Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

). Sve ostalo mi je ok. Imam neku svoju taktiku i sve volim da odradim sama, da mi se niko ne mesa, cak ni muz...
(blago njemu!!!)
", pa "ovo bi trebalo baciti, al' gde da sakrijem dok muž ne vidi pa obuče", pa pranje i peglanje stvari koje se odlažu u kese, pa uz merdevine, niz merdevine... Veoma teško se nakanim na ovaj posao, ali se mnogo dobro osećam kada završim. A znam i zašto mrzim to da radim, zato što je kod mene u kući bio danima nered i gomile garderobe na sve strane u "periodu selidbe" (moji mama i brat rade sve natenane, pa radije preskaču garderobu po kući umesto da zapnu dan-dva za redom i sve srede). Uvek se planiralo da se to sredi za jedan vikend i uvek se sređivalo za dva vikenda. A u međuvremenu, skakanje i preskakanje, oni kuliraju a mene drma nervoza... Htela bih sve da sredim i sklonim, ali se inatim i neću da pomažem oko njihovih stvari
... Čim sam odrasla, sve sam to sama radila i sve vreme bila ljuta na njih što sam opet "nasela"