cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Znaci trudnoće II deo

clock-img

18.01.2012, 19:09

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

O joj nije mogla biti krajem decembra nikako..vjerovatno je bila prije 12-tak dana cim je beta takoooo niska user posted image  bar ja tako nekako kontam.

evo tabela
user posted image

< Poruku je uredio malenac76 -- 18.1.2012 19:10:09 >

clock-img

18.01.2012, 19:15

clock-img

zorana.k

pencil-img

5

I ja sam po racunanju skapirala da bi beta trebala biti veca...
Poseta ginekologu je ostavrljiva u ponedeljak,do tada cu moci da nagadjam.
Krvarenje je pomalo,u prethodna dva dana rozikasto,danas je vec crvenkasto... :(

clock-img

18.01.2012, 19:15

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

a ima ona i svog ginekologa i svoj kalendar pa neka tamo proveri
to rozikasto , crveno , to je krvarenje a kad je bila menstruacija i ovulacija , jedino da bacimo pasulj user posted image
mislim , ponovo beta 24 sata nakon prvog vadjenja i ako se uduplala onda je trudnoca a ako nije onda kod dr brzom brzinom

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

18.01.2012, 19:21

clock-img

zorana.k

pencil-img

5

Olga, svakako nisam nameravala da postane prepiska od mog stanja. Htedoh da se pre nego sto uspem da dodjem do konkretnog odgovora posavetujem sa ljudima koji znaju vise od mene.
Svakako imam ozbiljne razloge zasto nesto ne mogu odmah da uradim.(ginekolog itd...)
Hvala svima na pomoci.

Javicu se ako je poz.odgovor! Do tada, puno srece svima od user posted image

clock-img

18.01.2012, 19:27

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

naravno ,
u tvom stanju je najbolje da te pogleda ginekolog jer povisena beta plus krvarenje moraju da se prate

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

21.01.2012, 22:37

clock-img

srecica88

pencil-img

49

evo samo da vam se javim... na zalost bila je lazna uzbuna :-) al sta da se radi,idemo dalje i ne odustajemo... nadamo se user posted image jos uvjek... hvala svima na podrsci user posted image

clock-img

27.01.2012, 00:43

clock-img

Pahulja21

pencil-img

13

cao devojke treba mi vase misljenje :) kasni mi 5 dana grudi tj. bradavice su mi osetljive na dodir a to mi se jos nije desavalo . test sam radila juros mislim da je negativan kao da se nesto nazire ali jako jako slabo ma drugi garant nebi nista ni videli to samo ja i moj dragi vidimo user posted image kakav je sekret u trunoci tj u pocetku ima li neka iskustva sa tim? hvala unapred pozzzzzz za sve 

clock-img

27.01.2012, 01:08

clock-img

viktori

pencil-img

998

Citajuci sta sve zene pisu ovuda i slabo vidjiva crtica je pozitivan test. Uradi jos neki za svaki slucaj ili sacekaj da ti se javi neko iskusniji. Imas temu http://www.ringeraja.rs/forum/m_980308/mpage_156/key_/tm.htm#1002937 bas za crtice i testice. Pozz

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

clock-img

27.01.2012, 08:32

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

Pahulja ako se nazire druga linijica to je to user posted image
ponovi danas ili sutra tetsic trebala bi se vec bolje vidjeti . navijammm

clock-img

27.01.2012, 13:07

clock-img

Miki3

pencil-img

9

Pahulja slazem se sa Malencom, mislim da je to, to-i meni je pokazao jedva drugu crticu, cak sam mislila i da umisljam jer mi je toliko nestvarna bila u tom trenutku, a beta preko dvesta istog dana je opravdala jakooo bledu crticu...Zelim ti sve isto, a takodje i svim ostalim devojkama user posted image user posted image i vissssooooku betuuu!
P.S. moram dodati da nijedan znak trudnoce nisam imala...

clock-img

27.01.2012, 23:08

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Kakva sam ja nenormalna zena user posted image
Jel moguce da 3 dana posle oplodnje ja od danas popodne piskim 5 puta i da je to neki znak user posted image
Nisam prehladjena i nemam nikakvu upalu

clock-img

28.01.2012, 00:47

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Hanka sve je moguce user posted image
U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna tek kada sam uradila test, posle sam analizirala i trazila znakove trudnoce. A sada sam 2 dana nakon ovulacije rekla ja sam trudna. Stalno sam isla u vc to mi je bio prvi znak, i jednostavno sam osecala da sam trudna i nisam pogresila.
Nadam se da ce tako biti i kod tebe user posted image
Malo koja zena tako rano moze da oseti da je trudna ali i to se desava.

clock-img

29.01.2012, 21:35

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Dobro vece svima, htela bih da pitam nesto, user posted image mi kasni vec 8 dan, pre tri dana sam radila baby rapid ali je pokazao da je negativan. Medjutim user posted image jos uvek nema, osecam blagi bol u donjem delu stomaka, grudi su mi malo porasle i bole, inace me samo bole kada treba da stigne vestica user posted image . i da ledja me po malo boluckaju, i to ne po ceo dan. Da li da se radujem user posted image mozda ili .... Sa prvom trudnocom sam prosto znala 10 dana pre user posted image al se nesecam nesto kako mi je bilo. Sem da sam trckala da piskim non stop kao i sada

clock-img

29.01.2012, 22:06

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Anchy ako imas test uradi ujutro na prvi urin, mozda sutra pokaze user posted image , ili jos bolje izvadi betu. I mene su ovaj put bolele grudi, ledja po malo i stalno idem u vc.
Navijamo za user posted image
Anchy koliko me secanje sluzi mi smo se druzili u trecem tromesecju prosli put, nadam se da cemo i sada u prvom tromesecju. Cekamo te user posted image

clock-img

29.01.2012, 22:22

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

ne varas se draga, to sam ja hehe. nemam drugi test i ovaj sam radila sa prvom jutarnjom. kupicu sutra drugi pa cu ponovo uraditi. nadam se i ja user posted image pa da se ponovo druzimo

clock-img

29.01.2012, 22:27

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Super, nije me pamet izdalauser posted image
Ponovi sutra test ipak ti dosta kasni, trebao bi pokazati.
Navijam da se ponovo druzimo user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.01.2012, 22:30

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

ja se sa ovim sto sam napisala nadam da je to to

clock-img

29.01.2012, 22:31

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

ah da zaboravih da ti cestitam na user posted image :-* od mene

clock-img

29.01.2012, 22:33

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Hvala Anchy user posted image
Verujem da cu sutra i ja tebi cestitati, obavezno javi rezultat user posted image

clock-img

31.01.2012, 10:02

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Dijana test je pozitivan, eto mene da se druzimo opet :-***

clock-img

31.01.2012, 10:18

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

Anchy cestitammm user posted image  daj nam sliku testica i dodji u prvom trom da se druzimoooo user posted image

clock-img

31.01.2012, 10:18

clock-img

malenac76

pencil-img

6567

koje ti je boje kosa da te stavim na poster user posted image

clock-img

31.01.2012, 10:19

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Hocu, obavezno samo nemam sada bas puno vremena, idem da spremam rucak i jos malo pa na posao :-* pa se vidimo u 1 tromesecju

clock-img

31.01.2012, 10:21

clock-img

Anchy_Ljuba

pencil-img

461

Crna kosa

clock-img

31.01.2012, 20:10

clock-img

anirez

pencil-img