imuni sistem pa ako ih "napadneš" nečim na šta su alergična mogu jako loše da odreaguju

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

20.10.2010, 08:46

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

Mislila sam da odradi samo na mleko...

clock-img

20.10.2010, 08:47

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Jeco mi smo radili test sa 6 meseci,pa sa godinu dana.
Proba se radi na kozi.
Pipetom kapnu mleko i nekim kao malim ziletom recnu kozu da izadje malo krvi .Prvi put se odmah pojavio crveni pecat,drugi put nije

< Poruku je uredio marince -- 20.10.2010 8:48:35 >

clock-img

20.10.2010, 08:53

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: marince

Jeco mi smo radili test sa 6 meseci,pa sa godinu dana.
Proba se radi na kozi.
Pipetom kapnu mleko i nekim kao malim ziletom recnu kozu da izadje malo krvi .Prvi put se odmah pojavio crveni pecat,drugi put nije

Tako su i Vuku radili...

clock-img

20.10.2010, 08:56

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne znam, mozda i to odradim, ali mislim da nam ni to nece pomoci. Rece mi jedna mama koja je kroz ovo prosla-stegni zube i guraj, ne moze drugacije a on mora da poraste.

clock-img

20.10.2010, 08:59

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Mina koliko to traje?
Nensi kakav vam je rezultat bio?

clock-img

20.10.2010, 09:04

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Dva meseca i nedelju dana

clock-img

23.10.2010, 00:27

clock-img

jugolen

pencil-img

12

Moja Lena jede skoro sve i  dobro napreduje,vrlo je vesela i hiperaktivna.  Doktor kaze'' kad je ovako napredna ne sekiraj joj se'' nista,u principu u toku 24 h popije malo vise od 500 ml. Dajem joj bareno povrće(sargarepicu,pskanat,celer,tikvicu i kolutić praziluka)to ispasiram i dodam kasiku humane i ona pojede ceo tanjirić.Nasla sam hipovu kasicu mleko i keks za bebu od 5 mesei i to poručka pola pre spavkanja i super je.Vazno mi je da negubi na težini i da je vesela.Vala i ja kad pomirisem flasicu kad popije humanu nebi ga ni liznula user posted image ,ali bi bolela da ga mlo vise pije,

clock-img

23.10.2010, 00:29

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: marince

Mina koliko to traje?
Nensi kakav vam je rezultat bio?

Nije alergican na mleko...

clock-img

25.10.2010, 01:26

clock-img

jugolen

pencil-img

12

Drage moje,ja sam izgleda nasla resenje za svoj problem-naime moju gotovančicu je mrzelo da vuče mleko,popije tek da je zasiti i resto ostavi.Drugarica mi je poslala iz Svetske cucle za različite uzraste bebe ,ja sam joj stavila cuclu za mesec dana stariju bebu i danas je popila mleko svaki put kad sam joj ponudila bez problema i to celu dozu user posted image user posted image .Probajte i vi nadam se da će vam pomoći da i vi resite svoj problem.user posted image

clock-img

25.10.2010, 08:24

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Lepo sto ste resili problem, uzivajte u klopanju. user posted image  Mi smo to sve probali, i druge cucle, druge flasice, sirili rupice...kod nas je problem ipak drugaciji.