writing-img

RE: Znaci trudnoće II deo

clock-img

02.07.2011, 16:51

clock-img

crna ruza

pencil-img

43

ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz
e bas sam se ponadala user posted image , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana

clock-img

02.07.2011, 19:04

clock-img

maca821

pencil-img

3514

IZVORNA PORUKA: bea83

Nije tačno da je nemoguće, mene je desni boleo od O pa i sad povremeno(danas sam ušla u 7 nedelju) jer mi je beba smeštena na desnoj strani i materica se tu prvo širi i pritiska jajnik, a O mi je takodje bila na desnom, tako navijam jakooouser posted image user posted image user posted image

Mene je strah, kazu da hoce da boli janik ako se desi vanmatericna trudnocauser posted image

clock-img

03.07.2011, 13:27

clock-img

Lilla

pencil-img

1289

Ne treba da te bude strah, mene su oba jajnika boljela prva 3 mjeseca, skoro cijelo vrijeme. Pritisak i neki tupi bol, kao da cu svakog trena dobiti. Nekad me znalo zignuti samo na jednoj strani, i to onako muski, pa sam cak onda imala i braonkaste iscjedke sa pokojom kapljicom krvi, isto ta tri mjeseca. Sad smo u 20-sedmici i hvala Bogu sve je u redu :) Htjela sam samo reci da ne budete negativne, i ne plasite se svakog bola. Bolovi u trudnoci su u nekoj mjeri normalna pojava :) Sretno svima, drzim vam palceve da ubrzo ugledate user posted image ili user posted image  user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

clock-img

06.07.2011, 08:59

clock-img

maca821

pencil-img

3514

IZVORNA PORUKA: crna ruza

ali bole me grudi vec 7 dana, a bolove u stomaku nema bas, samo nekad pomalo skroz
e bas sam se ponadala user posted image , ali vidjecu treba da dobijem za 3 dana

Draga jel ima sta novo?

clock-img

06.07.2011, 15:40

clock-img

crna ruza

pencil-img

43

dobila sam tacno na vreme user posted image

clock-img

06.07.2011, 15:52

clock-img

Anoniman

Ružo glavu gore. Sledeći mesec je tvoj! user posted image

clock-img

06.07.2011, 16:18

clock-img

maca821

pencil-img

3514

Ruzo...user posted image user posted image user posted image . Mene pocela boleti ledjauser posted image nikad to nisam imala u pms-u e sad sta je videcemo. Neke devojke kazu da su ih bolela ledja u trudnoci, kakav je to bol? Mene boli kao kada bih dugo stajala na jednom mestu, nekako tupo....mada ne zelim ulivati laznu nadu.

clock-img

15.07.2011, 10:55

clock-img

d@d@

pencil-img

812

Ruzo user posted image !

clock-img

19.07.2011, 18:39

clock-img

soni

pencil-img

5581

braonkast iscedak, bol u krstima, krkljanje u jajnicima, slabiji bol u grudima nego inaceuser posted image to su danasnji simptomi!!!!... ne treba da dobijem 23.... rano je user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

clock-img

19.07.2011, 18:45

clock-img

suzanaaa

pencil-img

394

Soni draga.. i ja imam te simptome već danima, osim braonkastog iscedka, grudi me takođe manje bole nego obično.. i ja se pitam šta je to, danas mi je tek 22. dan...user posted image

clock-img

20.07.2011, 09:20

clock-img

darkica

pencil-img

19

Zdravo svima! Ja sam se tek uclanila ali vec nekoliko dana citam forum i evo jutros sam uradila test, treba da dobijem men 23.7. i pokazala mi se jako svijelo roza  linja pa se nadam da to je pozitivan test. Vadila sam i betu iz krvi ali nece biti gotova prije 17h, ima da izludim do tada :( Od simptoma sam imala braon iscjedak veoma mali 21.dana ciklusa i grudi su mi malo vece, ali me ne bole i nista vise. Sta mislite da li je test poz?Da li sam ga prerano radila?

clock-img

20.07.2011, 09:23

clock-img

Anoniman

prvo, dobrodosla na ringeraju! user posted image  drugo, i slaba testna crtica je pozitivna, pogotovo kad se radi tako rano onda obicno ne mozes ocekivati da ce biti tamna. a beta ce ti sve potvrditi uskoro user posted image

clock-img

20.07.2011, 09:24

clock-img

soni

pencil-img

5581

nadam se da su tvoje user posted image i da si user posted image .... jako navijam.... i aja treba tada da ne dobijem..ali sve ukazuje na vesticu.... ja nisam ljubitelj testova....
pridruzinam se na CEKAMO DVE CRTICE da javis vesti user posted image

clock-img

20.07.2011, 09:30

clock-img

darkica

pencil-img

19

hvala na podrsci user posted image zaboravila sam da napisem, od simptoma jos temperatura 37 C - 37.2 C, i strasan osjecaj gladi, kado da sve sto pojedemupada u rupuuser posted image

clock-img

20.07.2011, 09:33

clock-img

darkica

pencil-img

19

Soni, koji su tvoji znakovi do danas?

clock-img

20.07.2011, 09:38

clock-img

bea83

pencil-img

5169

darkice dobrodošlauser posted image
i moja crtica je bila jako svetla i evo me u 9toj nedeljiuser posted image  sačekaj betu ali to je to, videćeš, simptomi su ti super
već popodne možeš da nam se pridružiš u prvom tromesečju da ćaskamo o trudničkim temama user posted image

koji ti je danas dan ciklusa?

clock-img

20.07.2011, 09:41

clock-img

darkica

pencil-img

19

25.DC a traju mi 27-28 dana

clock-img

20.07.2011, 09:43

clock-img

bea83

pencil-img

5169

zato ti je tako svetla crtica, verovatno ti je implantacija bila 21 dc (pošto si tad imala taj sekret, a to je znak da se jajašce ugnjezdilouser posted image )
beta će ti reći sigurno da siuser posted image  pa ćemo onda da ti čestitamouser posted image

clock-img

20.07.2011, 10:16

clock-img

darkica

pencil-img

19

javljam cim mi pode gotov nalaz

clock-img

02.08.2011, 23:00

clock-img

crna ruza

pencil-img

43

ja treba da dobikem 5,znaci jos 3 dana, a nemam nikakve simptome ni kao pms ni tts user posted image
jel ima neka da nije imala nikakve simptome user posted image

clock-img

05.08.2011, 09:22

clock-img

d@d@

pencil-img

812

Darkice,user posted image !Javljaj rezultat!

clock-img

05.08.2011, 09:32

clock-img

soni

pencil-img

5581

pa darkica je vec u prvom tromesecju user posted image

IZVORNA PORUKA: d@d@

Darkice,user posted image !Javljaj rezultat!

clock-img

11.08.2011, 22:13

clock-img

bakili

pencil-img

26

caos cure u ovom dijelu sam nova.ciklusi su mi neredovni ali sam ovulaciju osjetila jos prije 7 dana i slicni simptomi jos traju.a ne bih da se nadam pa da se razocaram.bol u jajnicima,krstima,tupi bol ili povremeno jako probadanje,stalno mi se spava i bradavice su mi blago osjetljive na dodir ali me ne bole.sta mislite o tome.a i stomak mi je naduvan kao kad se prejedem

clock-img

13.08.2011, 15:48

clock-img

bakili

pencil-img

26

cuuuuuuuuuuuuure pa gdje ste sve nestaleuser posted image

clock-img

13.08.2011, 15:50

clock-img

bakili

pencil-img

26

e pa i ja imam nesto slicne simptome ali me je malo strah da se nadam,i zatvor sdam dobila