writing-img

RE: Znaci trudnoće II deo

clock-img

13.05.2011, 10:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

ja sam vec pisaéla ovde,meni je jedan jedini znak bilo to sto su me grudi bolele nenormalno,nisam mogla da se okrenem na stomak da spavam.i verka mi je rekla to je touser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2011, 10:51

clock-img

jance

pencil-img

6439

meni je isto jedan deo bio ljubicast, onako delom vuklo i na sivkastoa drugi bio rozikast.. al taj ciklus mi nije bio dobitni user posted image

ne ispratih kako je izgledalo u dobitnickom ciklusu...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

13.05.2011, 10:52

clock-img

eni26

pencil-img

3380

secas se verkic,to je bilo ono vece kad smo nesto bile "poludele" na crticama haha

clock-img

13.05.2011, 10:53

clock-img

eni26

pencil-img

3380

IZVORNA PORUKA: jance

meni je isto jedan deo bio ljubicast, onako delom vuklo i na sivkastoa drugi bio rozikast.. al taj ciklus mi nije bio dobitni user posted image

ne ispratih kako je izgledalo u dobitnickom ciklusu...

ja bih morala pitati mm kako mi je bilo dole user posted image

clock-img

13.05.2011, 10:59

clock-img

jance

pencil-img

6439

moj kaze da on nista drugacije primetio nije user posted image
a ja sam malko kasnije vec i bila onako dosta natecena tamo dole.. ni to nije primetio user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

13.05.2011, 11:04

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Moj prvi simptom je bio jak bol u stomaku i jako bolne grudi, ali pošto je to bilo dosta pre očekivane M, pripisala sam ranom pms-u (mada mi je bilo malo sumnjivo). Onda sam primetila da su bradavice tamnije nego inače, i ne znam kako mi je palo na pamet da pogledam tamo dole kako je (setila sam se te priče da može da promeni boju). Međutim, i dalje nisam verovala pa sam test uradila tek kada je M kasnila, na 30.dan. Pojaviše se dve tarabe user posted image a ja se umalo nisam srušila u kupatilu user posted image sutradan uradim betu, bila je 2400 i nešto.user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

13.05.2011, 11:06

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

secas se verkic,to je bilo ono vece kad smo nesto bile "poludele" na crticama haha

Secam se kao da je juce bilo...Vratili ste se sa neke zurke i tebe su pocele da ubijaju grudi...

clock-img

13.05.2011, 11:07

clock-img

Anoniman

Pa da...tebi je sigurno O bila ili ranije ili skolski na 14dc...

clock-img

13.05.2011, 11:09

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

Ranije je bila, mislim da smo 11.dana imali sex (i više ni jednom tog meseca).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

13.05.2011, 11:11

clock-img

Anoniman

Tako je meni bilo u avgustu prosle godine...9dc o i tri dana pred ocekivanu sa poslepodnevnim urinom dve debele crte. A sad sam radila test na dan ocekivane i jedno debelo nista. Kasni mi vec 4-ti dan, a ja mrzim kad mi kasni bez razloga.Grrrrrrrrrrrruser posted image

clock-img

13.05.2011, 11:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34395

user posted image možda je rano. Možda ti je ovulacija kasnila ovog meseca.

clock-img

13.05.2011, 12:29

clock-img

Anoniman

Mozdauser posted image

clock-img

13.05.2011, 17:22

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

e pa stvarno user posted image  svaki dan ovdje na RR nesto naucim. jos nisam cula da mala promijeni boju kad je user posted image ..ama ima da moju zafarbam flomasterom ako treba user posted image  sad cu bas da virnem koje je boje user posted image  

clock-img

13.05.2011, 17:23

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

pihhhh nije dobitne boje user posted image  jos uvijek je rozikasta ..bolje bi joj bilo da pocne da mijenja boju user posted image

clock-img

15.05.2011, 08:05

clock-img

plačljiva

pencil-img

2118

Da li je neka od Vas imala povišenu temperaturu oko 23.dana ciklusa?I da li to može da bude znak trudnoće???user posted image

clock-img

15.05.2011, 08:15

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

ja sam imala takav simptom. temeperaturicu sam osecala po malo 21, 22, 23, 24dan..a onda se jos i povecala 27, 28..tada sam i radila test..koji je bio pozitivan..

clock-img

15.05.2011, 08:31

clock-img

plačljiva

pencil-img

2118

Ja sam juče imala povišenu temperaturu,pre neki dan svi su primetili moje crvenilo na licu i svi me pitali tada da li imam povišenu temperaturu,tada je nisam merila,što znači da to traje već danima...Ne kašljem,nemam urinarnu infekciju...Juče mi je bio 23.dc i radila sam babyrapid test i negativan jeuser posted image ?

clock-img

15.05.2011, 08:34

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

strpi se jos malo..pusti da ti zakasni..ne znam koliko ti traje ciklus, kada su ti plodni dani..drzi se!user posted image user posted image
ulepsaj sebi dan, skreni misli i uzivancija..

clock-img

15.05.2011, 08:35

clock-img

Anoniman

Mene su uzasno bolele grudi!

clock-img

15.05.2011, 09:02

clock-img

plačljiva

pencil-img

2118

Ciklus mi je tačan na 28 dan,rađena IUI 13 dan ciklusa.Danas mi je 24 dan,treba izdržati još 4 -5 dana...user posted image

clock-img

18.05.2011, 12:25

clock-img

Katychoo

pencil-img

216

Devojke, da li je neko imao slicno iskustvo...? Radimo na bebi vec neko vreme. Sve analize su nam dobre, samo cekamo user posted image ...
E sad, poslednja M je bila pre 7 dana, ali je kasnila 2 dana, sto se nikada ne desava...uvek dodje 28 dan ili ranije...Bila je recimo normalna, mozda je malo krace trajala...Ne bih sumnjala da li sam mozda user posted image jer mi se cini kao nemoguce da dobijem a ipak budem trudna, ali poslednjih par dana mi se nenormalno spava a danas, tj od jutros mi je strasno muka...

clock-img

18.05.2011, 12:28

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Uradi test, šta te košta. Moguće je da si trudna. user posted image

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

clock-img

20.05.2011, 11:35

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

trudilice, da li ste cule ili imale vodnjikav sekret kao znak trudnoce?
malopre sma saznala za to..a i sekret mi se promenio..pa bih da saznam jos nesto vise..

clock-img

20.05.2011, 12:00

clock-img

Anoniman

smeskic, ja ovaj put nisam primetila neku razliku u sekretu, a prosli put je bio belicast, a ne vodenast.

clock-img

20.05.2011, 13:24

clock-img

smeskicTB

pencil-img

2259

kseno i ja nisam imala neke promene prosli put..bilo mi je kao da za ciklus..i do pre neki dan mi je bio belicast, juce stao, a danas kao vodica..user posted image user posted image
bas cemo videti..javnucu vam nakon ishoda!user posted image pu, pu...