Poslednji tekstovi

Šta da radite ako dete dobije gliste?
Sama pomisao da Vaše dete ima gliste stvara osećaj zabrinutosti iako u najvećem broju slučajeva n...
Zdravlje i bezbednost

Roditeljima je potrebna dozvola za presvlačenje bebe
Većina roditelja pokušava da tu radnju obavi što je brže moguće - ali pojedini naučnici sada tvrd...
Sve o bebama

. Istina imamo sobu manjka sad, samo je trosoban sobe su velike i nezgodan za pregradjivanje da se pravi ta jos jedna soba ali mi je tematika stanova jedan od najboljih ilustracija razlika u mentalitetu. Znam svi prvo misle na razliku u platama i kupovnoj moci. Ali je ta razlika u mentalitetu razlog sto nemci, uprkos platama imaju oko polovinu stanovnistva koji trajno zive sto mi lepo kazemo kao "podstanari". Jer Nemac nikad ali nikad nebi kupovao za 4 oroclanu porodicu stan od 50 kvadrata, niti ja znam nekog ko tako zivi. A posto su cene stanova astronomske, onda ni bolja primanja ne pomazu tako da mnogi ne mogu da se isprse pola miliona evra za stan od 100 kvadrata i jace... I onda biraju da iznamljuju velike stanove radje nego da ulaze u gigantske kreditne aranzmane.
.
ali dok je sveki živa sigurno nećemo prodavati a za posle ćemo videti, bože zdravlja.