Poslednji tekstovi

Always predstavlja kampanju „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“
Poruka „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“ povezuje unutrašnji osećaj samopouzdanja sa zaštitom koju pružaju...
Promo objava
Promo kutak

Igre za razvoj desne polovine mozga vašeg deteta
Roditelji treba da osiguraju da njihova deca razvijaju desnu stranu mozga, koja je odgovorna za k...
Odgoj i razvoj

. Istina imamo sobu manjka sad, samo je trosoban sobe su velike i nezgodan za pregradjivanje da se pravi ta jos jedna soba ali mi je tematika stanova jedan od najboljih ilustracija razlika u mentalitetu. Znam svi prvo misle na razliku u platama i kupovnoj moci. Ali je ta razlika u mentalitetu razlog sto nemci, uprkos platama imaju oko polovinu stanovnistva koji trajno zive sto mi lepo kazemo kao "podstanari". Jer Nemac nikad ali nikad nebi kupovao za 4 oroclanu porodicu stan od 50 kvadrata, niti ja znam nekog ko tako zivi. A posto su cene stanova astronomske, onda ni bolja primanja ne pomazu tako da mnogi ne mogu da se isprse pola miliona evra za stan od 100 kvadrata i jace... I onda biraju da iznamljuju velike stanove radje nego da ulaze u gigantske kreditne aranzmane.
.
ali dok je sveki živa sigurno nećemo prodavati a za posle ćemo videti, bože zdravlja.