writing-img

RE: Znaci trudnoće II deo

clock-img

27.06.2012, 11:45

clock-img

pilence83

pencil-img

330

EvoNeZnam jel si se javila dr? jel si i ti imala menstrualne simptome?

clock-img

28.06.2012, 20:32

clock-img

blum

pencil-img

384

cice ako bi neko znao da mi odgovori ja inace pred user posted image imam nesto cescu stolicu isad se pojavila dali to mora znacit da ce doci user posted image
jer obicno bude zarvor kada je trudnoca u pitanju user posted image

clock-img

12.07.2012, 09:12

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

Za sve po user posted image !
Blum,svi simptomi se razlikuju od osobe do osobe tako da ti drzim palceve da user posted image ne dodje!user posted image
Imam i ja jedno pitanjce-da li je neko kao rani znak trudnoce imao bolove u donjem delu ledja?

clock-img

15.07.2012, 21:32

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Uh,neznam ni gde ni sta da pisem. Stimulisana klomifenom 25dc 15dpo,BTiznad 37,vene po grudima i nogama kao auto karta. Ali je veceras poceo stomak da mi kuva kao da ce user posted image svakog trenutka da krene. Vec sam u dilemi da li da radim testic ili da sacekam jos 3-4dana da vidim sta ce biti.

clock-img

15.07.2012, 21:41

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Stetice radi test,sto sebe drzis u neizvesnosti,ili betu,ona je sigurnija.............A mi navijamo da budu user posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

15.07.2012, 21:48

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

user posted image stetice radi sutra betu ,zelim od srca da bude trocifrena.

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.07.2012, 22:09

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Hvala vam drage moje na podrsci,puno mi znaciuser posted image . Ma premisljam se zbog stimulacije,jako sam je lose podnela,cak sam pila i tablete za vreme O. Videcu ujutru sta cu,merim BT pa ako bude i dalje visoka skoknucu do apoteke po testic. Nemam u blizini nijednu labaratoriju a mm ide na posao kolima tako da ce beta ipak morati da saceka koji dan.

clock-img

15.07.2012, 22:12

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

I javljaj obavezno nemoj ni nas da drzis u neizvesnostiuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

15.07.2012, 22:14

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

stetice ujutru cu biti tu da mi dan lepo krene uz lepe vestiuser posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.07.2012, 22:28

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

Joko,Figaro naravno da cu da javim,saznacete prve sta se desava,obecavam. Samo da skupim hrabrost da odradim testic po milioniti put.

clock-img

15.07.2012, 22:41

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

hrabra si ti, bolje nego čekanje ono ubija,prelomi i da budes srecna i mi sa tobom!user posted image user posted image

clock-img

16.07.2012, 17:24

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Da li je iko imao umerenu trčkalicu umesto zatvora a bio trudan? Možda ovo pitanje malo glupo zvuči ali me jako zanima a ne znam kako da ga drugačije formulišem!user posted image

clock-img

16.07.2012, 17:42

clock-img

madamme

pencil-img

750

buba m, imala sam ja, ako je to merodavno...
ne ocekuj da imas zatvor odmah...ja sam do 6. nedelje imala sve normalno...
doduse, posle je bio spontani, sto se tebi NECE desiti...
ali, svaka zena je za sebe i svaka trudnoca je razlicita.
zatvor se desava kada materica pocne da se uvecava pa pritiska creva...u tvojoj ranoj fazi taj simptom nije presudan...

ajde, obraduj nas sa user posted image

clock-img

16.07.2012, 17:45

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Nadam se da je tako. Ovaj mesec sam bila na Klomifenu pa se nadam da je uspelo. Hvala ti na brzom odgovoru madamme!user posted image

clock-img

16.07.2012, 18:10

clock-img

plačljiva

pencil-img

2118

Štetice mislim da si user posted image

clock-img

16.07.2012, 18:14

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Plačljiva, Štetica danas radila test i negativan! Ima li uopšte trudnica ovaj mesec?

clock-img

16.07.2012, 18:59

clock-img

madamme

pencil-img

750

jaao, zao mi je za Steticu user posted image
bice valjda barem jedna ovog meseca...

clock-img

17.07.2012, 07:49

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

Stetice,zao mi je!user posted image !Zelim ti da sledeci ciklus bude onaj onaj pravi pa da nas sve vuceeees jako!
Meni je 26dc i do danas sam imala (citaj umisljala) simptoma i simptoma-bol u donjem delu ledja,pritisak u donjem stomaku,umor + kunjanje,bolne grudi,blago pojacan sekret...A sada bas nistauser posted image !Cak mi ni grudi vise nisu tako napete i bolne...user posted image !Naredna dva dana su mi kriticna!

clock-img

17.07.2012, 10:06

clock-img

mopsy

pencil-img

13

Pozdrav za sve trudiliceuser posted image
Ja sam nova na forumu, citajuci vase postove odlucih da se prikljucim
E ovako moj ciklus traje oko 30 dana, ovaj mesec su mi plodni dani bili izmedju 2 i 7, a 5-tog smo ja i moj dragiuser posted image user posted image
Poslednjih dana sve cesce idem u wc jer mi se piski, stalno mi se jedu slatkisi pogotovo u vecernjim satima, iako nisam bas neki ljubitelj, jutros sam imala jake bolove u donjem delu stomaka, kao grcevi u toku menstruacije, trebalo bi da dobijem prekosutra tj. 20-tog.
Sta vi mislite, da li je moguce da sam trudna ili ja samo umisljam
Lep pozdravuser posted image

clock-img

17.07.2012, 10:20

clock-img

madamme

pencil-img

750

mopsy, dobrodosla!
sve je moguce, mnoge od nas znaju da umisle simptome user posted image
ipak, ti sama najbolje poznajes sebe, kakav ti je ciklus, ovulacija i sl.
ako nema prepreka tj, ako si radila briseve i muz ima dobar spermogram, nema razloga da ne budes user posted image
od srca ti zelim da se uskoro obradujes lepom i zdravom trudnocom!

clock-img

17.07.2012, 11:07

clock-img

mopsy

pencil-img

13

Hvala na dobrodoslici user posted image
Sve ste tako divne user posted image
Ja i moj dragi nismo jos u braku, ali zivimo zajedno vec 1 godinu i nije da smo se sad nesto trudili oko user posted image ali i ako se desi, daj boze, nije to nista strasno user posted image voleli bi da nas iznenadi user posted image
Videcemo kroz par dana, hoce li doci vestica ili ce biti user posted image user posted image
Lepo je sto postoje ovakvi forumi gde mozemo da podelimo svoja iscekivanja i pruzimo podrsku jedni drugimauser posted image

clock-img

17.07.2012, 11:13

clock-img

J@n@

pencil-img

1171

Mopsy,dobro dosla!Zelim ti da sto pre tj. 20-og ugledas user posted image !Javljaj!user posted image

clock-img

17.07.2012, 11:13

clock-img

Štetica

pencil-img

2486

mopsy dobro dosla,pridruzi nam se i na ostalim temama .user posted image user posted image user posted image da siuser posted image . Svi ti simptomi mogu da budu prvi znaciuser posted image ali i pmsa,tako da ti je moj savet da uradis testic ili beta hcg,da nemucis sebe.

clock-img

17.07.2012, 11:14

clock-img

buba m

pencil-img

1066

Mopsy dobrodošla! Navijam za user posted image !

clock-img

17.07.2012, 11:43

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mopsy dobrodošla i pridruži nam se i na chat temama user posted image
Bubice a tvoji simptomi? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....