Jesi zakomplicirala ženo draga
   Ja sam lijepo napisala 
slatko vrhnje a ti slušaš ove srbijanke
   U Srbiji je to slatka pavlaka a kod nas pod tim nazivom ne postoji. 
 Hulala ili dolcela 5+ ili neko drugo slatko vrhnje odnosno šlag koji se samo umuti bez dodatka mlijeka. 
 * Nisam stavila mliječnu čokoladu, to je novi fotić
   * Biskvit i treba sa bude 
ljepljiv, sočan, mokar...
   * Stisnuti će se fil kad se ohladi, ne brinite što je vodenast! 
 * najbitnije... izgleda svima; 
Ne mora prenoćiti kolač, na ovom minusu je dovoljno i dva sata, bito je da se ohladi i stegne. 
 Ja inače kad pravim kolač najviše volim napraviti naveče i zaboraviti na njega do jutra i onda je sigurno dobro ohlađen, u suprotnom ga čopkam i pokvarim
      
											
																
											
											 _____________________________
Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.  
 Znači da više nisi vrijedan mog vremena!